Το σκυλακι εχει πραγματικα αναγκη απο μπανιο;;
Είναι κανεις υποχρεωμενος να ανεχεται τη μυρωδια του σκυλιου οταν βγαινει εξω βρεγμενο από τη θαλασσα;;
Η παραλια που ανεφερε ο αλλος παραπανω έχει 20.000 κοσμο και μπαινεις μεσα και βαζεις αντηλιακό;;
παπαρια νομο εχεις μαζι σου...αλλα νταξ' κλασικα παραπληροφορηση..ναι ξερω θα μου βαλεις λινκ απο ιντερνετ..
Οποιος δε γουσταρει σκυλια=είναι @γαμητος.
Και σε μια τελικη ρε φίλε αν 50 ατομα σου λενε δεν θελουμε το σκυλι στη θαλασσα, αλλα μπορεις να το δεσεις στην ακρη στο δεντρο, ποιος ειναι ο αγ@μητος; εσυ ή αυτοι;
Της δικιας σου ψωλης ο χαβας έχει μεγαλυτερη σημασια από το χαβα 50 ψωλών;;
Αλλα ενταξει 50 ατομα=πλειοψηφια, αρα ψηφιζουν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, αρα ειναι μαλ@κες και τους γραφω στην ψωλ@ρα μου...
Αλλα ενταξει, ξερω υπερασπιζεσαι με σθενος τα δικαιωματα των ζωων..οπως και τα δικα σου, βεβαια, καθημερινα...και εισαι ανυποχωρητος...και σε διακρινει και ευγενεια...
Κλασικη καταληξη ιντερνοκουβεντας...
Και φυσικα, το να πιεις απο τη δεξαμενη είναι δικαιωμα σου..δεν νομιζω οτι πρεπει να υποχρεωσεις και μενα..
Οπως δικαιωμα σου ειναι να μην ενοχλει ΕΣΕΝΑ , στο δωματιο που θα νοικιασεις στις διακοπες, ο προηγουμενος να ειχε σκυλι και να κοιμοταν μαζι του στο στρωμα και να ειχε γλυψει τα παντα στο δωματιο..
Να υποθεσω ομως οτι αν δεις κατσαριδα, θα σιχαθεις..αυτό το κακόμοιρο, μανούλα δεν το γεννησε;για να υπαρχει κατι δεν κανει στο οικοσυστημα;ειδες τι ωραιες που είναι οι αναλογιες και οι εξισωσεις;
@skylaros έγραψε: "Τέλος πάντων, γενικά να ξέρετε πως πολύ περισσότερο κινδυνεύεις από το να κάτσεις σε ξαπλώστρα ή στην άμμο (και ειδικά βρεγμένη)"
Οποτε τα ζωα που καθονται στα χαλικια,αμμο,χανουν τριχες, χεζουν και κατουρανε δεν ειναι επικινδυνα για μενα;;
Diladi ston peonta sou oti enoxleis tin pleiopsifia. Esy grylizeis ligo kai kaneis o,ti goustareis. Exeis kai to nomo me to meros sou naoume.
Ithela na iksera ama ertho ego me tin kagkouroparea mou kai parkaroume ekso apo to ksenodoxeio sou kai barame ta desibel sto orio tis diataraksis , oxi se ores koinis isyxias ennoeitai, ti tha ekanes?? Tha grylizame ki emeis ligo, kai tha eixame kai to nomo me to meros mas. Esena bebaia tha sou dioxname tous touristes me paola sti diapason stis 08.00 to proi, alla ti mas peirazei emas? Emeis exoume to nomo kai eimaste kai perissoteroi.......
symfono oti exoume ksefygei entelos edo mesa,edo ekso, pantou omos.........
gia opoion den katalabainei, i leksi kleidi einai SEVASMOS -i opos leme sto xorio mou RESPECT.
sevasmos stous pollous, sevasmos stous ligous, sevasmos ston enan. analoga me tin peristasi kathe fora.
Sevasmos sta skylia, sevasmos sta psaria sta ptina kai ola ta thiria ston aera ti steria kai ti thalassa.
Sevasmos stous allothriskous, sevasmos stous alloxromous, sevasmos stous omoxromous.
kai to kyriotero SEVASMOS STON EAYTO MAS.
Amen
Η μονη περιπτωση τωρα που θυμαμαι που εχω παρει το σκυλο και εχω παει παραπερα ειναι οταν μια οικογενεια με παρακαλεσε με πολυ ομορφο τροπο να τον εχω κοντα μου γιατι φοβοταν ενα πιτσιρικι που ειχαν μαζι τους. Φυσικα και τον πηρα και 'γω, τους ζητησα συγνωμη και πηγα αρκετα πιο περα.
Αλλα οταν μου σκαει ο κ@υλωμενος κλαρινογαμπρος με τη ρακετα να εχει γινει προεκταση του χεριου του, πρωτη φορα στη παραλια που εγω παω καθε μερα και μου τη λεει για το σκυλο γιατι του χαλαει τη μοστρα το πρωτο που σκεφτομαι ειναι "εδω ειμαστε.."
Αν και η συντριπτικη πλειοψηφια των περιπτωσεων που εχω ακουσει παραπονα ειναι απο θειες 60+ (πιθανον λογω αμαμιας) οπου τους λεω ευγενικα οτι μπορουν να αποχωρησουν αν δεν τους αρεσει να ειναι κοντα σε σκυλια.
MADE IN JAPAN 日本製
Στην 1η περίπτωση σε παραδέχομαι
Στη 2η με το σφιχτουλα με τη ρακετα, δε νομιζω να σου εχει συμβει..γιατι αν πας στην παραλια που συχναζει ο σφιχτουλας, δεν θα στην πει μονο αυτος..θα στην πει και ο ιδιοκτητης του μπιτσομπαρου και αρκετος αλλος κοσμος..οποτε δεν σε παιρνει να γρυλισεις..
Αντιθετα η πλεινοτητα, επιλεγει παραλιες που συχναζουν 60αρες αγ@μητες (στην ηλικια που ειναι οι μανες μας), που σου λενε ευγενικα, ειμαι σιγουρος οχι παντα, να βγαλεις το σκυλι απο τη θαλασσα..αλλα στην ψωλ@ρα σου ξανα..επειδη σε παιρνει βεβαια..
Αυτο που ειπε ο tzimidis λειπει απ' ολους μας...
ΣΕΒΑΣΜΟΣ.
[QUOTE=maniatiakos;2498277
Αυτο που ειπε ο tzimidis λειπει απ' ολους μας...
ΣΕΒΑΣΜΟΣ.[/QUOTE]
αυτο απαιτουμε ολοι μας απτους αλλους.
πρεπει να ειναι αμφιδρομος που σπανια ειναι....![]()
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
Τελικά ρε συ Bob .
Δεν είσαι μάστορας, καβγατζής είσαι!
Έχεις ασπασθεί μια άποψη-θεωρία και προσπαθείς να την επιβάλλεις με ισλαμικό πάθος.
Το κακό πάθος , κάτι σαν τζιχαντ (αν το γράφω σωστά) να πούμε.
Και για να έχουμε καλό ρώτημα , τι σκυλάκι έχεις ?
Κανά κανισάκι ή κανά Πιτ-μπουλ..
Εχει κι αυτό σημασία, δεν νομίζεις?
Αν δε κάνω λάθος ,συνήθως το ζώο το πας απόγεμα στο νερό που δεν έχει κοσμοθύελλα . Τι να κάνει το ζώο ντάλα στον ήλιο ;Nα μαυρίσει ή να παίξει ρακέτα;;
Xίλιες φορές όμως θα προτιμούσα να φέρνουν τα μουλάρια τους για μπάνιο παρά το σκυλάκια τους![]()
Αν εβαζες Παολα θα γινοταν συρραξη!! Αμα εβαζες μουσικες που γουσταρω μπορει και να κερνουσα μπυρες.
Στα υπολοιπα που λες εχεις απολυτο δικιο. Αλλα με παρεξηγεις, διοτι με το σκυλο οταν παω για μπανιο παω σε απομονωμενες παραλιες, οχι εκει που γινεται της τρελης απο κοσμο. Τωρα αν καποιος ενοχλειται, με την ιδια λογικη θα μπορουσα να παω να μυρισω τις μασχαλες του, να του πω οτι ειναι βρωμικος και να του ζητησω να φυγει γιατι σιχαινομαι. Και να του την πω κιολας γιατι δεν με σεβεται και δεν κανει μπανιο πριν ερθει.
υγ. ενημερωτικα (ασχετο) σε τουριστικες περιοχες δεν μπορεις να κανεις αυτο που λες καλοκαιριατικα. Απαγορευεται και απο το νομο. Οπως και διαφορα αλλα που δημιουργουν οχληση (οικοδομικες εργασιες κλπ).
MADE IN JAPAN 日本製
Οι "κλαρινογαμπροι" δεν περιοριζονται πλεον μονο σε οργανωμενες πλαζ. Ενημερωτικα. Πανε παντου με τη νοοτροπια δυστυχως της οργανωμενης πλαζ. Δεν παω σε οργανωμενες πλαζ και πολυ περισσοτερο δεν παω σε οργανωμενες πλαζ με το σκυλο μου.
Δεν προκειτε επεισης να ανοιξω καυγα, δεν το 'χω κανει ποτε και ας εχω ακουσει διαφορα μπινελικια, με θεια,θειο μεγαλης ηλικιας, για οποιονδηποτε λογο. Δεν υπαρχει και νοημα αλλωστε. Απλα στη συγκεκριμενη περιπτωση που μου σκανε και μου τη λενε (σχεδον παντοτε με ασχημο τροπο) για το σκυλο τους λεω ευγενικα οτι μπορουν να φυγουν αυτοι-ες αν θελουν.
Οταν μου μιλανε ομορφα μιλαω και 'γω ωραια και αν μπορω τους εξυπηρετω. Εκτος απο το σεβασμο υπαρχει και ο αλληλοσεβασμος.
MADE IN JAPAN 日本製
ΠΕΙΡΑΜΑ: ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΗ ΓΡΑΦΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΑΥΡΙΟ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΑΝ ΝΔ Η' ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ Χ.Α, ΝΔ Η' ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
Τελευταία τροποποίηση από Bob_o_mastoras; 12/08/2014 στις 17:13.
MADE IN JAPAN 日本製
Όποιος δεν έχει ενυδρείο στο σπίτι του
Είναι π@@στης
Θέλετε το λινκ?