δηλαδη υπαρχουν σοβαρες απαντησεις στο θεμα:
γυναικα με σωματικη διαπλαση δεκαχρονου θελει για πρωτο μηχανακι R1
![]()
δηλαδη υπαρχουν σοβαρες απαντησεις στο θεμα:
γυναικα με σωματικη διαπλαση δεκαχρονου θελει για πρωτο μηχανακι R1
![]()
Η Yamaha βγάζε μικρό 125
Που το ονομάζει yzf και χρωματικα μοιάζουν. ξεκινά με κάτι τέτοιο ας πούμε
Η Suzuki κάτι σε τζιξερ δεν έχει μικρό, μόνο κάτι παπιά που χρωματικα παραπέμπουν σε τζιξερ
πολύ καλή συμβουλή, όπως και το cbr250 και το ninja250. Μηχανές που μοιάζουν πάρα πολύ με το στύλ που της αρέσει, αλλά με λιγότερο επικίνδυνα κυβικά και ιπποδύναμη...
Επί του θέματος επίσης, όποιος πιστεύει ότι είναι troll το θέμα και το ρώτημα, μπορεί να μην απανήσει και ας μοιραστεί και τις αμφιβολίες του.
Όμως αγενείς τροποι και απαντήσεις νομίζω ότι μειώνουν το ίδιο το επίπεδο του φόρουμ....
Δεν καταλαβαίνω μερικοί, στην αδερφή σας ή στην κόρη σας θα σας φαινόταν ωραίο να της απαντάνε έτσι....?
ntinatina
Η αφροκεμα του φορουμ ασχοληθηκε πολυ σοβαρα με το θεμα σου και σου εδωσε σοβαρες απαντησεις αλλα με λαθος τροπο.Υπαρχουνε μελη που εχουνε καιρο να πηδηξουνε,μελη που προσπαθουνε χρονια να βρουνε γκομενα αλλα με τετοιο μυαλο δεν......,αλλοι που βλεπουνε σκαθαρια και πρασσινιζουνε απο το κοκο τους.Δειξε υπομονη και κατανοηση.
Ελπιζω καποια στιγμη να σοβαρευτουνε και να σου προσφερουνε τις τεραστιες γνωσεις τους στο συγκεκριμενο θεμα.
Μεχρι τοτε ομως.......................................
Λοιπόν, αν δεν είσαι τρολλάκι, και θέλεις σοβαρή απάντηση πρέπει να μας δώσεις τα εξής στοιχεία:
- Τι εμπειρία έχεις σε οδήγηση μηχανών.
- Τι κατηγοριας δίπλωμα έχεις.
- Ποιά θα είναι η χρήση της μηχανής (πόλη, εκδρομές, να κουβαλάς τα ψώνια απο το σουπερμάρκετ, πίστα, ξέρω γω τι).
- Ποιές κατηγορίες μηχανών σε τραβάνε και γιατί (γιατί το θές το ρημάδι το R1; ).
- Φυσικά/σωματικά χαρακτηριστικά (αυτά μας τα έδωσες ήδη...).
- Καινούργιο ψάχνεις ή μεταχειρισμένο;
- Και βέβαια, πόσα χρήματα έχεις/θέλεις να διαθέσεις...
Αυτά...
Όπως λοιπόν, καταλαβαίνεις (αν βεβαίως ΔΕΝ μας τρολλάρεις....) ΟΛΟΙ εδώ σου λέμε ότι αυτό που πας να κάνεις είναι, απλά, αυτοκτονία και καλά να φας μόνη το κεφάλι σου, (δικό σου είναι....) μην φας και κανενός άλλου είναι το θέμα.
κάνε, αν πράγματι, αγαπάς τις μηχανές ότι είπαμε όλοι εδώ (έστω με λάθος τρόπο μερικοί, ένεκα η ζέστη) ξεκίνα με ένα μικρό (μεταχείρω, βεβαίως) και σταδιακά ανεβαίνεις.
Άλλωστε αν δεν κάνω λάθος δεν νομίζω να έχεις το απεριόριστο δίπλωμα, ναι;
Και όπως είπα πιο πάνω στο άλλο ποστ μου, παντού και πάντα κράνος και τα μάτια οχι 14 αλλά 1014 είναι ζούγκλα εκεί έξω, για τις μηχανές.
Και, τέλος, εγώ έχω γκόμενα.....δεν χρειάζομαι άλλη![]()
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
Εχω οδηγησει μονο παπακι και μου φανηκε πολυ ευκολο αλλωστε ξερω πως το βαρος σου δεν παιζει ρολο για μεγαλες μηχανες παιζει η εμπειρα την οποια δεν την εχω κ εχω αμφιβολιες και δεν ξερω αν πρεπει να ρισκαρω παρολο που μ αρεσει πολυ η αδρεναλινη!!! Οσους μου απαντησαν με σοβαροο τροποο τους ευχαριστωω πολυυ!!!
η ηλικια σου ποια ειναι? οταν λες οδηγησα παπακι εννοεις ειχες η απλα το ειχες κανει βολτα? παντως ειναι προτιμοτερο να ξεκινησεις απο τα μικρα για να ανεβεις...
Δεν εχω δει καμια σκαλα που το πιο ψηλο σκαλι να ειναι το πρωτο..![]()