Ωραίο συναίσθημα,έτσι?!![]()
Ωραίο συναίσθημα,έτσι?!![]()
απ την γενικη κατασταση της μοτο αλλα και σε καποια μοντελα η γραμματοσειρα του χιλιομετρητη ειναι αψογη σε απολυτη ευθεια τα νουμερα παντα.
ενα απ αυτα ειναι και το χτζ660.οταν κατεβαζουν χιλιομετρα σε αυτα με το αναλογικο κοντερ,η πλειοψηφια τα κατεβαζει με τον ευκολο τροπο.
δηλ. βαζουν απο πισω ενα κατσαβιδι και γυρνανε τα ροδακια με αποτελεσμα να καβαλανε καποιο γραναζακι και να χανεται ο αψογος συνχρονισμος τους.
τωρα αν παρεις ενα τοσο παλιο μοτο σε οποια κατασταση και να ειναι ενα πεντακοσαρικο θα το δωσεις μετα....
εδω καινουργιο παιρνεις και δινεις τοσα και περισσοτερα για να βαλεις ενα διπλο σταντ,κανα καγκελο κλπ.
Οκ,τα 500 εννοώ σε πλήρη service(λαδόξιδα,υγρά φρένων,παραφλού,αναρτήσεις,ρουλέμανάκια,φλαντζάκια κτλ),αρκεί βέβαια να μην έχει ζημιά το μοτέρ,ανέφερε ότι δεν στάζει λάδι απο πουθενά,δεν έχει σκουριές(επιφανειακές σιγα μην ξέρει τι γίνεται κάτω απο ντεπόζιτα,πλαστικά),με προβλημάτισε το ότι το έχει δύο μήνες μόνο στην κατοχή του,μήπως να περιμένω για κάνα καλύτερο ρε γμτ![]()
ολα αυτα που περιγραφεις καμπανα,2 μηνες στην κατοχη του,δεν μ αρεσουν....
εγω θα κοιταζα κατι αλλο
γιατι δεν ψαχνεις για κανα τρανσαλπ;
υπαρχουν πολλα προσεγμενα στην αγορα και συνολικα ειναι αρκετα καλυτερα απο το τενερε.
Φυσικά κοιτάω και για ΤΑ 650,παίζουν αρκετά υψηλότερα οι τιμές τους,απο τι χρονολογιά λές,π.χ και σε τι τιμή?
Αγορασε φιλος πριν ενα μηνα τρανζλαπ 04 στα 2200.
Το μηχανακι ειναι αστερι,και απροβληματιστο.
Δες το σοβαρα![]()
Λίγο καιρό πριν ένας γνωστός. μου έδωσε ένα 660
Άψογο μηχανικά με κάτι θεματακια στο μούτρο
700 ευρο
Αν δεν βιάζεσαι θα βρεθούν και άλλα όσο πάμε για φθινόπωρο
Χωρίς μ@κ@κίες τώρα,το πήρα κιόλας,το ποδηλατάκι
mountain να πεταλάρω τουλάχιστον
Θα περιμένω αν κάτσει καμία ευκαιρία(TENERE 660,ΤΑ 650,GS 650)στο budget που διαθέτω τότε έχει καλώς,χειμώνας μπαίνει και στη τελική έχω μοτοσυκλέτα(δανεική ναι μέν)και κυκλοφορώ.Ούτως ή αλλιώς όλα συμβιβασμός για μένα μετά το 5Μ
![]()
[QUOTE=SHOOTER045;2497350]Λίγο καιρό πριν ένας γνωστός. μου έδωσε ένα 660
Άψογο μηχανικά με κάτι θεματακια στο μούτρο
700 ευρο
Αυτά είναι Μήτσο,όπως προανέφερα όποις βιάζεται...![]()
Θα έχω αυτιά και ματιά ανοιχτά για κατιτίς