Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 24

Θέμα: Τοποθετηση δισκον συμπλεκτη -Βοηθεια

Νέο μέλος

Lightbulb Τοποθετηση δισκον συμπλεκτη -Βοηθεια

Παιδια, εκανα πληρης ανακατασκευη το μοτερ απο ενα Honda cb50j αλλα εχω φαει ενα κολλημα .Το προβλημα μου ειναι στον συμπλεκτη δεν απομονωνει ,μονο πολυ λιγο .Εννοειται οτι εχω τεντωσει την ντιζα κανονικα . .Οταν τοποθετουμε τα δισκακια πως μπαινουν ?Ενταξει το ξερω μπαινει ενα δισκακι μετα ενα λαμακι κ.τ.λ αλλα η μερια που θα τα βαλεις εχει σημασια? Γιατι δεν βλεπω κανω σημαδι και απο μπροστα κ απο πισω ιδια μου φαινονται. Σε ενα zzr που ειχα αλλαξει δισκακια το προβλημα που ειχα ηταν οτι πατιναριζε συνεχεια ,οταν γυρισα τα δισκακια απο την αλλη μερια ολα ηταν οκ!!! Η πλακα ειναι ομως οτι δεν ξερω αν τα εβαλα ολα σωστα κ αν τελικα ηταν απο αυτο . Δουλευει καλα παντος. Παρακαλω να απαντησουν μονο οσοι ξερουν ,γιατι δεν βλεπω να βγαζω ακρη .

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Να πως παθαίνουν εγκεφαλικό οι γέροι εν μέσω καύσωνα.....
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bowleno Προβολή μηνύματος
    Να πως παθαίνουν εγκεφαλικό οι γέροι εν μέσω καύσωνα.....
    Γερο εκτος απο το ειρωνικο σχολιο σου εχεις να δωσεις καμια απαντηση στο προβλημα? Οπως προανεφερα "Παρακαλω να απαντησουν μονο οσοι ξερουν" εσυ προφανος μονο εξυπναδες ξερεις να λες στην ηλικια σου ,διαφορετικα θα μας εγραφες την λυση.

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Πήγαινε σε μάστορα φιλαράκι, είναι πιο ασφαλές και για την τσέπη σου και για το μηχανάκι. Φιλικά στο λέω, δεν ειρωνεύομαι.

Αλλά μα τον Θεό αν ξαναδώ ποστ τύπου,έχω οινόπνευμα, οξυζενέ και νυστέρι, επίσης ξέρω που περίπου πέφτει η σπλήνα και το συκώτι, βοηθήστε με να κάνω την εγχείρηση να σώσουμε το φιλαράκι μου, θα ειρωνευτώ.

LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από George78 Προβολή μηνύματος
    Γερο εκτος απο το ειρωνικο σχολιο σου εχεις να δωσεις καμια απαντηση στο προβλημα? Οπως προανεφερα "Παρακαλω να απαντησουν μονο οσοι ξερουν" εσυ προφανος μονο εξυπναδες ξερεις να λες στην ηλικια σου ,διαφορετικα θα μας εγραφες την λυση.

Ακριβώς όπως το είπες... μόνο εξυπνάδες....και ο γέρος που είπα, είναι ο αρμόδιος mod εδώ, που το πιο πιθανό θα απαξιώσει να απαντήσει έτσι έξυπνα που έθεσες εσύ το ερώτημά σου και τέλος κάνε ότι σου λέει ο vaska από πάνω θα γλυτώσεις πολλά
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Banned
    Όταν δεν ξέρουμε, βάζουμε στοπ
    Όχι δοκιμές και ότι βγει
    Ρωτάμε, μαθαίνουμε!
    Δεν μαθαίνουμε,?
    Συνεργείο

Νέο μέλος Το avatar του/της Greenthing
    ξεκινωντας απο την καμπανα βαζουμε φιμπερ μεταλλικο και παει λεγοντας... μια φωτο θα βοηθουσε παντως,, και ελπιζω να μην πηρες τιποτα χιμπατζηδες δισκους ροκ εν ρολ?

Νέο μέλος
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	WP_000187.jpg 
Προβολές:	187 
Μέγεθος:	85,8 KB 
ID:	322265Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	WP_000188.jpg 
Προβολές:	186 
Μέγεθος:	102,2 KB 
ID:	322266Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	WP_000190.jpg 
Προβολές:	185 
Μέγεθος:	101,9 KB 
ID:	322267
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Greenthing Προβολή μηνύματος
    ξεκινωντας απο την καμπανα βαζουμε φιμπερ μεταλλικο και παει λεγοντας... μια φωτο θα βοηθουσε παντως,, και ελπιζω να μην πηρες τιποτα χιμπατζηδες δισκους ροκ εν ρολ?
    η φοτο ειναι απο ιδιο μοτερ που εχω ανοιγμενω. Δεν εβαλα καινουργιους δισκους τους ιδιους ξαναβαζω δουλευε μια χαρα απλα ανοιξα το μοτερ για να περασω καδενα ρουλεμαν κ τσιμουχακια . Αν με πατιναριζε θα ελεγα οκ θελει καινουργιους το θεμα ειναι οτι δεν απομωνονει ,πολη λιγο μονο. πεσμου αν θελεις ξανα την σειρα που μπαινουν τα δισκακια ,καπου εδω κανω την βλακεια

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από George78 Προβολή μηνύματος
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	WP_000187.jpg 
Προβολές:	187 
Μέγεθος:	85,8 KB 
ID:	322265Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	WP_000188.jpg 
Προβολές:	186 
Μέγεθος:	102,2 KB 
ID:	322266Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	WP_000190.jpg 
Προβολές:	185 
Μέγεθος:	101,9 KB 
ID:	322267
    η φοτο ειναι απο ιδιο μοτερ που εχω ανοιγμενω. Δεν εβαλα καινουργιους δισκους τους ιδιους ξαναβαζω δουλευε μια χαρα απλα ανοιξα το μοτερ για να περασω καδενα ρουλεμαν κ τσιμουχακια . Αν με πατιναριζε θα ελεγα οκ θελει καινουργιους το θεμα ειναι οτι δεν απομωνονει ,πολη λιγο μονο. πεσμου αν θελεις ξανα την σειρα που μπαινουν τα δισκακια ,καπου εδω κανω την βλακεια
    Το πρώτο δισκάκι που μπαίνει είναι το φιμπερένιο και όχι το μεταλλικό.Μετά πας εναλλάξ.

Πριν τα βάλεις μέσα,μέτρα τα για φθορά. Στα φιμπερένια το service limit είναι 2.6 χιλιοστά πάχος. Στα μεταλλικά,τα τοποθετείς σε μια λεία επιφάνεια,και βάζεις ένα φίλερ απο κάτω.Μέχρι 0.2 χιλιοστά,παραπάνω είσαι για αλλαγή.

Νέο μέλος Το avatar του/της Greenthing
    αψογος ο takata... με προλαβε.. επισης τσεκαρε μηπως δεν βαζεις σωστα το καπακι και μπλοκαρει πουθενα το αξονακι

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bowleno Προβολή μηνύματος
    Ακριβώς όπως το είπες... μόνο εξυπνάδες....και ο γέρος που είπα, είναι ο αρμόδιος mod εδώ, που το πιο πιθανό θα απαξιώσει να απαντήσει έτσι έξυπνα που έθεσες εσύ το ερώτημά σου και τέλος κάνε ότι σου λέει ο vaska από πάνω θα γλυτώσεις πολλά
    Δε βλεπω καμια δοση εξυπναδας στο ερωτημα μου ειληκρινα,Θα μπορουσες απλα να πεις την γνωμη σου αναλογα με την εμπειρια που εχεις για να με βοηθουσες , με το να δινεις τετοιες απαντησεις δεν βοηθας κανεναν .Τελοσπαντον ,το συγκεκριμενο μοτερ το εχω κανει βιδες πανω απο 10 φορες
    (απο 16 χρονων τωρα εχω τα διπλασια κ βαλε )απλα οταν εβγαζα τον συμπλεκτη δεν πηραζα τα δισκακια τα αφηνα οπως ηταν ,αυτη την φορα τα ανακατεψα για να δω αν ηταν καλα κ προφανος κατι δεν βαζω σωστα ,αυτο προσπαθω να μαθω απο εδω μεσα.Δεν χρειαζεται μαστορα ,το πολυ πολυ να μου σπασει νευρα αλλα θα γινει .

Νέο μέλος
    παιδια ευχαριστω για την βοηθεια. το εχω ανοιξει 2 φορες για να δω αν κατι εβαλα λαθος αλλα τιποτα ολα ειναι οκ .Τα δισκακια τα βαζω ετσι οπως περιγραφετε ,αλλα το θεμα ειναι οτι δεν με πατιναρη ,απλα δεν κανει αποσυμπλεξη σωστα ,μονο πολη λιγο ,

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Greenthing Προβολή μηνύματος
    αψογος ο takata... με προλαβε.. επισης τσεκαρε μηπως δεν βαζεις σωστα το καπακι και μπλοκαρει πουθενα το αξονακι
    το ειδα κ αυτο δεν ειναι .μια χαρα δουλευει

Δεν ξερω εαν εχει σημασια, αλλα στην φωτο που εβαλες με την καμπανα, δειχνει ο σιδερενιος οτι δεν εφαπτεται ομοιομορφα με τον φιμπερ (απο τα αποτυπωματα λαδιου το βλεπω). Μηπως ειναι κατι στραβο?
    Aprilia SXV 5.5 Rulesssssssssss

Παλαιό μέλος Το avatar του/της iliasfyntanidis
    Εχεις καποια ροδελα εκει;
    Ride till the end....isle of man style!
    William Joseph "Joey" Dunlop, OBE (February 25, 1952 - July 2, 2000)

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. τοποθέτηση υδραυλικού συμπλέκτη
    από vestro στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 21/05/2013, 19:18
  2. τοποθέτηση φιλτρου Κ&Ν
    από ela ela στο forum Kawasaki Z series
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 30/09/2005, 00:59
  3. Τοποθέτηση Hepco&Becker
    από zeli στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks