Είχα 3 χρόνια ΧΤ600Ε, στην αρχή καραγούσταρα τρελλά (μετά από ΤΤR250, λογικό), στη συνέχεια όμως διεπίστωσα ότι το μηχανάκι κάνει λίγο απ'όλα και τελικά τίποτα!
Είναι γερό, αξιόπιστο, εύκολο στη συντήρηση και με άφθονα και φτηνά ανταλλακτικά, έχει γκάζι, αλλά...
-Είναι too much για χρήση "παπιού" εντός πόλης (φυσικά και τα βγάζει πέρα, αλλά τι να τα κάνεις τα 600cc από το σπίτι ως το περίπτερο και την καφετέρια

-Για ταξιδάκι θα τα βγάλει μια χαρά πέρα, αλλά θα κατέβεις με πάρκινσον, πρησμένα χέρια και πόνους στο σβέρκο...
-Στο χώμα ΔΕΝ πατάει της προκοπής, παρά τον ψευτοεντούρο χαρακτήρα του, είναι βαρύ και κουραστικό! Θα σε πάει, αλλά θα φτύσεις αίμα...
Τέλος να αναφέρω ότι το δικό μου (μοντέλο 2001 made in France), μου έβγαζε "ανεξήγητα" θεματάκια στα ηλεκτρικά, γι'αυτό κυρίως και το έδωσα! Από κινητήρα κλπ οφείλω να πω ότι ήταν σκύλος, δε με απασχόλησε ποτέ, με τη στοιχειώδη συντήρηση... το αγάπησα και το μίσησα αυτό το μηχανάκι, τώρα πια που έχω μεγαλώσει κι έχω οδηγήσει κι ένα σωρό άλλα, ΔΕΝ θα το ξανάπαιρνα, επ'ουδενί λόγω...
EDIT:
Αφού σε άλλο thread λες ότι ψήνεσαι για CB400SF, κάνε λίγη υπομονή και πάρε ένα τέτοιο, οριακά μπορείς να είσαι μέσα στο budget σου... μη βιαστείς...