Scandal
![]()
+1000 .Προσωπικά βέβαια επειδή είμαι στο 2ο βιβλίο έχω δεί μόνο 3 επεισόδια και δε μου αρέσει ο τρόπος που εξελλίσεται η σειρά γιατί τα κάνει λίγο μπούγιο όλα,έχει πέσει χρήμα όμως και ειδικά το 1ο επεισόδιο που είναι σε σκηνοθεσία του συγγραφέα(Del Torro) ήταν πολύ καλό....Είδωμεν πώς θα το πάνε,τα ίδια έπαθα και με το GoT που τα μπουρδουκλώσανε λιγουλάκι.Απλά μάλλον είμαι εγώ περίεργος!! :P
γεια σας και απο μενα εχω καποιες σειρες ολοκληρομενες πλεον.:
1) friends
2)breaking bad
3)supernatural 9season
4)walking dead
5)grimm
6)big bang theory
7)teen wolf
8)frindge
9)psych
αυτες τις εχω μεχρι το τελευταιο επεισοδιο που εχει βγει ολοκληρωμενες οσες εχουν ολοκληρωθει και ολες με ελληνικους υποτιτλους αν καποιοσ θελει μπορω να τις αντιγραψω δυστυχως μονο με παιδια που μενουν αθηνα εχω 3 σκληρους δισκους με εργα επισεις ισως μου διαφευγει και καμια σειρα....![]()
Τελευταία τροποποίηση από Αλεξανδρος...!; 25/08/2014 στις 22:15.
Το Leftovers το βλέπει κανείς; Έχει αρκετό ενδιαφέρον και πολύ καλή μουσική.
Dream with the feathers of angels stuffed beneath your head.
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Παιδες ! το hell on wheels το βλεπει κανενας? εφαγα τρελο κολλημα...
Now people keep asking if we're going to change
I look'em in the eye
Tell'em no fucking way !!!
Χωρίς να έχω διαβάσει προηγούμενα μηνύματα οπότε προκαταβολικά συγγνώμη για τυχούσες επαναλήψεις:
1. Hannibal (έχουν ολοκληρωθεί οι 2 πρώτες σεζόν, ειδικά η δεύτερη τα σπάει, καταπληκτικό ψυχολογικό θρίλερ και ο Mikelsen δίνει ρέστα ως Hannibal)
2. Newsroom (επίσης 2 σεζόν ως τώρα, καταπληκτική σειρά του μετρ χαρακτήρων/διαλόγων Aaron Sorkin. Αξίζει επίσης το West Wing του ιδίου)
3. True Detective (μάλλον η κορυφαία σειρά φέτος)
4. The Sting (παλιά αλλά πραγματικά καταπληκτική, για μένα η κορυφαία αστυνομική σειρά που έχει γυριστεί. Τρομεροί χαρακτήρες και αίσθηση αληθοφάνειας που ξεπερνάει κάθε προσδοκία, καμία σχέση με τα αστεία CSI κλπ).
5. House of Cards (Πολιτικό θρίλερ με έναν καταπληκτικό Spacey και εξαιρετικούς χαρακτήρες)
I suppose it will all make sense when we grow up