Σελίδα 24 από 30 ΠρώτοΠρώτο ... 141920212223242526272829 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 346 έως 360 από 437

Θέμα: Φιλόζωοι vs ψευτοφιλόζωων vs κρυφοσπιστών

@@ μαστορας Το avatar του/της Bob_o_mastoras
    Γεια σας!
    Εχω χαϊδεψει μια φορα ενα αδεσποτο και ειχα μια γυαλα με 2 χρυσοψαρα. Σκεφτομαι να παρω ενα Αγιου Βερναρδου και ενα Ροτβαιλερ για το δυαρι ημιυπογειο που μενω Κατω Πατησια.
    Ειναι καλη επιλογη για πρωτα σκυλια και σε διαμερισμα;; Θα πρεπει να τα βγαζω βολτα;;;

Παω να γραφτω τωρα dogforum.gr να τρολαρω!
    MADE IN JAPAN 日本製

Αλλο θεμα για τρολαρισμα:

Γεια σας.
    Ψαχνω ενα δυνατο και αξιοπιστο σκυλι για κυνομαχιες να βγαζω κανα μεροκαματο. Τι μου προτεινετε;;
    banned και τα στοιχεια σου στη ΔΗΕ κατεφθειαν πιστευω!

MADE IN JAPAN 日本製

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Πιάσε μια σαρδέλα κάρβουνα, μια αθερίνα και όσο περιμένουμε ενα γαυρο μαρινάτο...
    Πωωω και λίγο τσιπουρακι. .........!
    Α ρε Γιάννη με τσι μεζέδες σου. ........
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της peterTHErider
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bob_o_mastoras Προβολή μηνύματος
    Αλλο θεμα για τρολαρισμα:

Γεια σας.
    Ψαχνω ενα δυνατο και αξιοπιστο σκυλι για κυνομαχιες να βγαζω κανα μεροκαματο. Τι μου προτεινετε;;
    banned και τα στοιχεια σου στη ΔΗΕ κατεφθειαν πιστευω!

bob εισαι μεσα στο κλιμα φιλε μου!το θεμα ειναι πως πολλοι γραφουν παρομοια(αντε λιγο πιο νορμαλ) και μετα παρεξηγουνται που τους κραζουν!απλα οταν δεν ξερεις γιατι σε κραζουν λογικο να θιγεσαι!οπως το παραδειγμα με το hayabusa που λεω!ποσο τραγικο ακουγεται σε μας κατο τετοιο αλλα ποσο υπερβολικοι ειμαςτε για τον πιτσιρικα που προσπαθουμε να τον προστατευσουμε?
    αν δεν κοιτας εκει που πας...θα πας εκει που κοιτας!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από teogtp Προβολή μηνύματος
    Πωωω και λίγο τσιπουρακι. .........!
    Α ρε Γιάννη με τσι μεζέδες σου. ........
    πόσο είναι το λίγο; γιατί τα κοπέλια επαέ κοντεύουν να μας στείλουν στους ΑΑ το δίχως άλλο.

Οφτό για επιδόρπιο... Θα καούμε στο πυρ το εξώτερο.

Να ποσταρουμε στο gidalovers.gr μια ερώτηση; πόσες ώρες βράσιμο θέλει μια αίγα απο τα όρη για να βγάλει καλό ζωμό για γαμοπιλαφο; εκανα μια χωματαδα κατα λάθος και πέτυχα στο βουνό κοπάδι χωρίς ωτάρια, να μπαλωταρω καμμιά να την φτιαξω όπως πρέπει...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από peterbmwrider Προβολή μηνύματος
    Να διευκρινησω ορισμενα πραγματα,το dogforum Μπορει να εχει τους θερμοκεφαλους του(οπως και αυτο και ολα φυσικα) αλλα τα παιδια εκει και αριστες γνωσεις εχουν αλλα και προσπαθουν να βοηθησουν κοσμο!και εγω στην αρχη βριστηκα μαζι τους αλλα πιστεψε με παρα τις υπερβολες τους εχουν σε ολα δικιο!
    Λες οτι στην πεσανε και δεν συμμεριστηκαν την χαρα σου να βρεις ονομα για τον σκυλο σου.σκεψου να μπεις σε αυτο το φορουμ ενας 18χρονος μεσα στην καλη χαρα και να πει πως ειχε παπι τωρα πηρε hayabusa και να μας ρωταει που θα παει πρωτο ταξιδι στο εξωτερικο,και να μην ειναι τρολλ αλλα υπαρκτο ατομο!μπορεις να διανοηθεις τι θα ακουσει απο τους εμπειρους του φορουμ?και θα λεει μετα οτι οι μαλακες του μοτο με αποπηραν και εγω ημουν τοσο χαρουμενος!ΑΚΡΙΒΩΣ το ιδιο εκανες και εσυ εκει!οπως θα ελεγες εδω ΠΡΩΤΑ ενημερωνομαστε απο τα φορουμ και τους εμπειρους και μετα κανουμε αγορα.
    Και στα λεει αυτα καποιος που παρακολουθει σχολαστικα και τα 2 φορουμ με ολη την καλη διαθεση!
    Τους είχα αναφέρει πως έχω μεγαλώσει με σκυλιά και πως δεν ήταν ο 1ος μας σκύλος στην οικογένεια ...Απλά ήταν ο 1ος δικός μου ....Και επειδή το σκυλί δεν έχει κανένα χαρτί von, vom VEA ...μέα κτλ ...πέσανε να με φάνε .

Δεν την πήρα από εκτροφείο , αλλά από κάποια αυλή . Τϊ να κάνω ?

Στο παράδειγμά σου λοιπόν καλύτερα θα ήταν να έλεγες ...Μηχανή από ιδιώτη αμφιβόλου μχανικής κατάστασης ή από έμπορο και μάλιστα εξουσιοδοτημένο ...

Όλα μόνος μου και να σαι σίγουρος πως το δικό μου σκυλί περνάει πολύ καλύτερα και ζάχαρη από των τυπάδων εκεί μέσα .https://www.youtube.com/watch?v=Y45yw1Munlw

Ωραια η λυκοσκυλιτσα, να τη χαιρεσαι! Δωσ'την ενα φιλακι απο μενα
    MADE IN JAPAN 日本製

Banned
    Ωραια η λυκοσκυλιτσα, να τη χαιρεσαι! Δωσ'την ενα φιλακι απο μενα
    που σαι
    αυτο το θεμα το εχεις κατα νου
    http://www.moto.gr/forums/showthread...BF%CE%B4%CE%B1

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    που σαι
    αυτο το θεμα το εχεις κατα νου
    http://www.moto.gr/forums/showthread...BF%CE%B4%CE%B1
    Ωπα της!! Ευχαριστω Shooter!!!
    MADE IN JAPAN 日本製

Banned

:a13::a13::a13:

https://www.youtube.com/watch?v=XPhPbTbjYM0
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	DSC03141-0.jpg 
Προβολές:	75 
Μέγεθος:	84,2 KB 
ID:	321806

(εδω ειναι 6-7 μηνων πριν καμια τριετια τη χρονια που τον ειχα βρει )
    MADE IN JAPAN 日本製

Μέλος Το avatar του/της chris4204
    :a13::a13::a13:

https://www.youtube.com/watch?v=XPhPbTbjYM0
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	DSC03141-0.jpg 
Προβολές:	75 
Μέγεθος:	84,2 KB 
ID:	321806

(εδω ειναι 6-7 μηνων πριν καμια τριετια τη χρονια που τον ειχα βρει )
    ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ !!!!!!!!!!! ΘΑ ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ!!!!!!!!!!!!!! ΣΚΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ??????????!!!!!!!!!!!!!!!
    ΤΩΡΑ ΦΤΑΙΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΥΝΗΣΗ Ο MANIATΙAKOS ΠΟΥ ΤΟΥ ΒΡΩΜΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΥ ΒΡΩΜΌΣΚΥΛΟ ΣΟΥ ???????????????

Maniatiako το Λιμενικό γρήγορα.

ΥΓ. Να σου ζήσει κουκλί είναι
    Πάω αργά γιατί βιάζομαι ....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της peterTHErider
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Lioulios Προβολή μηνύματος
    Τους είχα αναφέρει πως έχω μεγαλώσει με σκυλιά και πως δεν ήταν ο 1ος μας σκύλος στην οικογένεια ...Απλά ήταν ο 1ος δικός μου ....Και επειδή το σκυλί δεν έχει κανένα χαρτί von, vom VEA ...μέα κτλ ...πέσανε να με φάνε .

Δεν την πήρα από εκτροφείο , αλλά από κάποια αυλή . Τϊ να κάνω ?

Στο παράδειγμά σου λοιπόν καλύτερα θα ήταν να έλεγες ...Μηχανή από ιδιώτη αμφιβόλου μχανικής κατάστασης ή από έμπορο και μάλιστα εξουσιοδοτημένο ...

Όλα μόνος μου και να σαι σίγουρος πως το δικό μου σκυλί περνάει πολύ καλύτερα και ζάχαρη από των τυπάδων εκεί μέσα .https://www.youtube.com/watch?v=Y45yw1Munlw
    αδερφε δεν ειναι καθολου ετσι!δυστυχως εχουμε ενα τεραστιο προβληματα αδεσποτων σκυλιιων!ποιος νομιζεις οτι φταιει?ΟΛΟΙ οσοι ζευγαρωνουν τα σκυλια τους!γιατι οσο υπαρχει κοσμος που τα περνει απο τον καθενα,ο καθενας θα συνεχεισει να ζευγαρωνει!υπαρχουν απειρα αδεσποτα που περιμενουν να υοθετηθουν και πρεπει να σταματησουμε να παραγουμε ΑΛΟΓΙΣΤΑ σκυλια!προβληματισου!σκεψου,ο γειτονας αν δεν ευρισκε να τα πουλησει-δωσει τι θα τα εκανε!θα τα κρατουσε??μπαααααα!το 99% θα τα παρατησει στους δρομους!εσυ εκανες καλο που πηρες τον σκυλο και τον εσωσες αλλα συνεβαλες με το λιθαρακι σου στο να συνεχιστει η κατασταση που επικρατει με τα αδεσποτα!σκεψου ευρυτερα!
    πλεον απο το νομο απαγορευεται η αναπαραγωγη σκυλων χωρις αδεια!
    και εσυ το κρατησες τον σκυλο σου και ολα καλα και περνατε τελεια(μην νομιζεις πως και στο dogforum τα σκυλια τους δεν περνανε υπεροχα) ΑΛΛΑ και παλι ποσοι τα περνουν απο το γειτονα που τα δινει ΑΚΡΙΤΑ για να τα ξεφορτωθει,μετα απο λιγο καιρο βλεπουν ποση ευθυνη ειναι και παλι τα παρατανε?ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ.το ξερεις πως ενας εκτροφεας αν δεν σε βρει αξιοπιστο μπορει να μην σου δωσει σκυλι?(μιλαω για σοβαρους εκτροφεις και επαγγελματιες).
    το προβλημα των αδεσποτων το δημιουργουν ολοι οσοι ζευγαρωνια τα σκυλια τους!τονιζω πως οι σκυλες δεν ειναι ανθρωποι!ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΑΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ!οποιος διατυμπανιζουν ΟΛΟΙ οι ασχετοι!να ολοκληρωθει η σκυλιτσα μου και να γινει μανα...παπαριες....
    αν δεν κοιτας εκει που πας...θα πας εκει που κοιτας!

Παρολα αυτα, το να πιανεις εναν ανθρωπο απο τα μουτρα, χωρις να γνωριζεις το παραμικρο γιαυτον, δειχνει το επιπεδο σου (του φορουμ στην προκειμενη).
    Γιαυτο κ απο μενα ενα Χ στο εν λογο φορουμ κ μαλιστα οπου παρουσιαζεται η ευκαιρια, θα τους κανω κ βουκινο.
    Aprilia SXV 5.5 Rulesssssssssss

banned from dogforum...

(ρε γμτο ολα τα καλα thread ειναι στην "ζωνη")

Παρόμοια θέματα

1. cb1300 vs gsxr1400 vs xjr1300
    από adam13 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 26/10/2005, 21:16
  2. Rossi Vs Gibernau Vs Melandrin
    από latris mixanis στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 90
    Τελευταίο μήνυμα: 29/07/2005, 00:29
  3. Χριστιανοσ Vs Μουσουλμανοσ Vs Εβραιοσ.
    από maintenance στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 30/06/2005, 22:26
  4. Peagaso Vs Kle500 Vs Klr650????
    από lagel στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 22/03/2004, 08:53
  5. Kawasaki Z750 Vs Hornet Vs Fazer
    από Dean στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 02/02/2004, 15:38

Κανόνες δημοσιεύσεων