Σελίδα 5 από 14 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 197

Θέμα: Περί ΔΝΤ, τρόικες, εφορίες ΚΛΠ...

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Άμα έρθουν καμμιά εκατοστή μυτοτσίμπιδα, φτιάχνουμε ένα λοστό. Αν οι άλλοι μυτοτσιμπιδαίοι βγάζουν τα φρύδια τους στον καθρέφτη όσο εγώ αλλάζω λάστιχο, θα μείνω φορέβερ στο δρόμο... Ή θα με πάρει παραμάζωμα το τανκ των "άλλων" που ψηφίζουν.
    και αναμεσα σε δυο φανταστικα σεναρια γιατι να διαλεξω το δικο σου και οχι το δικο μου λεει?
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MAIK72
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από TROOPER Προβολή μηνύματος
    καταλαβετε οτι η ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ αποχη (με την οποια συμφωνω ασχετα αν για λογους τακτικης προσωπικα πραττω διαφορετικα) ΕΙΝΑΙ πολιτικη πραξη!
    Αν και με βρίσκει κάθετα αντίθετο η ανάληψη εξουσίας απολυταρχών γιατί μόνο εκεί οδηγεί η αποχή. Μιλάμε για ένα εκφυλισμένο πολιτικό σύστημα ψευτοδημοκρατίας εντολοδόχων και προδοτών και απλά η αποχή τούς βοηθαει να ανέρχονται πιο γρήγορα στην εξουσία. Είδες να νοιάζει το σάπιο πολτικό σύστημα πόσοι θα ψηφίσουν ή ποιοι;; Πιο εύκολο είναι να αλλάξει ψηφοφόρους να μην σου πω λαό παρά το ίδιο πολτικό σύστημα

1.δεν ειναι παρανομο ΠΛΕΟΝ να μην ψηφιζεις, γι' αυτο δεν εχεις και νομικες συνεπειες
    Γιώργη, πες μου που το γράφει αυτό και από πότε γιατί το σύνταγμα ορίζει ότι οι συνέπειες βρίσκονται στο ποινικό κώδικα και δεν έχω χρόνο να το επαληθεύσω.

Το ότι πρακτικά δεν γίνεται τίποτα δε λέει κάτι, εδώ εξώφθαλμες παρανομίες περνάνε στο ντούκου.

Το γεγονός είναι ότι "αυτούς" του απο παν τους συμφέρει η αποχή. Αν και θα ήθελα να μην ψηφίζω, καθώς διαπιστώνω ότι είναι μάταιο,
    η ψήφος εκτός των ΠΣΚΝΔ τους πονάει.
    Αυτό μου φτάνει.

και αναμεσα σε δυο φανταστικα σεναρια γιατι να διαλεξω το δικο σου και οχι το δικο μου λεει?
    Πάντα το δικό σου να διαλέγεις, να ζεις ξένο σενάριο δεν λέει ποτέ

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nikos_abel Προβολή μηνύματος
    Γιώργη, πες μου που το γράφει αυτό και από πότε γιατί το σύνταγμα ορίζει ότι οι συνέπειες βρίσκονται στο ποινικό κώδικα και δεν έχω χρόνο να το επαληθεύσω.

Το ότι πρακτικά δεν γίνεται τίποτα δε λέει κάτι, εδώ εξώφθαλμες παρανομίες περνάνε στο ντούκου.

Το γεγονός είναι ότι "αυτούς" του απο παν τους συμφέρει η αποχή. Αν και θα ήθελα να μην ψηφίζω, καθώς διαπιστώνω ότι είναι μάταιο,
    Αυτό μου φτάνει.
    Βρήκα τούτο σε μιά ιστοσελίδα, είναι από το 2012, δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι έκτοτε.

Μέχρι το 2001 στο κείμενο του Συντάγματος στο άρθρο 51 παρ. 5 υπήρχε η εξής διάταξη: «Η άσκηση του εκλογικού δικαιώματος είναι υποχρεωτική. Νόμος ορίζει κάθε φορά τις εξαιρέσεις και τις ποινικές κυρώσεις». Όμως με την Συνταγματική Αναθεώρηση του 2001 αφαιρέθηκε η τελευταία φράση περί κυρώσεων και διατηρήθηκε μόνον η εξαγγελία περί υποχρεωτικότητας της ψήφου, καθιστώντας έτσι την διάταξη αυτή ατελή. Ατελής διάταξη (lex imperfecta) κατά το Δίκαιο ονομάζουμε έναν κανόνα δικαίου που στερείται κανονιστικού περιεχομένου, δηλαδή υποχρεωτικότητας μέσω συστήματος κυρώσεων ή άλλων διατυπώσεων, και πρακτικά εννόμων συνεπειών. Έτσι με την απαλοιφή στο Σύνταγμα της δυνατότητας έκδοσης εκτελεστικού νόμου για την υποχρεωτικότητα της ψήφου, υπερισχύει η διάσταση της ψήφου ως δικαιώματος παρά ως πολιτειακής υποχρέωσης του εκλογέα για την εκδήλωση της λαϊκής κυριαρχίας. Αυτό έχει ως συνέπεια ότι πλέον κάθε νόμος ή διάταξη που προβλέπει κυρώσεις, να στερείται Συνταγματικού ερείσματος και συνεπώς να τίθεται ζήτημα αντισυνταγματικότητας των. Έτσι οι κυρώσεις που συνεχίζει να προβλέπει το αρ. 117 του ΠΔ 26/2012 στερούνται νομιμότητας καθότι το ισχύον Σύνταγμα δεν προβλέπει πλέον, τον δια νόμου, περιορισμό του δικαιώματος της ψήφου, είτε με την θετική του διάσταση (συμμετοχή) είτε με την αρνητική του διάσταση (αποχή).

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MAIK72 Προβολή μηνύματος
    Αν και με βρίσκει κάθετα αντίθετο η ανάληψη εξουσίας απολυταρχών γιατί μόνο εκεί οδηγεί η αποχή. Μιλάμε για ένα εκφυλισμένο πολιτικό σύστημα ψευτοδημοκρατίας εντολοδόχων και προδοτών και απλά η αποχή τούς βοηθαει να ανέρχονται πιο γρήγορα στην εξουσία. Είδες να νοιάζει το σάπιο πολτικό σύστημα πόσοι θα ψηφίσουν ή ποιοι;; Πιο εύκολο είναι να αλλάξει ψηφοφόρους να μην σου πω λαό παρά το ίδιο πολτικό σύστημα
    η αποχη απο τις εκλογες οδηγει εκει (οπως και η συμμετοχη αλλωστε) γιατι πολυ απλα αντιλαμβανεστε οτι η φωνη σας αρχιζει μια κυριακη στις 7.00 και τελειωνει την ιδια μερα στις 19.00.

Αυτό μου φτάνει.
    προχωραει ο κοσμος χαριλαε! εχεις μεινει σε αλλες 10ετιες. και τι σημαινει οτι ακομα και αν ισχυει ''το οτι πρακτικα δεν γινεταο τιποτα δε λεει κατι''? προφανως και λεει! λεει οτι δεν γινεται τπτ!

ναι τους ποναει η ψηφος εκτος πσκνδ. το ειδαμε! εναν πονο που νοιωωωωωθουυυυυν!!!!!!!! τωρα πως γινεται να ματωνει ο δικος μας κωλος...θαυμα-θαυμα!!!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Πάντα το δικό σου να διαλέγεις, να ζεις ξένο σενάριο δεν λέει ποτέ
    ''ζεις''....ζωη ειναι αυτη?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της tsompanis
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από alexxxcbr Προβολή μηνύματος
    Kαι ΟΛΟΙ να ψηφισουν παλι οι ΙΔΙΟΙ θα βγουνε.Ακομα πιστευετε οτι ζουμε σε ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ?

Aν δεις τα ποστ μέχρι τις επόμενες σελίδες,την παίρνεις χαλαρά την απάντηση!

Κάπου είχα διαβάσει ένα καλό,που έλεγε ότι η μόνη επανάσταση που έκανε ο νεοέλληνας,ήταν να το γυρίσει απο φραπέ σε φρέντο

Εμένα αυτό που με ανησυχεί,είναι το πλιάτσικο που συνεχίζεται και που ίσως φρέναρε λίγο αν είχε πάρει πλειοψηφία ο Συριζα και πηγαίναμε για εκλογές.Όπως και να είχε με μερικούς προεκλογικούς μήνες και χάιδεμα τα αυτάκια και στην συνέχεια να συντονιστούν οι νέεοι μαλάκες έναν χρόνο αναβολή στο τελειωτικό πήδημα θα τον είχαμε!

Επίσης αυτό που βλέπω στις μεγαλες εταιρίες στον πρωτογενή τομέα αλλά και στις Ενώσεις (και είναι βασικό γιατί αυτές θα θρέψουν ένα ολόκληρο έθνος σε περίπτωση ανάγκης και όχι οι τεχνολογίες κ.λ.π),,, είναι πως έχουν περάσει οι περισσότερες σε ξένα χέρια.
    Και τους Ελληνάρες το μόνο που τους νοιάζει μέσα σε αυτές τις αλλαγές,είναι να παραμείνουν απο την μεριά των βολεμένων και να μην μπουν στην πλευρά των "300"ευρώ.

Αν παίξει πάντως επανάσταση,ενημερώστε να κανονίσω να είμαι εύκαιρος

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Μη συμπεση με το Βοσκοπαρτι ρε κωστα........
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της tsompanis
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από teogtp Προβολή μηνύματος
    Μη συμπεση με το Βοσκοπαρτι ρε κωστα........
    λες??

προχωραει ο κοσμος χαριλαε! εχεις μεινει σε αλλες 10ετιες. και τι σημαινει οτι ακομα και αν ισχυει ''το οτι πρακτικα δεν γινεταο τιποτα δε λεει κατι''? προφανως και λεει! λεει οτι δεν γινεται τπτ!

ναι τους ποναει η ψηφος εκτος πσκνδ. το ειδαμε! εναν πονο που νοιωωωωωθουυυυυν!!!!!!!! τωρα πως γινεται να ματωνει ο δικος μας κωλος...θαυμα-θαυμα!!!
    Αστοδιαλο ρε νεούδι, γράφει και ο άλλος ο νομικός ο πατατάκιας τα νομικίστικά του και θα ψαρώσουμε.

Με τρώει η προσπάθειά μου να είμαι τυπικός και νόμιμος. Γράφει το σύνταγμα "υποχρεωτικό", ε θεωρούσα ότι ισχύει.

Ατελές και μπαρμπούτσαλα, μαλάκες είναι και επειδή έβλεπαν τα χάλια μας, κάτσε σου λέει να το αφήσω "ατελές" να πίνουν το
    φρέντο τους στην υγειά μας.

Μη τους χσω όλους όμως....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MAIK72
    η αποχη απο τις εκλογες οδηγει εκει (οπως και η συμμετοχη αλλωστε) γιατι πολυ απλα αντιλαμβανεστε οτι η φωνη σας αρχιζει μια κυριακη στις 7.00 και τελειωνει την ιδια μερα στις 19.00.

δεν το αντιλαμβανόμαστε έτσι με το να έχουμε φωνή έστω και αυτήν τη λίγη όπως το αντιλαμβάνονται αυτοί που απέχουν με την βουβαμάρα και την απάθεια.Θεωρείται πολιτική πράξη η αποχή γιατί η ρήξη θα υπάρξει αλλά με πιο καταστροφικά αποτελέσματα μη αναστρέψιμα με αυτόν τον τρόπο.Μόνο που δεν θα συμμετέχουν πάλι αυτοί που απέχουν ,υποχρεωτικά πλεόν.

Αστοδιαλο ρε νεούδι, γράφει και ο άλλος ο νομικός ο πατατάκιας τα νομικίστικά του και θα ψαρώσουμε.

Με τρώει η προσπάθειά μου να είμαι τυπικός και νόμιμος. Γράφει το σύνταγμα "υποχρεωτικό", ε θεωρούσα ότι ισχύει.

Ατελές και μπαρμπούτσαλα, μαλάκες είναι και επειδή έβλεπαν τα χάλια μας, κάτσε σου λέει να το αφήσω "ατελές" να πίνουν το
    φρέντο τους στην υγειά μας.

Μη τους χσω όλους όμως....
    εμ...θεωρουσες και νομιζες και κολοκυθια στο πατερο

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MAIK72 Προβολή μηνύματος
    δεν το αντιλαμβανόμαστε έτσι με το να έχουμε φωνή έστω και αυτήν τη λίγη όπως το αντιλαμβάνονται αυτοί που απέχουν με την βουβαμάρα και την απάθεια.Θεωρείται πολιτική πράξη η αποχή γιατί η ρήξη θα υπάρξει αλλά με πιο καταστροφικά αποτελέσματα μη αναστρέψιμα με αυτόν τον τρόπο.Μόνο που δεν θα συμμετέχουν πάλι αυτοί που απέχουν ,υποχρεωτικά πλεόν.
    διαφωνω εξ ολοκληρου μαζι σου. συμφωνω εξ ολοκληρου με αυτο που εγραψε πιο πριν ο ggs.

αν τη ''βουβαμαρα'' οπως τη λες την καταλαβαινεις απαραιτητα και ως ''απαθεια'' ειναι δικο σου θεμα. εγω εγραψα ''Η ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ αποχη απο την εκλογικη διαδικασια ειναι πολιτικη πραξη''. και αν ειναι συνειδητη επιλογη να εισαι σιγουρος οτι ουτε απαθες ειναι το ατομο που κανει μια τετοια επιλογη ουτε αμετοχο.

εμ...θεωρουσες και νομιζες και κολοκυθια στο πατερο
    εμείς οι (σ)εξωγήινοι αρεσκόμαστε στη λογική

αν τη ''βουβαμαρα'' οπως τη λες την καταλαβαινεις απαραιτητα και ως ''απαθεια'' ειναι δικο σου θεμα. εγω εγραψα ''Η ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ αποχη απο την εκλογικη διαδικασια ειναι πολιτικη πραξη''. και αν ειναι συνειδητη επιλογη να εισαι σιγουρος οτι ουτε απαθες ειναι το ατομο που κανει μια τετοια επιλογη ουτε αμετοχο.
    Το πρόβλημα είναι ότι και "αυτοί" συνειδητά μεταφράζουν την αποχή προς όφελός τους.

εμείς οι (σ)εξωγήινοι αρεσκόμαστε στη λογική

Το πρόβλημα είναι ότι και "αυτοί" συνειδητά μεταφράζουν την αποχή προς όφελός τους.
    loose-loose situation το λενε στο χωριο μου νικο.

loose-loose situation το λενε στο χωριο μου νικο.
    Εγώ κατάλαβα ότι πρέπει να είμαστε από το ίδιο χωριό

Σελίδα 5 από 14 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 60
    Τελευταίο μήνυμα: 22/04/2019, 10:30
  2. περι τιμονιων,τιμονοπλακων,μπροστινων συστηματων κλπ
    από 2stroker στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 18/06/2010, 05:15
  3. Περι Γαμου
    από dela στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 3