Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 60

Θέμα: Βοηθεια με backup βασης δεδομενων ενος φορουμ

Βοηθεια με backup βασης δεδομενων ενος φορουμ

Εαν καποιος γνωριζει θα ηθελα μια βοηθεια-ενημερωση.

Εστω οτι εχουμε ενα φορουμ, το moto.gr
    Και εστω για καποιο λογο, απο τις πολλες φωτο, ποστ, δεν ξερω γω τι, κρασαρει καποια στιγμη ο σερβερ (?).
    Υπαρχει backup το οποιο ομως δεν γινεται restore με αποτελεσμα το κοντινοτερο σωστο backup να ειναι του ετους 2011 απο το οποιο ομως να λειπουν ολες οι φωτο.
    Τι λυσεις υπαρχουν και πως σας φαινεται σαν πιθανο σεναριο ολο αυτο? Τι μπορει να γινει?
    Δεν εχω ιδεα πως δουλευει ενα backup ενος φορουμ ουτε πως στηνεται ενα φορουμ.

Ο byron γνωριζει γιατι πραγμα μιλαω

Ευχαριστω προκαταβολικα.
    Aprilia SXV 5.5 Rulesssssssssss

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MAIK72
    Εχεις και πιο πρόσφατο από το 2011 backup και δεν μπορείς να το επαναφέρεις';

πάρε το backup του 2011 και ανέβaσε όσες φωτό μπορείς από το άλλο backup αν αυτή είναι η κύρια διαφορά τους

Παλαιό μέλος Το avatar του/της McGyver
    Σου στέλνω με π.μ. το email μου για πιο άμεση επικοινωνία .

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MAIK72
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MAIK72 Προβολή μηνύματος
    Εχεις και πιο πρόσφατο από το 2011 backup και δεν μπορείς να το επαναφέρεις';

πάρε το backup του 2011 και ανέβaσε όσες φωτό μπορείς από το άλλο backup αν αυτή είναι η κύρια διαφορά τους
    ¨Η έχεις γεμίσει τον συνολικό χώρο που έχει το site σου και ΄θελει καθάρισμα

7 years of fuckin up Το avatar του/της Stabak
    Όταν περνεις backup , πέρνεις και τον χώρο στον δίσκο (αρχεία) κ της sql την βάση. To restore γίνεται με την επανάκτιση των 2 αυτών στοιχείων. Αν έχεις μονο το ένα πάρει μπακ απ, ως φυσικο να μην παιζει σαν συνολο....
    Ban 'em all

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από bros400pgm Προβολή μηνύματος

Ο byron γνωριζει γιατι πραγμα μιλαω

Ευχαριστω προκαταβολικα.
    Ο byron , βασικά έχει φριξει από την προχειρότητα του να συντηρει (και καλά) κάποιος ένα φόρουμ, που έχει πάνω του χιλιάδες χρήσιμα και αναντικατάστατα post που βοηθούν τα μέλη, και ως απάντηση για τα χαμένα post 4 ετών...φταίει ο Μerfy ο ανάδρομος Ερμής και τα Νεφελιμ.

Μακάρι να τα βρείτε.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παιδιά αν ο hostserver σας ειχε δώσει cpanel και είχατε πάρει πρόσφατο backup ολόκληρου του account το backup αυτό μπορεί να παίξει σε οποιοδήποτε άλλο server κανονικότατα. Τωρα πώς γίνεται και χάθηκαν όλα έτσι απλά δεν το καταλαβαίνω…Διαχειρίζομαι πολλά sites πελατων μου και έχουμε πάντα remote backups…Ακόμη και να μην υπάρχουν remote backups αλλά μόνο τοπικά σε οποιαδήποτε συμπιεσμένη μορφή μπορεί να βρείς αρχεία και να ξαναφτιαξεις το παζλ…Επειδή λοιπόν ένα forum έχει μεγάλο όγκο δεδομένων το καλύτερο σενάριο που έπρεπε να παίζει είναι ένα ακόμη account με εναν άλφα αποθηκευτικό χώρο σε άλλο server και backups μεσω ftp μεταξύ των accounts στους δυο servers. Τέλος πάντων μεεγάλη κουβέντα αλλά αν δεν ξερουμε λεπτομέρειες περι του τι συνέβη έστω και με πμ δυσκολα να βοηθησουμε με υποθέσεις… Κοσμά άν χρειαστείτε κάτι και μπορώ να βοηθήσω πολύ ευχαρίστως. Επίσης οι περισσότεροι hostserver είναι υποχρεωμένοι να κρατάνε backups απο τον κάθε δίσκο εκτός και αν δεν είναι managed server και προτιμήθηκαν πιο φτηνές λύσεις οπου εκεί φέρει την ευθύνη ο διαχειρηστής και μόνο. Όλα αυτά βέβαια εκ του ασφαλούς και εκ των υστέρων οπότε για να μην παρεξηγηθώ δεν επιρίπτω ευθύνες σε κανέναν αλλά έχω στεναχωρηθεί αρκετά με αυτό που συνέβη και εύχομαι υπομονή και καλό κουράγιο μεχρι τελικής αναστηλώσεως.....

Μέλος απο...τότε... Το avatar του/της powerphot
    Αν και λόγο επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν γράφω γενικότερα, το παραπάνω θέμα που μου «σφύριξαν», και σε συνδυασμό με κάποια περιστατικά που συνέβησαν, (παλαιά και νέα), με ώθησαν να… «πάρω πάλι τα όπλα».
    Βέβαια «τα όπλα» τα παίρνει κάποιος όταν ξεκινά πόλεμος, εγώ θα αρκεστώ στο πληκτρολόγιο μια και τέσσερα χρόνια τώρα ποτέ ασχολήθηκα ανοικτά με το θέμα ΑΒ. Με τα τελευταία γεγονότα όμως, αυτό δεν γινόταν να συνεχίσει, και δεν εννοώ γεγονότα μόνο την καταστροφή τεσσάρων ετών υλικού έτσι απλά σαν να χάθηκε ο αναπτήρας.

Βέβαια, και πολύ σωστά, κάποιος θα σκεφτεί: «κι εσένα τι σε κόφτει αφού πριν 3 χρόνια,( μας είπαν) ότι τα παράτησες».
    Σωστά! Τα παράτησα, αλλά λάθος σας τα είπαν!

Σε όλα αυτά παρακαλώ πολύ, δέχομαι και κρίσεις, και επικρίσεις, ακόμα και delete. Άλλωστε αυτό το τελευταίο το φρόντισε το ΑΒ, να με κάνει δηλαδή να το συνηθίσω αυτές τις μέρες.
    Και για του λόγου το αληθές, την στιγμή που γράφονται αυτά, έφαγα άλλο ένα delete από την σελίδα του FB, του μηνύματος, ή μάλλον αιτήματος μου, για μια επιτέλους απάντηση που περιμένω εδώ και 15-20 μέρες.

Το παραπάνω θέμα έχει πολλές πτυχές για όσους δεν γνωρίζουν, ενώ στην πορεία (εφόσον συνεχίσω), θα φανερωθούν κι άλλες νέες, ακόμα και γι’ αυτούς που γνώριζαν κάτι περισσότερο.

Παρόλο που συμφωνώ παραπάνω με τον Βύρωνα, μιας κι έχω την «πολυτέλεια?» να γνωρίζω αρκετά περί του συγκεκριμένου, δεν θα επικεντρωθώ στο αποτέλεσμα, το οποίο είναι δυστυχώς μη αναστρέψιμο. Τους μόνους που λυπάμαι είναι τα άτομα που πραγματικά έχουν ενδιαφερθεί για αυτόν εκεί τον χώρο ξοδεύοντας χρόνο, κόπο, και προπαντός συναίσθημα, να συγκεντρώσουν όλα αυτά που τώρα χάθηκαν.
    Ένα αρκετά σημαντικό υλικό κυρίως τεχνικά δυσεύρετα και δύσκολα θέματα, πάνω στο brand aprilia.

Υπενθυμίζω ότι θα είμαι προετοιμασμένος για επικρίσεις και delete, αλλά ταυτόχρονα θα είμαι και κόσμιος σε αυτόν τον χώρο που με φιλοξενεί από «…τότε».

Συνεχίζεται…διότι ευτυχώς έχω και δουλειά.
    Το ταξίδι του Ηλία Βροχίδη μπορείτε να το διαβάζετε και στην ιστοσελίδα του Madnomad.gr, στο Facebook Madnomad

Left peg scraping. Το avatar του/της zannisvel
    Παει το ΑΒ?
    Δηλαδη δεν υπαρχει ελπιδα να βρεθει ολο αυτο το υλικο?

Νίκο καλησπέρα, η δική σου όπτική και άποψη πάνω στο θέμα ποια είναι? Τι πιστεύεις οτι προκάλεσε τη ζημιά που συνέβη?
    Λάθος χειρισμοί, άγνοια κινδύνου, αμέλεια ή κάτι πιο πονηρό γιατί σαφείς απαντήσεις ακόμη δεν έχουν δοθεί επ'αυτού και δεν ξέρω αν θα δοθούν.

Μέλος απο...τότε... Το avatar του/της powerphot
    Κοιτα, για να ειμαστε και δικαιοι, κατι πονηρο δεν πιστευω οτι ειναι γιατι πρεπει να εισαι πολυ χαζος για να πιστευεις οτι μπορεις να κανεις τετοια πονηρια.
    Η "πονηρια" ειναι αλλου, και θα φανει στα παρακατω κειμενα τα οποια δεν θα ειναι αερολογιες αλλα γεγονοτα που εχουν συμβει, σε μενα και 2-3 αλλους, και προσωπικα δεν εβγαλα ποτε προς τα εξω γιατι σεβαςτηκα τους 2-3 αλλους, και γιατι νομιζα οτι η εκμεταλευση σταματησε πριν 4 χρονια.
    Τωρα ομως αλλα βλεπω και πολλοι θα λυσουν τις αποριες τους.
    ΣΣ. Ελπιζω να μην εβγαλε πολλα λαθη το τηλεφωνο... :-)

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από zannisvel Προβολή μηνύματος
    Παει το ΑΒ?
    Δηλαδη δεν υπαρχει ελπιδα να βρεθει ολο αυτο το υλικο?
    Είναι απίστευτο πραγματικά, η ΑΠΟΛΥΤΗ ξενερα...
    Δεν είναι μόνο τα αναντικατάστατα τεχνικά post που χάθηκαν....
    Είναι και ΟΛΕΣ οι φωτογραφίες από την έναρξη του ΑΒ. (!!!)
    Και ας πει κάποιος πως τα post του Bill, του Κοσμά (bros400), zilonakis, powerphot,saddle,zeppelin και πολλών άλλων που σταμάτησαν να γράφουν εδώ και καιρό δεν είναι αναντικατάστατα.

Τραγική προχειρότητα από άνθρωπο που δεν ποναγε ούτε το φόρουμ, ούτε την μοτοσυκλέτα είτε λέγεται aprilia είτε οποιαδήποτε μάρκα.
    Αν μια τέτοια μαλακία γινόταν στα αρχεία εταιρίας, η απόλυση θα ήταν η μικρότερη συνέπεια. Τώρα περιορίζεται σε ευχολόγια και θα γίνει πιο δυνατό απο πριν και λοιπές πίπες.

Λυπάμαι για τον χρόνο και τα post που ξόδεψα εκεί μέσα.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Συμφωνω και διαφωνω ταυτοχρονα φιλε....

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από bros400pgm Προβολή μηνύματος
    Συμφωνω και διαφωνω ταυτοχρονα φιλε....
    Πραγματικά θα ήθελα να μάθω που διαφωνείς...
    Το ΑΒ ήταν ο ορισμός του φόρουμ που το κρατάνε αποκλειστικά τα μέλη του. Ο κάτοχος ήταν ανύπαρκτος και άφαντος μέχρι την ρήξη με την προηγούμενη ομάδα διαχείρισης που δεν ξέρω και γιατί έφυγε.
    Το κενό φάνηκε αμεσως, όχι επειδή ήταν αναντικατάστατα τα μελη, αλλά γιατί φάνηκε η αδιαφορία του webmaster καταρχήν στο να καλυφθεί το κενό που θα τράβαγε το φόρουμ, και η άγνοια του σε θέματα μοτοσυκλέτας κατά δεύτερον.
    Όσο φιλότιμες και αν είναι οι προσπάθειες σου Κοσμά, το site δεν μπορούσε να κρατηθεί "ζεστό" από σένα.
    Έ, ήρθε και το ανήκουστο (γιατί ανήκουστο είναι) για να δούμε σε τι εκτίμηση είχε τα μέλη που απαυτωθηκαν να ποσταρουν για να βοηθήσουν ή να λύσουν απορίες και προβλήματα.

Το site έχει πάρει μη αναστρέψιμη πορεία Κοσμά.
    Ουδείς αναντικατάστατος, αλλά όταν δεν υπάρχουν αντικαταστάτες...υπάρχει πρόβλημα.
    SRX6 & Tuono Rulezzz

Διαφωνω στο γεγονος οτι δεν θα κατσω να στεναχωρηθω για ενα φορουμ. Συμφωνω ομως σε ολα οσα λες αν και αφοτου εφυγε η προηγουμενη διαχειριστικη ομαδα, το κενο που υπηρχε οφειλοταν κυριως στην απουσια του Νικου. Εκει προσπαθησα να βοηθησω εγω και ο faraway. Πετυχε δεν πετυχε, ουτε με ενδιαφερει ουτε αξιωνω επιβραβευση: εχω πολυ ελευθερο χρονο και μαλακιζομαι γραφωντας σε ενα φορουμ. Πεταω και καμια φωτο και τελος.
    Αυτο που δεν θα μου αρεσε και σιγουρα θα ηταν αφορμη για να την κανω, ειναι να αλλαξει η θεματολογια του (πχ πολιτικες συζητησεις, νεα ημερας), μια φαση σαν το moto.gr πλεον.

ps. Εαν ρωτησεις τα νεα μελη, θα σου πουν οτι ειναι μια χαρα. Το εζησες σε διαφορετικες φασεις και στραβωσες με την πορεια που πηρε. Αλλοι το εζησαν οπως ειναι και τους φαινεται μια χαρα γιατι λενε τον πονο τους που ο στροφαλος του tuono αποφασισε να ανατιναχθει Αστο να πει ρε Βυρωνακο, εχουμε σοβαροτερα θεμα να ασχοληθουμε

Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Βοηθεια με wheelspin
    από supershitty στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 22/02/2007, 10:16
  2. Βοήθεια, με κλέβουν!
    από Elektra στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 140
    Τελευταίο μήνυμα: 20/02/2007, 11:53
  3. Βοήθεια με τα φλας