Σελίδα 2 από 30 ΠρώτοΠρώτο 123456712 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 437

Θέμα: Φιλόζωοι vs ψευτοφιλόζωων vs κρυφοσπιστών

δεν εχουν ολοι την ιδια αντίληψη για πραγματα και καταστασεις .
    ο φιλόζωος εχει για τον κάθε ένα διαφορετικη εννοια ,
    για καποιον μπορει να σημαίνει κάθε φορα που βλεπει καποιο ζωο να τρεχει να το χαιδεψει και να εχει σπιτι του σκυλια και γατες ανεξαρτητου ρατσας και να τα φροντιζει,
    άλλος μπορει να εξαντλεί την εννοια στα σκυλια του και μεχρι εκει
    άλλος θελει να κανει το γενικο καλο ,θελει να φροντιζει αδεσποτα κλπ κλπ
    εγω εχω σπιτι μου τρια σκυλια ,είναι και τα τρια ρατσας και τα εχω σαν τα παιδια μου,τα αδεσποτα τα νοιαζομαι αλλα δυστυχως δεν μπορω να βοηθησω ,είμαι δήθεν φιλόζωος ?
    υποτίθεται ότι ειμαστε ολοι και φιλανθρωποι ,δεν σημαινει όμως ότι τρεχουμε ολοι στην αφρικη και στην γαζα για να βοηθήσουμε αυτους που εχουν την αναγκη μας ,γιατι απλα δεν γινεται

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από panos1050 Προβολή μηνύματος
    εγω εχω σπιτι μου τρια σκυλια ,είναι και τα τρια ρατσας και τα εχω σαν τα παιδια μου,τα αδεσποτα τα νοιαζομαι αλλα δυστυχως δεν μπορω να βοηθησω ,είμαι δήθεν φιλόζωος ?
    μπορεις να βαλεις καπου εξω απτο σπιτι ενα μικρο μπολακι με νερο βοηθεια ειναι και αυτη...
    απτην εμπειρια μου παντως,μιας και ανεφερες τις ρατσες,τα 2 που ειναι μιξ η ρατσα τους,σαφως υγιεστερα απτον καθαροαιμο....just saying...
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από akis_trevor Προβολή μηνύματος
    μπορεις να βαλεις καπου εξω απτο σπιτι ενα μικρο μπολακι με νερο βοηθεια ειναι και αυτη...
    απτην εμπειρια μου παντως,μιας και ανεφερες τις ρατσες,τα 2 που ειναι μιξ η ρατσα τους,σαφως υγιεστερα απτον καθαροαιμο....just saying...
    μπολακι με νερο δεν βαζω γιατι η γειτωνια είναι περιεργη ,αλλα εχω αγορασει απειρες φορες τροφιμα και εχω ταΐσει αδεσποτα ,εχω παει σε κτηνιατρο χτυπημένο σκυλακι με όλα τα εξοδα δικα μου και αλλα τετοια....
    οσο για την υγεια δεν θα διαφωνήσω καθολου σε αυτό

@@ μαστορας Το avatar του/της Bob_o_mastoras
    Παντως προσωπικη μου αποψη, ως παμφαγο ζωο, ειναι οτι το να τρωμε κρεας δεν θα επρεπε να θεωρειται εκμεταλευση των αλλων ειδων, μιας και ειναι μια απολυτως φυσικη διαδικασια που γινεται συνεχως στο περιβαλον απο αλλα ζωα. Οπως λεει και ο ΜΑΙΚ72 πανω, τα φυτα δεν εχουν ψυχη;;;
    Ειναι ο κυκλος της ζωης. Και η ζωη για μενα ειναι κατι το ενιαιο, ιδιο σε ολα τα εμβια οντα.
    MADE IN JAPAN 日本製

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Πάντως απ'ο οργανικές ενώσεις άνθρακα είναι φτιαγμένος ο άνθρωπος, το ίδιο και η γάτα, ο σκύλος, ο αρουραίος και η φαλάζια φάλαινα. Η βοκαμβίλια φωτοσυνθέτει, εμείς σκεφτόμαστε, καθένας και καθέτι έχι μια ξεχωριστή ιδιότητα. Όλα γεννιούνται και πεθαίνουν και τα μόρια μας μπορεί αύριο μεθαύριο, αφού ψοφήσουμε, να συνθέσουν ένα γυμνοσάλιαγκα ή ένα δέντρο. Οπότε τι σπισισμός και @@δια και πια ανωτερότητα;

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από akis_trevor Προβολή μηνύματος

Όχι ρε Άκη
    Και εγώ έχω τρία σκυλιά, δυο μεγάλα στο πατρικό μου και ένα μικρό στο σπίτι, την ανάγκη του την κάνει στην αυλή μου, ούτε απεναντι ούτε αλλού.
    Αλλά όταν βλέπω τον άλλο να πετάει αποφάγια απ το μπαλκόνι
    Αυτό δεν τον κάνει φιλοζωο,τα θες?τα αγαπάς? Πάρτα σπίτι σου, δεν μπορείς? Πάνε σε μια ήσυχη καθ απόμερη τοποθεσία μαζί με τροφή τα σκυλιά θα σε ακολουθήσουν,δεν είναι χαζά, και τάιζε και πότιζε τα εκεί.
    Τακτικές του στυλ τα ταΐζω απ το μπαλκόνι,η τα ανοίγω κονσέρβες στο πεζοδρόμιο, μόνο προβληματα φέρνουν ειδικά για όσους μένουν σε πόλεις όπου μαΖεύονται κοπάδια από αδέσποτα, αν μένει κανείς μόνος τέρμα Θεού και δεν έχει γείτονες η περιοικους ας κάνει ότι θέλει

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MAIK72
    Kαταγγέλω τους επισκέπτες από τον πλανήτη VIGAN για τα δολοφονικά αγριογούρουνα και λύκους που εξαπολύουν εναντίον δήθεν σπισιστών κατοικών ορεινών περιοχών με σκοπό να τους εξολοθρεύσουν και να τους τρομοκρατήσουν. Επίσης σύμφωνα με καταγγελίες oι βίγκαν ήδη ετοιμάζουν το πρώτο ανθρωποφάγο τριφίδιο .Το υβρίδιο είναι γεννητικά προγραμματισμένο να επιτείθεται μόνο στους μη-βίγκαν ανθρώπους και όχι στα αγαπημενά σας τετράποδα. Θα αφεθέι ελεύθερο στην ορεινή Αρκαδία δοκιμαστικά προς αναζήτηση της τροφής του στο φυσικό του περιβάλλον .Εϊναι και ο πιο αξίοπιστος τρόπος για την σωστή ανάπτυξη του τριφιδίου εως ότου ετομαστεί και το δέυτερο φύτο που θα βοηθήσει στην αναπαραγωγή του.
    Τα αιμοβόρα και αδίστακτα τριφίδια είναι ήδη εδώ. Αντισταθείτε!!!

Συνημμένο 321600
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	triffid-species.jpg 
Προβολές:	205 
Μέγεθος:	69,5 KB 
ID:	321601

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    Όχι ρε Άκη
    Και εγώ έχω τρία σκυλιά, δυο μεγάλα στο πατρικό μου και ένα μικρό στο σπίτι, την ανάγκη του την κάνει στην αυλή μου, ούτε απεναντι ούτε αλλού.
    Αλλά όταν βλέπω τον άλλο να πετάει αποφάγια απ το μπαλκόνι
    Αυτό δεν τον κάνει φιλοζωο,τα θες?τα αγαπάς? Πάρτα σπίτι σου, δεν μπορείς? Πάνε σε μια ήσυχη καθ απόμερη τοποθεσία μαζί με τροφή τα σκυλιά θα σε ακολουθήσουν,δεν είναι χαζά, και τάιζε και πότιζε τα εκεί.
    Τακτικές του στυλ τα ταΐζω απ το μπαλκόνι,η τα ανοίγω κονσέρβες στο πεζοδρόμιο, μόνο προβληματα φέρνουν ειδικά για όσους μένουν σε πόλεις όπου μαΖεύονται κοπάδια από αδέσποτα, αν μένει κανείς μόνος τέρμα Θεού και δεν έχει γείτονες η περιοικους ας κάνει ότι θέλει
    Ωπα ωπα.δεν μιλησα ουτε για αποφαγια ουτε για ταισμα απτο μπαλκονι ουτε βρωμιες κλπ.μιλησα απλα για ενα μικρο μπολακι νερο σε μια ακρη.ειδικα τωρα το καλοκαιρι.
    @πανο: και αυτο που λες βοηθεια ειναι... :-)

Banned
    Άκη επειδή το αντιμετωπίζω αυτό το πρόβλημα με έναν γείτονα, γι αυτό το είπα

@@ μαστορας Το avatar του/της Bob_o_mastoras
    Τι κανει δλδ;;; Πεταει αποφαγια απο το μπαλκονι;;;
    MADE IN JAPAN 日本製

οκ,νο προμπλεμ.αυτος προφανως βαριεται να κατεβει και τα πεταει.
    απλα εξηγουμαι.το να προκαλεσεις αλλα προβληματα για να λυσεις 1 δεν ειναι σωστο.

Σπισιστής 100%

Όνομα:	IMG_1013.JPG 
Προβολές:	164 
Μέγεθος:	79,9 KB 
ID:	321607

Όνομα:	20140228_113009(0).jpg 
Προβολές:	165 
Μέγεθος:	77,4 KB 
ID:	321608

Μέλος Το avatar του/της chris4204
    επειδή βλέπω ότι υπάρχει μία μικρή σύγχυση αναφορικά με το ¨σπισιστής".
    Με τον όρο αυτό αναφέρομαι σε αυτούς οι οποίοι νομίζουν ότι το δικό τους είδος είναι ανώτερο από όλα τα άλλα και αυτομάτως αυτό του δίνει το δικαίωμα να εξουσιάζει την ζωή γύρω του.
    Κάλλιστα θα μπορούσα να περιγράψω ως τέτοιον κάποιον ο οποίος μη δίνοντας καμία αξία σε οτιδήποτε μη ανθρώπινο, φορώντας ας πούμε τις μοτο μπότες του σπάει το σαγόνι με κλοτσιά στο αδέσποτο που τόλμησε να του γαβγίσει
    την ώρα που περνούσε με μία εξάτμιση 7000db, ή τον άλλο που απειλεί με φόλα ή χειρότερα όποιο σκύλο του κατουρήσει το λάστιχο ή γάτα κάτσει στη σέλα του. Αυτοί δεν έχουν θέση στο κοινωνικό σύνολο και πρέπει να απομακρύνονται.
    Από εκεί και πέρα επειδή από ότι είδα υπήρξαν και συζητήσεις αναφορικά με τον στόχο των σκύλων και το πως πρέπει και που να ζουν είμαι ανοιχτός στη συζήτηση με επιχειρήματα όμως, όχι εγώ πιστεύω αυτό και τέλος. φασιστικές αντιλήψεις
    δεν έχουν θέση εδώ. Τα τρολ ευπρόσδεκτα να δώσουν την πινελιά τους.

ΥΓ. όσον αφορά το θλιβερό θέαμα με τις καραμπίνες και το δίκανο από πάνω απλά λυπάμαι....
    Πάω αργά γιατί βιάζομαι ....

Παλαιό μέλος
    Μην ξεχναμε και μια αλλη κατηγορια φιλοζωων.

Αυτοι που ναι μεν δεν θα γυριζανε να ριξουνε ουτε μια ματιΑ στο σκυλι του γειτονα,αλλα δεν θα ξεκολλουσανε τα μΑτια τους απο ενα σκυλι της νυχτας.

Όνομα:	koletsa_31.jpg 
Προβολές:	147 
Μέγεθος:	86,6 KB 
ID:	321611

Παλαιό μέλος Το avatar του/της skylaros
    6 Όπλα για να πιάσουν 12 πουλάκια... Μια Χριστίνα για να ξυπνήσει τόσες πουλάρες ... Τελικά το μέγεθος μάλλον μετράει !

Σελίδα 2 από 30 ΠρώτοΠρώτο 123456712 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. cb1300 vs gsxr1400 vs xjr1300
    από adam13 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 26/10/2005, 21:16
  2. Rossi Vs Gibernau Vs Melandrin
    από latris mixanis στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 90
    Τελευταίο μήνυμα: 29/07/2005, 00:29
  3. Χριστιανοσ Vs Μουσουλμανοσ Vs Εβραιοσ.
    από maintenance στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 30/06/2005, 22:26
  4. Peagaso Vs Kle500 Vs Klr650????
    από lagel στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 22/03/2004, 08:53
  5. Kawasaki Z750 Vs Hornet Vs Fazer
    από Dean στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 02/02/2004, 15:38

Κανόνες δημοσιεύσεων