Σελίδα 10 από 30 ΠρώτοΠρώτο ... 5678910111213141520 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 136 έως 150 από 437

Θέμα: Φιλόζωοι vs ψευτοφιλόζωων vs κρυφοσπιστών

δυστυχως ετσι είναι η κοινωνίας μας ,στενόμυαλη....
    ετσι μας μεγάλωσαν,με αυτές τις αρχες και αυτές τις αξιες .
    μας μαθανε ότι όλα μας ανηκουν επειδή ειμαστε 'ανώτερο' ειδος ,
    εχουμε κατακλίσει τα παντα ,εχουμε κατασχεσει ότι δεν μας ανήκε και το παιζουμε και γδαρμένοι και από πανω

Μέλος Το avatar του/της chris4204
    Γιατί ρε μάστορα???
    Πάω αργά γιατί βιάζομαι ....

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από panos1050 Προβολή μηνύματος
    δυστυχως ετσι είναι η κοινωνίας μας ,στενόμυαλη....
    ετσι μας μεγάλωσαν,με αυτές τις αρχες και αυτές τις αξιες .
    μας μαθανε ότι όλα μας ανηκουν επειδή ειμαστε 'ανώτερο' ειδος ,
    εχουμε κατακλίσει τα παντα ,εχουμε κατασχεσει ότι δεν μας ανήκε και το παιζουμε και γδαρμένοι και από πανω
    Εγώ πολλές φορές έχω σκεφτεί το εξής (και αν κάποιος διαφωνεί ας το συζητήσουμε):
    Ξεκινάμε με την παραδοχή ότι ο άνθρωπος είναι ζώο.
    Στη φύση δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑ ζώο το οποίο να καταστρέφει το περιβάλλον του!
    Το μόνο έμβιο ον το οποίο επεκτείνεται αδιάκοπα καταστρέφοντας το περιβάλλον που το φιλοξενεί είναι οι μύκητες και τα μολυσματικά βακτήρια, τα οποία μόλις καταστρέψουν εντελώς το περιβάλλον οτυς (βλέπε ξενιστής) προχωρούν στην αναζήτηση νέου .
    Σας θυμίζει άτι αυτή η συμπεριφορά ??????

έχω παρακολουθήσει ψιλοχαλαρά την κουβέντα από την αρχή...

κι έχω κανα δυο απορίες... υπάρχουν εδώ μέσα άνθρωποι που βάζουν σε απόλυτη ισότητα ένα σκύλο με έναν άνθρωπο...? ως επέκταση αυτού ανάμεσα στην επιλογή μεταξύ ενός πιάτου φαγητού και ενός κεσέ σκύλου θα προτιμούσαν να γεμίσουν τον κεσέ?
    αν ναι, I rest my case...
    αν όχι, τότε ας μην κάνουν συγκρίσεις όπως "το σκυλάκι μου ενοχλεί λιγότερο από το παιδάκι που φωνάζει, ή από τον τύπο που χέζει στην άμμο"... το παιδάκι είναι παιδάκι και ο τύπος που χέζει είναι ζώο, άρα θα έπρεπε να έχει άλλη μεταχείρηση...

Περί εισόδου ζώων στην παραλία....: Ο νόμος εξέπληξε ευχάριστα τους σκυλόφιλους και επιτρέπει την είσοδο των δεσποζόμενων στην παραλία , με κάποιες "χαλαρές" δεσμεύσεις για τον προστάτη του ζώου. Όμως όπως και να 'χει πάντα μπορούσαν να πηγαίνουν τα σκυλιά στη θάλασσα, απλά τώρα μπορούμε να φέρνουμε το (πεντιγκρί απαραιτήτως) τεριέ ή λαμπραντόρ μαζί μας στην κοσμική Ψαρού της Μυκόνου για παράδειγμα, ή στο Μαρμαρά στη Χαλκιδική, παρέα μέσα στον κόσμο και να μην πηγαίνουμε απόμερα σαν τους ερημήτες... Το αν φύγει το άτακτο σκυλάκι μας και χώσει τη μουσούδα του στην τσάντα κανενός, ή στα μούτρα καμιάς που λιάζεται, ή πάρει τίποτα παντόφλες, το αντιμετωπίζουμε... Ή στην τελική στα @@ μας εδώ οι άλλοι παίζουν ρακέτες και χτυπάνε με το μπαλάκι τον κόσμο, άλλη μία ενόχληση τι πειράζει...? Το αν αφήσει τσιμπούρια ή ψύλλους βέβαια στην άμμο που παίζουν τα παιδάκια, αυτό το αντιμετωπίζουμε...?
    Α συγνώμη προκαταβολικα, ξέχασα τα σκυλάκια των σκυλόφιλων ΔΕΝ έχουν σχέση ΠΟΤΕ με τέτοια παράσιτα...

Τέλος, περί των προβλημάτων των πόλεων... Μένω σε μία γειτονιά του κέντρου, στην οποία κάθε παρτέρι είναι γεμάτο με περιττώματα ζώων, τα οποία ειδικά το μεσημέρι που ο ήλιος τα ζεσταίνει, ευωδιάζουν την ατμόσφαιρα... Γι' αυτό μιλήσαμε όμως, πρέπει να τα μαζεύουν οι ιδιοκτήτες και μετά είναι όλα καλά. Βέβαια υπάρχουν ιδιοκτήτες που βγαίνουν στις 12 το βράδυ σαν τους κλέφτες στο σκοτάδι για να μην τους δει κανείς, να χέσει ο σκύλος και να μην κάνουν τον κόπο να τα μαζέψουν. Με αυτή την ποιότητα ανθρώπων, που ακόμα και τη σήμερον ημέρα σκέφτονται και πράττουν έτσι, χαλάρώσαμε τα πράγματα και τους νόμους και τους επιτρέπουμε και την είσοδο σε παραλία... Ελπίζοντας ότι αυτοί θα σεβαστούν τον συνάνθρωπο... Και επειδή έχουμε δεδομένο εκ του κανόνος ότι θα μαζεύουμε τα κακάκια, για πάμε να ρωτήσουμε και κάτι τελευταίο...
    Τα τσισάκια τα οποία ΔΕΝ μαζεύονται αλλά λερώνουν τους τοίχους και τις πλάκες και επίσης μυρίζουν, θεωρείτε δεδομένο ότι πρέπει να τα ανέχονται οι υπόλοιποι μόνο και μόνο για να κάνετε το καπρίτσιο σας επειδή ακριβώς δεν μαζεύονται? Αυτή είναι η δικαιολογία και αιτιολόγηση συνάμα...?Οπότε είναι στάση ζωής το εγώ έχω το σκύλο σπίτι μου κι εσείς τρώτε το κατρουλιό του, κι αυτό στα μπομπόλια σας....
    Βέβαια αν τελικά είναι ίσοι οι άνθρωποι με τους σκύλους σας, τότε να μην κατακρίνουμε τον ταρίφα που βρήκε τη μάντρα του σπιτιού σας για να την κατουρήσει.... έτσι...? ΙΣΟΤΗΤΑ.

Κάτι τελευταίο σαν απορία την οποία δεν την καταλαβαίνω...
    Ο νόμος απαγορεύει την υιοθέτηση ως οικόσιτων, ζώα όπως η χήνα, το γουρούνι, το άλογο, και άλλα πολλά... Επιτρέπει όμως βόες, ιγκουάνα, εξωτικές αράχνες και άλλα πολλά.... Ας μου λύσει κάποιος και αυτή την σπισιστική, άδικη μεροληψία του Νόμου...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της skylaros
    Ναι τις πρώτες μορφές ζωής (που δεν είχαν εγκέφαλο) και τις πλέον ανεπτυγμένες, άνθρωπο ή σύμφωνα με κάποιες θεωρίες εξωγήινους που ζουν ανάμεσά μας pp Αν δούμε κάνα UFO λοιπόν από πάνω μας και αν λειτουργούν όπως εμείς να ξέρετε πως θα μας αντιμετωπίσουν σαν σκυλιά σε παραλία στην καλύτερη !

Φίλε Σταμ θα προσπαθήσω να σου απαντήσω σε αυτά που παραθέτεις.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stam2 Προβολή μηνύματος
    έχω παρακολουθήσει ψιλοχαλαρά την κουβέντα από την αρχή...

κι έχω κανα δυο απορίες... υπάρχουν εδώ μέσα άνθρωποι που βάζουν σε απόλυτη ισότητα ένα σκύλο με έναν άνθρωπο...? ως επέκταση αυτού ανάμεσα στην επιλογή μεταξύ ενός πιάτου φαγητού και ενός κεσέ σκύλου θα προτιμούσαν να γεμίσουν τον κεσέ? όχι ακριβώς αλλά αν είχα την δυνατότητα θα γέμιζα και τα δύο, τώρα αν σόνι και ντε δεν είχα μισό μισό το φαγητό
    αν ναι, I rest my case...
    αν όχι, τότε ας μην κάνουν συγκρίσεις όπως "το σκυλάκι μου ενοχλεί λιγότερο από το παιδάκι που φωνάζει, ή από τον τύπο που χέζει στην άμμο"... το παιδάκι είναι παιδάκι και ο τύπος που χέζει είναι ζώο, άρα θα έπρεπε να έχει άλλη μεταχείρηση... συμφωνούμε οι κάφροι παντός είδους είναι ζώα

Περί εισόδου ζώων στην παραλία....: Ο νόμος εξέπληξε ευχάριστα τους σκυλόφιλους και επιτρέπει την είσοδο των δεσποζόμενων στην παραλία , με κάποιες "χαλαρές" δεσμεύσεις για τον προστάτη του ζώου. Όμως όπως και να 'χει πάντα μπορούσαν να πηγαίνουν τα σκυλιά στη θάλασσα, απλά τώρα μπορούμε να φέρνουμε το (πεντιγκρί απαραιτήτως) τεριέ ή λαμπραντόρ μαζί μας στην κοσμική Ψαρού της Μυκόνου για παράδειγμα, ή στο Μαρμαρά στη Χαλκιδική, παρέα μέσα στον κόσμο και να μην πηγαίνουμε απόμερα σαν τους ερημήτες... Το αν φύγει το άτακτο σκυλάκι μας και χώσει τη μουσούδα του στην τσάντα κανενός, ή στα μούτρα καμιάς που λιάζεται, ή πάρει τίποτα παντόφλες, το αντιμετωπίζουμε... Ή στην τελική στα @@ μας εδώ οι άλλοι παίζουν ρακέτες και χτυπάνε με το μπαλάκι τον κόσμο, άλλη μία ενόχληση τι πειράζει...? Το αν αφήσει τσιμπούρια ή ψύλλους βέβαια στην άμμο που παίζουν τα παιδάκια, αυτό το αντιμετωπίζουμε...?
    Α συγνώμη προκαταβολικα, ξέχασα τα σκυλάκια των σκυλόφιλων ΔΕΝ έχουν σχέση ΠΟΤΕ με τέτοια παράσιτα...εδώ θίγεις δύο θέματα. 1)εγώ ποτέ δεν υποστήριξα ότι είναι σωστό να πάρω το σκυλάκι μου και να πάω σε μία πολυσύχναστη παραλία με κόσμο, αντιθέτως πάντα προσπαθώ να είμαι όσο πιο μόνος γίνεται,δηλ τουλάχιστον 30μέτρα από άλλους λουόμενους, 2) Ναι θεωρώ ότι το σκυλάκι ένός σωστού και υπεύθυνου ιδιοκτήτη ΔΕΝ έχει παράσιτα και ΑΝ κολλήσει οτιδήποτε το θεραπεύει άμεσα και δεν το βγάζει να κόβει σουλάτσες με τον φόβο να κολλήσει και άλλα ζωντανά,επίσης να αναφέρω ότι ουδέποτε έχει παρατηρηθεί μόλυνση του ανθρώπου από ψύλους ή τσιμπούρια λόγω σκύλου

Τέλος, περί των προβλημάτων των πόλεων... Μένω σε μία γειτονιά του κέντρου, στην οποία κάθε παρτέρι είναι γεμάτο με περιττώματα ζώων, τα οποία ειδικά το μεσημέρι που ο ήλιος τα ζεσταίνει, ευωδιάζουν την ατμόσφαιρα... Γι' αυτό μιλήσαμε όμως, πρέπει να τα μαζεύουν οι ιδιοκτήτες και μετά είναι όλα καλά. Βέβαια υπάρχουν ιδιοκτήτες που βγαίνουν στις 12 το βράδυ σαν τους κλέφτες στο σκοτάδι για να μην τους δει κανείς, να χέσει ο σκύλος και να μην κάνουν τον κόπο να τα μαζέψουν. Με αυτή την ποιότητα ανθρώπων, που ακόμα και τη σήμερον ημέρα σκέφτονται και πράττουν έτσι, χαλάρώσαμε τα πράγματα και τους νόμους και τους επιτρέπουμε και την είσοδο σε παραλία... Ελπίζοντας ότι αυτοί θα σεβαστούν τον συνάνθρωπο... Και επειδή έχουμε δεδομένο εκ του κανόνος ότι θα μαζεύουμε τα κακάκια, για πάμε να ρωτήσουμε και κάτι τελευταίο...
    Τα τσισάκια τα οποία ΔΕΝ μαζεύονται αλλά λερώνουν τους τοίχους και τις πλάκες και επίσης μυρίζουν, θεωρείτε δεδομένο ότι πρέπει να τα ανέχονται οι υπόλοιποι μόνο και μόνο για να κάνετε το καπρίτσιο σας επειδή ακριβώς δεν μαζεύονται? Αυτή είναι η δικαιολογία και αιτιολόγηση συνάμα...?Οπότε είναι στάση ζωής το εγώ έχω το σκύλο σπίτι μου κι εσείς τρώτε το κατρουλιό του, κι αυτό στα μπομπόλια σας....
    Βέβαια αν τελικά είναι ίσοι οι άνθρωποι με τους σκύλους σας, τότε να μην κατακρίνουμε τον ταρίφα που βρήκε τη μάντρα του σπιτιού σας για να την κατουρήσει.... έτσι...? ΙΣΟΤΗΤΑ.όχι εδώ δεν μιλάμε για θέμα ισότητας αλλά επειδή κι εγώ έμενα στο κέντρο μια ζωή η μπόχα από τον κάθε είδους και ράτσας λαθρο που κάνει τις ανάγκες του όπου βρει είναι αυτή που δεν αντέχεται, και ακόμη και πριν πάρω σκυλάκια δεν είχα ενοχληθεί από τα "κατρουλιά" τους, όσον αφορά την άλλη ανάγκη ΠΡΕΠΕΙ να μαζεύονται

Κάτι τελευταίο σαν απορία την οποία δεν την καταλαβαίνω...
    Ο νόμος απαγορεύει την υιοθέτηση ως οικόσιτων, ζώα όπως η χήνα, το γουρούνι, το άλογο, και άλλα πολλά... Επιτρέπει όμως βόες, ιγκουάνα, εξωτικές αράχνες και άλλα πολλά.... Ας μου λύσει κάποιος και αυτή την σπισιστική, άδικη μεροληψία του Νόμου...είναι απλό, στην ελλάδα-μπανανία οι νόμοι είναι για τον πέο τρικάβαλο και ακράνοτο

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από skylaros Προβολή μηνύματος
    Ναι τις πρώτες μορφές ζωής (που δεν είχαν εγκέφαλο) και τις πλέον ανεπτυγμένες, άνθρωπο ή σύμφωνα με κάποιες θεωρίες εξωγήινους που ζουν ανάμεσά μας pp Αν δούμε κάνα UFO λοιπόν από πάνω μας και αν λειτουργούν όπως εμείς να ξέρετε πως θα μας αντιμετωπίσουν σαν σκυλιά σε παραλία στην καλύτερη !
    Σιγά μην είμαστε τόσο τυχεροί, για οποιοδήποτε ανώτερο ον είμαστε απλά μια μόλυνση του πλανήτη....

Εντάξει Πυρηνικός χειμώνας μόνο._

Όλο αυτό μου θυμίζει ένα σκηνικό με κάτι κοριτσάκια (μη με πάρετε για ανώμαλο 20άρες ήταν) Πριν δύο χρόνια λοιπόν, όπως ήμουν μόνος με κάλεσαν να κάτσω μαζί τους στο τραπέζι 5-6 κοριτσούδια λοιπόν να κάθονται να δουν τι θα φάνε στο ταβερνείο κάπου στη Βυτίνα και υπήρχε πρόβλημα ήταν Τετάρτη (νομίζω) και δεν ήθελαν να φάνε κρέας γιατί τις Τετάρτες δε τρώνε κρέας το λέει η εκκλησία (?) Ε μειδίασα δε το αρνούμαι και δέχτηκα μια επίθεση από μέρους τους. Τέλος πάντων η πιο ψαγμένη μου είπε απέδειξε μου πως δεν υπάρχει ένας δαίμονας στον δεξιό σου ώμο αυτή τη στιγμή και εγώ θα σταματήσω να πιστεύω. Δε μάλωσα με τα κοριτσάκια ούτε κακία κράτησα, αλλά οι τοποθετήσεις μερικών σε μερικά ποστ, μου προκαλούν ακριβός την ίδια αντίδραση!

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    δεν ξερω αν φαινεται σε ολους,αλλα μολις επεσα πανω του και αξιζει τον κοπο..
    https://www.facebook.com/photo.php?v=821360404562795
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MAIK72
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από chris4204 Προβολή μηνύματος
    Σιγά μην είμαστε τόσο τυχεροί, για οποιοδήποτε ανώτερο ον είμαστε απλά μια μόλυνση του πλανήτη....
    Οι πόροι του πλανήτη φθάνουν να θρέψουν άλλα 6 δις κόσμο.Δεν μπορώ να ακούω νεοταξικές αντιλήψεις για την μείωση του πληθυσμού στα 500 εκ. Δεν υπάρχουν ανώτερα είδη ή καλύτεροι άνθρωποι που θα πρέπει να επιβιώσουν χάρη της φύσης . Σεβασμός στην φύση που μας θρέφει αλλά δεν αδιαφορώ και για τους ανθρώπους που πεθαίνουν καθημερινά από την πείνα .

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MAIK72 Προβολή μηνύματος
    Οι πόροι του πλανήτη φθάνουν να θρέψουν άλλα 6 δις κόσμο.Δεν μπορώ να ακούω νεοταξικές αντιλήψεις για την μείωση του πληθυσμού στα 500 εκ. Δεν υπάρχουν ανώτερα είδη ή καλύτεροι άνθρωποι που θα πρέπει να επιβιώσουν χάρη της φύσης . Σεβασμός στην φύση που μας θρέφει αλλά δεν αδιαφορώ και για τους ανθρώπους που πεθαίνουν καθημερινά από την πείνα .
    +999
    αυτό που κάνει τους πόρους να μην φθάνουν είναι η απληστία κάποιων κυβερνήσεων που θέλουν να κρατούν τους λαούς υποδουλωμένους στις ορέξεις τους

Λοιπόν εγώ σκοτώνω κουνούπια, μύγες και κατσαρίδες.
    Τρώω κρέας τακτικά ενώ παράλληλα είμαι αντίθετος στο κυνήγι με την μορφή σπορ.
    Από αμπελοφιλοσοφική σκοπιά είμαστε όλοι ίσοι στην φύση οπότε δεν βάζω το είδος μας ως ανώτερο. Από πρακτική σκοπιά φαντάζομαι πως θα σκότωνα χωρίς δεύτερη σκέψη το τελευταίο ζώο ενός είδους αν επιτιθόταν στο παιδί μου.
    Τέλος δεν θα μου άρεσε να φυλακίσω ένα καναρίνι για να το ακούω, ούτε να φυλακίσω ψάρια για ντεκόρ, ούτε να πάρω σκύλο αλλά να τον στειρώσω, κόψω αυτιά ουρές για να τον φέρω στα μέτρα μου, ούτε να ταίζω τη γάτα μου βοδινό, χοιρινό κτλ.

Κατατάξτε με

ΥΓ: Σαν δεν ντρέπεστε που σκοτώνετε τα καημένα τα τσιμπούρια προς όφελος του σκύλου σας. Αυτά στο οικοσύστημα δεν ανήκουν

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Joyrider Προβολή μηνύματος
    Λοιπόν εγώ σκοτώνω κουνούπια, μύγες και κατσαρίδες.
    Τρώω κρέας τακτικά ενώ παράλληλα είμαι αντίθετος στο κυνήγι με την μορφή σπορ.
    Από αμπελοφιλοσοφική σκοπιά είμαστε όλοι ίσοι στην φύση οπότε δεν βάζω το είδος μας ως ανώτερο. Από πρακτική σκοπιά φαντάζομαι πως θα σκότωνα χωρίς δεύτερη σκέψη το τελευταίο ζώο ενός είδους αν επιτιθόταν στο παιδί μου.αν ήταν ένας άνθρωπος που ήθελε να το βλάψει (πχ παιδόφιλος) ????
    Τέλος δεν θα μου άρεσε να φυλακίσω ένα καναρίνι για να το ακούω, ούτε να φυλακίσω ψάρια για ντεκόρ, ούτε να πάρω σκύλο αλλά να τον στειρώσω, κόψω αυτιά ουρές για να τον φέρω στα μέτρα μου, ούτε να ταίζω τη γάτα μου βοδινό, χοιρινό κτλ.

Κατατάξτε με

ΥΓ: Σαν δεν ντρέπεστε που σκοτώνετε τα καημένα τα τσιμπούρια προς όφελος του σκύλου σας. Αυτά στο οικοσύστημα δεν ανήκουν
    ...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από chris4204 Προβολή μηνύματος
    ...
    Ε παρομοίως.

Σελίδα 10 από 30 ΠρώτοΠρώτο ... 5678910111213141520 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. cb1300 vs gsxr1400 vs xjr1300
    από adam13 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 26/10/2005, 21:16
  2. Rossi Vs Gibernau Vs Melandrin
    από latris mixanis στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 90
    Τελευταίο μήνυμα: 29/07/2005, 00:29
  3. Χριστιανοσ Vs Μουσουλμανοσ Vs Εβραιοσ.
    από maintenance στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 30/06/2005, 22:26
  4. Peagaso Vs Kle500 Vs Klr650????
    από lagel στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 22/03/2004, 08:53
  5. Kawasaki Z750 Vs Hornet Vs Fazer
    από Dean στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 02/02/2004, 15:38

Κανόνες δημοσιεύσεων