Σελίδα 2 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 100

Θέμα: Μια καλημέρα και μια μαύρη πέτρα αφήνω....

@@ μαστορας Το avatar του/της Bob_o_mastoras
    H αληθεια ειναι οτι στην εποχη μας δεν μπορεις να ζητας προπληρωμη για να φερεις κατι σε πελατη. Υπαρχουν πολλες αλλες πηγες που θα μπορουσε να το προμηθευτει οπως το ιντερνετ.
    Καταλαβαινω και απο την αλλη το μαγαζατορα που δεν μπορει να αγοραζει και να του μενουν στοκ αλλα c'est la vie. Τα μαγαζια και οι επιχειρησεις εχουν ρισκα. Αν θες να εχεις πρεπει να τα αποδεχτεις και οχι να τα φορτωνεις στον πελατη.
    Οποτε συμφωνω με το Σταμ. Ουτε εγω θα ξαναπαταγα αν μου το εκανε γνωστος. Και αν πηγαινα σε αγνωστο μαγαζι και δεν ειχε κατι που θελω και μου ζηταγε να του το πληρωσω προκαταβολικα για να μου το φερει θα του ελεγα "Γεια" και θα φευγα.
    Δηλαδη "εσυ μαγαζατορα" δεν με εμπιστευεσαι, εγω γιατι να σε εμπιστευτω;; μ@λακας ειμαι;;;
    MADE IN JAPAN 日本製

Left peg scraping. Το avatar του/της zannisvel
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Dimos35 Προβολή μηνύματος
    Εδώ είναι το ζουμί και ο λόγος που τα πήρες. Ότι σε τσουβάλιασε μαζί με κάποιους που ούτε τσίπα ούτε μπέσα έχουν.

Στη θέση σου θα έκανα το ίδιο. Αν μου έλεγε όμως όμως ότι θα τον διευκόλυνα προπληρώνωντας τον (με όμορφο τρόπο), μπορεί και να το έκανα.

Προσωπικά προτιμώ μαγαζιά με καλή εξυπηρέτηση και καλή διάθεση και ας μην έχουν την καλύτερη τιμή.
    Σε αυτο συμφωνω 100%!!

Κι εγω ειχα καποτε μαγαζι και οταν δεν ειχα κατι και επρεπε να το φερω τοτε ζητουσα προκαταβολη ειδικα για προιοντα δυσκολα.
    Δεν ειχα ομως την απαιτηση να μου πληρωσουν το προιον για να μπορεσω να το αγορασω. Εαν εισαι επαγγελματιας και περιμενεις την προπληρωμη του πελατη για να φερεις εμπορευμα το τε κλειστο το "ρημαδι" και κατσε σπιτι σου.
    DT 175 (1978) - XL250R (1982) - XJ400 Special (1981) - XT 400 ARTESIA - KLR650 (1988) - XV 250 (1989) - ZL 750

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MAIK72
    Εχει κάποια ελλαφρυντικά η όλη υπόθεση. Οτι μέσα σε 10 λεπτά θα το έφερνε. Πολύ κακή συνεννόηση εξ αρχής και κατάληξη. Ακριβώς το ίδιο θα έπραττα φυσικά αν γυρνούσε να μου την πει κιόλας
    Ποιος δεν έχει περιμένει όχι μόνο 10 λεπτά αλλά 10 μέρες για να πάρει κάτι;; Tεσπα

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Dimos35 Προβολή μηνύματος
    Εδώ είναι το ζουμί και ο λόγος που τα πήρες. Ότι σε τσουβάλιασε μαζί με κάποιους που ούτε τσίπα ούτε μπέσα έχουν.
    το δίκαιο του (γνωστού κιόλας) καταναλωτή

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από guzzistas Προβολή μηνύματος
    Μάλλον δεν είχατε ποτέ μαγαζί οι περισσότεροι...

αμα σου πω ότι εμένα μου αφήνανε υπόλοιπα 5 ευρώ και μετά περνάγανε από απέναντι και δεν μου λέγανε και καλημέρα? τι θα μου πεις?

Οχι φίλε μου, να προπληρώσεις.... στο σούπερ μάρκετ τους λες θα τα φέρω αύριο? Το βρήκες αλλού? πάρτο από εκεί.

Και πριν βιαστεί κανείς να μιλήσει... ναι, το μαγαζι μου έκλεισε και μάλιστα με μεγάλο φέσι... από 5ευρά και 10ευρά και 50ευρα... κι από γνωστούς και από πελάτες που ψώνιζαν και ήταν και συχνοί...

αντε γεια.
    το δικαιο του εμπόρου....

παίδες, οι εποχές είναι δύσκολες για όλους....

ο μαγαζάτορας είναι φάουλ όχι για την πράξη του, αλλά για τον τρόπο του
    πουτσ@@@@@@@@@

@@ μαστορας Το avatar του/της Bob_o_mastoras
    Που να ειχε και κανενα μαγαζι με φρεσκα προϊοντα πχ κρεοπωλειο.. Θα ζηταγε και κανα 100αρικο εγγυση μπροστα.
    MADE IN JAPAN 日本製

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    νομιζω οτι με την προκαταβολη λυνεται το θεμα και για τους 2...

αυτο με την προπληρωμη ειναι απαραδεκτο...τοτε θα μπορουσαμε ολοι δυνητικα να γινουμε ολοι εμποροι της γειτονιας... "φιλαρακ' τι θες? μπλακ ε ντεκερ? σκασε μια διακοσαρου και αυριο θα το'χεις..." πας το παιρνεις 180 απ'το μεγαλο μαρκετ και βγαζεις το 20αρικο χωρις να ιδρωσει τ'αυτι σου μηπως σου μεινει στο ραφι...και δικαιολογεις και το 20αρικο επειδη συντηρεις μαγαζακι συνοικιακο...

και απο την αλλη τα φεσια πρεπει να σταματησουν...δεν πρεπει να χρωστας σε κανεναν γιατι μετα ολη η αγορα παει για φουντο...

οποτε με ενα καλο ποσοστο προκαταβολης ειναι ολοι καλυμμενοι..
    και ο εμπορας οτι αν δεν ερθει να το παρει ο πελατης, θα τσεπωσει την προκαταβολη και θα του μεινει και το εμπορευμα...
    και ο πελατης οτι θα παρει αυτο που θελει σχετικα αμεσα και με καλο σερβις αφου κατα καποιο τροπο το "εχει κλεισει"...

Tricolore member Το avatar του/της alexxxcbr
    Τοσα μαγαζια υπαρχουν.Αν δεν βολευεσαι καπου πας αλλου.Σιγα το θεμα.

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Έχω πολλές ιστορίες και από τις 2 πλευρές να σας πω. Όπως είπε ο Σπύρος η αλήθεια είναι κάπου στην μέση και ο καταστηματάρχης φάουλ περισσότερο για τον τρόπο του.

Απλά κι εδώ όπως παντού, το νόμισμα έχει δύο όψεις αλλά και όλα τα δάχτυλα δεν είναι ίδια.

LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Οχι φίλε μου, να προπληρώσεις.... στο σούπερ μάρκετ τους λες θα τα φέρω αύριο? Το βρήκες αλλού? πάρτο από εκεί.
    Με την διαφορά ότι στο σμ δεν σου είπε ποτέ άσε μου τα λεφτά σου και έλα αύριο που θα στοκάρω...
    Καλά άμα ήταν να προπληρώνεις ότι αγοράζεις όλοι μαγαζιά θα είχαμε..Επιχειρηματικό ρίσκο δηλαδή κλαΙν...

Πικραμένο μέλος Το avatar του/της guzzistas
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από staffaki Προβολή μηνύματος
    Καλά άμα ήταν να προπληρώνεις ότι αγοράζεις όλοι μαγαζιά θα είχαμε..Επιχειρηματικό ρίσκο δηλαδή κλαΙν...
    Γιάυτό δεν έχετε/εχουμε όλοι μαγαζΑ πλέον, μιας και γέμισε ο τόπος τσαμπατζήδες και πιστολιές...

ΕΔΙΤ: Στο ebay αγοράζουμε βερεσέ? ή το πληρώνουμε και μας το δίνουν επιτόπου? περιμένεις και κανα μήνα να το πάρεις...εκεί που είναι το επιχειρηματικό Κλάιν ρίσκο?

Ο καθένας ας κάνει ότι θέλει... πάντως όπως σε όλα τα πράγματα, έξω από το χορό, καλά τραγουδάμε όλοι...
    Τελευταία τροποποίηση από guzzistas; 07/08/2014 στις 23:04.
    Οι μόνοι πιο ΗΛΙΘΙΟΙ από τους πολιτικούς, είναι οι ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.

Γιάυτό δεν έχετε/εχουμε όλοι μαγαζΑ πλέον, μιας και γέμισε ο τόπος τσαμπατζήδες και πιστολιές...

ΕΔΙΤ: Στο ebay αγοράζουμε βερεσέ? ή το πληρώνουμε και μας το δίνουν επιτόπου? περιμένεις και κανα μήνα να το πάρεις...εκεί που είναι το επιχειρηματικό Κλάιν ρίσκο?

Ο καθένας ας κάνει ότι θέλει... πάντως όπως σε όλα τα πράγματα, έξω από το χορό, καλά τραγουδάμε όλοι...
    Και επειδή γέμισε ο τόπος τσαμπατζήδες με το που μπαίνω και εγώ σ'ένα μαγαζί θεωρούμαι ως ένας από τους πολλούς?

Η διαφορά είναι το ebay εξαρχής λειτουργούσε έτσι, όχι μόλις ζορισε το πράγμα αλλάζουμε πλάνο...
    Επίσης στο ebay ψωνίζεις εν γνώση σου με αυτό τον τρόπο...

Και στην τελική πως αυτός θέλει να εξασφαλιστεί με προπληρωμή ούτε καν προπληρωμή και εγώ να παίρνω ως εξασφάλιση την καλή μου πίστη?
    Και άμα με πιστολιάσει αυτός?

Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά...αν θές να δουλεψεις έτσι κλείστο και φτιάξε eshop...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της peterTHErider

Απο το ebay ομως φιλε μου η οποιοδηποτε διαδυκτιακο καταστημα λογο αυτης της ελλειψης ρισκου εχουμε παντα απο καλυτερες εως ΠΟΛΥ καλυτερες τιμες!
    Οπως ειπαν και αλλοι και εγω προτιμω να αγοραζω αν και ακριβοτερα απο τα καταστηματα της πολης μου γιατι ειναι φιλοι και γνωστοι και εχουνε αριστη εξυπηρετηση και ελαχιστη εως καθολου αναμονη!
    Εαν δεν ειχα καλη εξυπηρετηση και επρεπε να περιμενω και να πληρωσω το στοκαρισμα του ε τοτε σορρι αλλα επερνα τα φθηνοτερα απο το ιντερνετ...
    Φιλικα παντα...
    αν δεν κοιτας εκει που πας...θα πας εκει που κοιτας!

Πικραμένο μέλος Το avatar του/της guzzistas
    Προσπαθήστε να καταλαβετε (που είμαι σίγουρος ότι το έχετε συνειδητοποιήσει όλοι, απλά δεν θέλετε να το παραδεχτείτε), ότι ζούμε σε περίεργες εποχές και τουλάχιστον στα οικονομικά κανείς δεν θέλει να βγει ζημιωμένος... πιο πολλά έχει να χάσει το μαγαζάκι παρά ο πελάτης...

οπότε θα πρέπει και ως πελάτες (γιατί από σας εξαρτάται αν θα επιζήσει το μαγαζάκι) να είστε λίγο πιο ανεκτικοί... ειδικά εφόσον ξέρετε ότι το μαγαζάκι ρισκάρει πιο πολλά από έναν πελάτη...

ο μαγαζάτορας ανέχεται για περισσότερο και είναι πολύ πιο ανεκτικός με έναν κακό πελάτη, να είστε σίγουροι...
    Οι μόνοι πιο ΗΛΙΘΙΟΙ από τους πολιτικούς, είναι οι ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της teo_g7
    Οποίος έχει μαγαζί ξέρει πως δεν είναι τροπος αυτός να συμπεριφερεσαι σε πελάτη και μάλιστα σε τακτικό! Τι να γίνει τώρα;Ας "έτρωγε" ενα δεκαδικό αμα ήθελε τον πελατη.Αμα δεν ξέρει να εκτιμήσει τους πελάτες του ας το κλείσει καλυτερα.
    Οποίος σε φεσωσε πολύ απλα δεν ξαναπαίρνει τιποτα.Όλα τα υπολοιπα τα ακούω βερεσε.

Και το πιο σημαντικό απ'ολα είναι το ύφος και ο τρόπος! Αν εξηγήσεις στον άλλο όμορφα κι ωραία πως έτσι εξυπηρετεί καλύτερα ξέρω γω νομιζω πως δε θα έχει πρόβλημα.Αν απο την αλλη του αρχισεις ιστορίες τύπου "ξέρεις πόσοι με έχουν φεσωσει (που στην ουσία δεν είναι φεσωσει γιατί στη χειρότερη το δίνει πίσω στον προμηθευτή και παιρνει πιστωτικο αλλά τεσπα) εμένα ακόμα κι ενα 10ρικο" το χεις χασει το παιχνίδι!

Σελίδα 2 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. αντε και μια ΚΑΛΗΜΕΡΑ 21- 5- 06
    από sotpag στο forum Καλημέρες κι ευχολόγια
    Απαντήσεις: 37
    Τελευταίο μήνυμα: 22/05/2006, 02:19
  2. Απαντήσεις: 34
    Τελευταίο μήνυμα: 09/02/2005, 14:04
  3. Γαιδουρεψαμε....ουτε Μια Καλημερα..??
    από Μικρή Λουλού στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 56
    Τελευταίο μήνυμα: 26/07/2004, 14:37
  4. Μια φορά και έναν καιρό στην αρχαία Αίγυπτο
    από Ora_Nihil στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 14/05/2004, 07:57
  5. Απαντήσεις: 53
    Τελευταίο μήνυμα: 02/04/2004, 12:33

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε