Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 51 από 51

Θέμα: Arai η Suomy..?

αράζω άρα ζω Το avatar του/της LOUKILOUK
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από 7Tolis Προβολή μηνύματος
    Για να μην ανοίγω αλλο θέμα.τελικά τα sharp tests θεωρούνται αξιοπιστα ή όχι;Πλέον βλέπω και αυτοκόλλητα Sharp στο πίσω μέρος στα κράνη.Κοινώς,έχω βγεί στη γύρα για κράνος και εγώ.
    Προφανώς, όπως και σε άλλες έρευνες, υπάρχουν θέματα προς συζήτηση...άκρη μάλλον δεν θα βγάλεις με την κουβέντα... καλύτερα διαβάζεις, σκέφτεσε, αποφασίζεις και αν θες το ξανασυζητάς... Εγώ πάντως παρέμεινα στα αράι γιατί αν και αμφισβητείτε ο βαθμός ασφάλειάς τους κανείς δεν λέει κουβέντα για τη άνεση, την ποιότητα, το ζύγισμα στα πολλά, την αεροδυναμική κτλ...στην τελική και οι αγωνιζόμενοι στις πίστες μάλλον στα επώνυμα επιμένουν...
    Το viper GT το πήρα πέρσυ από helmetcity (250£=300 euro περίπου) και είμαι πολύ ευχαριστημένος...
    μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια

Κι εγώ δηλώνω το ίδιο ευχαριστημένος απ'το Viper GT (παρεμπιπτόντως, πήρα το ίδιο με του δημιουργού του παρόντος thread) που αγόρασα πριν κάτι μήνες από κατάστημα στην Καλλιρρόης, πάντα ήμουν της Shoei αλλά αυτή τη φορά είπα να δοκιμάσω κάτι το διαφορετικό. Όντως, παραπάνω θόρυβος που με ωτοασπίδες παύει να ενοχλεί, σε όλα τα υπόλοιπα όμως με υπερκαλύπτει και ειδικά στην εισαγωγή αέρα βάζει παπάδες! Απίθανη αίσθηση στο κεφάλι απ'τα μαξιλαράκια, ίσως όμως λίγο πιο "βαρύ" το σύνολο απ'το XR-1100 και X-Spirit που συνήθιζα.
    Βαφή, ποιότητα, χαλάλι τα λεφτά του..

καλοφορετο Μακη,τι μοτο οδηγεις κ εχεις θορυβο?
    εγω ετυχε να αλλαξω ζελατινα (εβαλα την MRA) κ ενω πετυχα απαλειφη των στροβιλισμων κ σωστη λειτουργια των αεραγωγων εχασα σε θορυβο ο οποιος αυξηθηκε.
    τωρα κοιταζω για ωτασπιδες σιλικονης,εσυ ποιες χρησιμοποιεις?

hercooligan Το avatar του/της doctoras
    Το θέμα άνεσης ειναι θεμελιώδες... Και στο συγκεκριμένο η αραι ειναι η κορυφαία εταιρία.
    Δοκίμασα διάφορα κράνη, αλλα νομίζω ότι τελείωσα με πειραματισμους οτι είδους κράνους να χρειασθεί μελλοντικά να αντικαταστησω θα ειναι αραι

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από manianisg Προβολή μηνύματος
    καλοφορετο Μακη,τι μοτο οδηγεις κ εχεις θορυβο?
    εγω ετυχε να αλλαξω ζελατινα (εβαλα την MRA) κ ενω πετυχα απαλειφη των στροβιλισμων κ σωστη λειτουργια των αεραγωγων εχασα σε θορυβο ο οποιος αυξηθηκε.
    τωρα κοιταζω για ωτασπιδες σιλικονης,εσυ ποιες χρησιμοποιεις?
    Σε Transalp 700 το χρησιμοποιώ (με μεγαλύτερη ζελατίνα της Honda) αλλά έχει δοκιμαστεί και σε Vstrom, και σε bandit 650 αλλά και σε γυμνό CB-1000R, δεν είναι τόσο ήσυχο όσο ένα Shoei με ότι μηχανάκι κι αν συγκριθούν πιστεύω.. είναι βέβαια φορές που αντέχεται, είναι πάλι κάτι άλλες που παίρνει αυτιά, έχει να κάνει με την κατεύθυνση αλλά και ένταση του αέρα λογικά. Με τις ωτοασπίδες -τις οποίες παίρνω από μοτομάγαζα χωρίς να τις ψάχνω και ιδιαίτερα- δεν έχω κανένα θέμα, είναι για μένα απαραίτητο πλέον αξεσουάρ αν πρόκειται να κινηθώ εκτός πόλης.
    Σε γενικές γραμμές πάντως δεν έχω κανένα άλλο παράπονο απ'το Arai, σίγουρα την επομένη φορά που θα χρειαστώ καινούργιο κράνος θα πέσει μεγάλο δίλημμα στο τραπέζι.

Να τα χαρούμε τα δίδυμα.!

σωστη παρατηρηση αυτη για την φορα (πρυμα/ορτσα) του αερα κατα την πορεια,το εχω παρατηρησει κ γω.
    χε,χε πλεον εισαι μονος καθως σημερα επωληθει διοτι αγορασα ενα Dual face τα οποια λειτουργουν εξαιρετικα αθορυβα στο στησιμο που εχω κανει στην μοτο.
    για αρχη πηρα αυτο να βολευτω...
    http://www.mcmotor.gr/products.php?p...=0&gp=0&page=1
    αλλα συντομα θα κινηθω προς το Arai XD4.
    http://www.mcmotor.gr/products.php?p...=0&gp=0&page=2
    πλεον για μενα κ μετα την πρωτη δοκιμη δεν υπαρχει ξανα ζητημα/διλημμα...απαξ Arai παντα Arai..!! η ποιοτητα τους ειναι απιαστη!

Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234

Παρόμοια θέματα

1. Arai RX7 Corsair
    από anco στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 48
    Τελευταίο μήνυμα: 20/04/2005, 21:05
  2. Προς Wizard13 για το Arai
    από anco στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 18/08/2004, 14:39
  3. Arai RX7-RR4 στη μισή τιμή!!!
    από Wizard13 στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη