κατω απο την καμπανα,πρεπει να εχει μια ροδελα.μαλλον δεν την εχεις βαλει καλα.για κοιτα την.δεν πρεπει να ειναι τερμα κατω.εχει εγκοπες που κραταει την καμπανα ποιο πανω.
κατω απο την καμπανα,πρεπει να εχει μια ροδελα.μαλλον δεν την εχεις βαλει καλα.για κοιτα την.δεν πρεπει να ειναι τερμα κατω.εχει εγκοπες που κραταει την καμπανα ποιο πανω.
Τελικα ολα οκ ,βρηκα που εκανα την βλακεια, απο αυριο θα φυσαει το cb δακι .Απο της 6 παρα μεχρι 11.30 κατεβασα το μοτερ το ελυσα κ το εμασα. Κατω απο τα γραναζια των ταχυτητων ειχα βαλει μια ροδελα οι οποια σηκωνε τα γραναζια (ενα χιλιοστο οχι παραπανω) κ εσφιγγε τον αξονα του συμπλεκτη με τον εξονα κινησεις οταν εβαζα το καπακι (το μεσαιο )..Τελικα η ροδελα εμπαινε απο επανω σε αλλο γραναζι , ολα οκ .Ευχαριστω ολους για της απαντησεις.
![]()
Εχω ανοιξει πανω απο 10 φορες (εχω κανα 6 )αλλα οχι μονο το ιδιο μοτερ ! Ειχαμε αρκετα μηχανακια ,βγαζαμε απο το ενα βαζαμε στο αλλο .Τοτε τα αγοραζανε καινουργια πηγαινανε δικαβαλη (κατερινη θεσσαλονικη χαλκιδικη )κανανε κανα 20 χιλιαδες το πολη χιλιομετρα τους βαρουσε κανα πιστονι κ τα παρατουσαν περνανε αλλα .Με αυτα τα χιλιομετρα κ ειδικα στα ταξιδια ο συμπλεκτης δεν παθαινει τιποτα .Απο την αλλη μη φανταστεις πως ολα αυτα τα χρονια κυκλοφορω με αυτο το μηχανακη !!! Για κανα 2 χρονια μονο μετα ανεβηκα κατηγορια , απλα καθοταν στο γκαραζ κ το αν το εβαζα μπροστα που κ που για καμια βολτιτσα.Απλα τωρα μιας κ ειμαι ανεργος 2 + χρονια κ εχω ολη την ημερα κ νυχτα ελευθερη ειπα να το φερω σε καταστασει καινουργιου κ να το βαλω στο σαλονι διπλα στο τζακι να το χαζευω αργοτερα στα γεραματα!!!Τελικα αυτο το κρατος μας εκανε κ ενα καλο
To CB50 δεν βαραει πιστόνι απο καινουριο σε 20.000 χλμ με την καμμία.
Κατι δεν μας λες για τα μοτερ και την προέλευσή τους....![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Όντως , ένα πράγμα που λένε για την Honda είναι οτι "αντέχει" ακόμα και την καταπόνεση...
Τι εννοεις πως κατι δεν σας λεω! Μιλαω για Honda cb50j ,Made in Japan . Τι να σε κανει το καημενω το πιστονακι (49cc) ισα με του γατου μου το φρυδι ειναι. Απλα εκεινα τα χρονια τα παιδια δεν ξερανε κ πολλα απο μηχανηκα .Περσι μας εφερε ενας γνωστος που ειχε κ αυτος cb να του το κανουμε επισκευη(ρεκτιφιε με πιστονι) γιατι εκαιγε πολλα λαδια κ βραχυκυκλωνε το μπουζι.Πριν ενα μηνα μας το ξαναεφερε και μας ειπε να το κανουμε οσο πιο γρηγορα γινεται ,γιατι λες?
Γιατι με αυτο τραβαει τα λαστιχα του ποτισματος απο το χωραφι
,αν ειναι δυνατον .Ο ιδιος τυπος μας εδωσε κ ενα σκελετο ο οποιος ειχε πραγματικα μονο 14000 χιλιομετρα ,(καμενο εννοειτε)το ειχε παρει καινουργιο, αυτο που καναμε σερβις ειναι του αδελφου του.Αλλα ενταξει αν το δουλευεις νορμαλ θα συμφωνησω πως δε χαλαει με τιποτα παει πολλα χιλιομετρα μεχρι που μπορει να μηδενισει κ το κοντερ.