τα βρωμονερα ειναι που καιγονται
τελικα ηταν τα νερα. Η μηχανη πλυθηκε και ειναο μια χαρα.
thanks![]()
άντε στο καλό με καυ@#$σατε βραδιάτικα..είχα αράξει με το xt 660 και τώρα μπήκα στην πρίζα για το mat grey!!
Όντως η τιμούλα είναι πολύ καλή, αν και φοβάμαι λίγο εκπτώσεις σε ποιότητα..δεν θέλω να φύγω όμως από yamaha λόγω πολύ καλού συνεργίου που έχω βρει.. βαλίτσα και ψηλή ζελατίνα παίζει?? δεν έχω δει κάτι..
Καλορίζικο σε όλους εσάς που το χαίρεστε ήδη..και στα δικά μας!!
Για ζελατίνα ψηλή δες Puig. Βαλίτσες παίζουν απο διάφορους κατασκευαστές.
Ευχαριστώ μάγκες θα έχω ενήμερη την ενότητα με ότι συμβαίνει.
καλοτάξιδο![]()
Ωραίο!
Καλορίζικο και αναμένουμε εντυπώσεις![]()
The only easy day was yesterday.
καλησπερα σε ολα τα μελη του forum!
Ονομαζομαι Βασιλης μενω ρεθυμνο και εδω και ενα μηνα ειμαι κ εγω ενας πολυ ευτυχισμενος κατοχος ενος λευκου mt-07 με abs! Μεχρι στιγμης τ εχω κανει 500 χιλιομετρα μονο καθως λογω δουλειας δεν προλαβαινω για πιο μεγαλες βολτες.
Προηγουμενη εμπειρια απο μεγαλη μηχανη σχεδον μηδενικη περα απο καποιες βολτες μηχανων φιλων εχω βεβαια εδω και 7 χρονια ενα παπι.
Οι εντυπωσεις μ μεχρι στιγμης ειναι αψογες .Ειναι ιδιαιτερα ανετο και ευκολο στην οδηγηση δεν με εχει προβληματισαει ουτε μια στιγμη μεχρι στιγμης..πολυ γραμμικο μοτερ χωρις ξεσπασματα κατι που σαν αρχαριος το εκτιμω παρα πολυ τωρα π βρισκομαι στα πρωτα μ βηματα..
Μεχρι στιγμης το παω μεχρι 4.000-4.500 στροφες και οι καταναλωση του ειναι ακριβως 4.0 λιτρα στα 100!!μου φαινεται πολυ χαμηλη για να ειμαι ειλικρινης αλλα να τονισω οτι τα χιλιομετρα εχουν γινει κατα 90% σε επαρχιακο δικτυο 5% σε πολη (ρεθυμνο) και 5% εθνικη
Σκεφτομαι να του βαλω μανιταρια και σητα στο ψυγειο καθως θεωρω οτι ειναι αρκετα εκτεθειμενο εχει βαλει καποιος κατοχος απο εδω κατι απο αυτα??και αν γινεται να ανεβασει καποιες φωτο..
οριστε και καποιες δικες μ απο τις πρωτες βολτες!!γεροι να μαστε και παντα ορθιοι!
![]()