μόνο εγώ βλέπω ότι σας τσαγιώνουν 50αρακια?
μόνο εγώ βλέπω ότι σας τσαγιώνουν 50αρακια?
Εγω πάλι βλεπω μελλοθάνατους με 50αρακια. Ασε που δεν εχω να αποδειξω τιποτα στον καθε παπαρίκο που νομιζει οτι είναι ο πεντρόσα και ο δημοσιος δρόμος άδεια πίστα.
Ηδη ειμαστε νουμερο ενα χωρα σε ατυχηματα, και ολοι οδηγάμε ακρανοβιτς. Δεν χρειαζεται να κλαψουμε και τους λιγους συναιτους μοτοσυκλετιστες που εμειναν
To να σε τσαγιωνει σκουτερ ή παπι πρέπει να πονάει τελικά...
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Μόνο η μετωπική; Σήμερα σκοτώθηκε ένας με παπί, στη Θησέως, σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ πέρασε με κόκκινο και καρφώθηκε στη πόρτα διερχομένου αυτοκινήτου...
Ακαριαίος θάνατος λέει. Προφανώς (λέω εγώ) κράνος γιόκ...
Εγω ρε παιδια ναπω την αμαρτια μου , μερικους παπιοκαγκουρες τους ζηλευω…
Είναι κατι τυπακια που εχουν τετοιο ΑΠΟΛΥΤΟ έλεγχο του μοτοσακου , που μονο σε αγωνιζόμενους το συναντάς …
Δεν θα ξεχασω ποτε σε μια πηγμενη ακαδημιας, να ελίσσεται σαν φιδι τυπακι με παπι που το οδηγουσε με το ένα χερι και στο άλλο κραταγε δισκο καφετζη γεματο με καφεδες και νερα και να μην χύνει ουτε σταγόνα…
Κριμα να χανονται τετοια ταλεντακια…
Άμα ήταν γιος σου θα τον ζήλευες ή θα τον είχες πλακώσει στο ξύλο...?
ανανήψαντας
κτινε , θα ηθελες ο γιος σου να εκανε οτι εχεις κανει εσυ στην ζωη σου ?
Προφανως , δεν λεω παρτε ολοι ένα παπι και πηγαίνετε ταγμα θανατου μες την κίνηση.
Όμως , πρέπει να παραδεχτούμε ότι πολλοί από τους πιτσιρικαδες εχουν ταλεντακι.
Αν ειχαμε και καμια σοβαρη υποδομη και το ταλεντακι αυτό το διοχετευαν στις πιστες και όχι στον δρομο , μπορει να βλεπαμε καγκουρακια 16-17-18 χρονων να περναν και αγωνες .
+916 για τον από πάνω. Τσάι θα είναι αν σε περάσει ποδηλάτης. Κάτι παπια που το κατέχουν και εγώ τους χαίρομαι. Μακάρι στη δουλειά να είχα και εγώ μικρό μηχανάκι. Θα είχα καλύτερη απόδοση και γιατί όχι αύριο μεθαύριο πίστα.
Give me fuel, Give me fire
Όταν κάποιος δεν αντιλαμβάνεται τον κίνδυνο είναι η ψυχική νόσος ή πολύ χαμηλός δείκτης νοημοσύνης. Αν πηγαίνεις με την ταυτότητα στο στόμα η αλήθεια είναι ότι λίγοι είναι αυτοί που μπορεί να σε περάσουν ΜΕΣΑ στην πόλη. Στα νεανικά ατυχήματα/ δυστυχήματα έχουμε ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορά από την επόμενη Ευρωπαϊκή χώρα. Η νοοτροπία του άτρωτου έχει κλείσει πολλά σπίτια!
Όπως το παιχνίδι που παίζαμε στα ουφαδικα με τον ντελιβερα με το σκούτερ
Εντάξει το να πηγαίνουν δίχως αύριο στο κυνήγι τής παραγγελίας, δεν είναι ότι καλύτερο
Θυμάμαι πιτσιρικα ντελιβερα, που το κατείχε το άθλημα, έλεγες όπως λέτε -ότι αδικείται,
Δυστυχώς γι αυτόν, μια μέρα έκανε προσπέραση από δεξιά, και δεν είδε το φλας
Την συνέχεια την φαντάζεστε νομίζω
Τσάϊ σημαίνει να υπάρχει συνεννόηση ότι τα πάμε κόντρα, όχι να κάνω βόλτα και ο άλλος να πηγαίνει τάπα
Ένα παπί είναι ποιο ευκινητο μέσα στην κίνηση από μια μεγάλη Μοτο όπως και να το κάνουμε,