Αντρεα σε ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες και τη βοηθεια σου φιλε.....
Αντρεα σε ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες και τη βοηθεια σου φιλε.....
Ballywood - Αίθουσα ψυχαγωγίας στη Νέα Χαλκηδόνα με Billiards, Ping Pong, Darts, Wooden Table Football και Nova
wraios, na tin xairesai akoma perissotero twra pou gurise 3ana pisw! poso sou pige telika?
"Whatever you do, don't forget to RECYCLE! Ride your bike again & again!"
Λοιπον αλλαχτηκαν τα εξης.....Αρχικά δημιουργήθηκε από n1k3man
wraios, na tin xairesai akoma perissotero twra pou gurise 3ana pisw! poso sou pige telika?
1.Στροφαλος-μπιελα κομπλε
2.Ρουλεμαν στροφαλου
3.Κυλινδρος
4.Πιστονι-πειρος-ελατηρια
5.Καδενα εκκεντροφορου
6.Δισκοι συμπλεκτη (8+8)
7.Διαφορες φλαντζες (βασεως,καυσεως,καμπανας κτλ)
8.Φιλτρο λαδιου
9.Διαφορες τσιμουχες (βαλβιδων,τρομπας νερου κτλ ) και o-ring λαστιχακια (φιλτρου λαδιου κτλ)
Επισης αλλαχτηκαν ρουλεμαν λαιμου και λαδια πιρουνιου
Συνολο λοιπον 1100 ευρω τα ανταλλακτικα και 300 ευρω ολη η εργασια (για λυσιμο-δεσιμο μοτερ και service πιρουνιου)........
Την εβγαλα με 1400 ευρω δηλαδη.Βεβαια ειχα 2 γνωστους.Εναν για τα ανταλλακτικα και τον αλλον που μου εκανε την ολη εργασια.Αλλιως δε θελω να σκεφτομαι ποσα θα ειχα σκασει συνολικα..... !!
Ballywood - Αίθουσα ψυχαγωγίας στη Νέα Χαλκηδόνα με Billiards, Ping Pong, Darts, Wooden Table Football και Nova
ontws i sinoliki timi einai apisteuta kali! mpravo re! ante kai kalo strwsimo!![]()
"Whatever you do, don't forget to RECYCLE! Ride your bike again & again!"
Να 'στε καλα ρε παιδια!Τωρα οπως καταλαβαινετε,ειμαι στην -απιστευτα βαρετη- διαδικασια στρωσιματος........
Τουλαχιστον ομως τωρα το στρωνω εγω το μηχανακι και οχι αλλος (μια και το ειχα παρει μτχ) οποτε νιωθω πιο σιγουρος....
Το στρώσιμο δεν είναι βαρετή διαδικασία.
Διάβασε το βιβλίο του κατασκευαστή.
file kalispera !
diabasa tin peripetia soy kai huela na se rotisw an kai ali eixan ta idia problimata me esena (sto moter) kai an exeis akoysi tipota kai gia WR 450 !
akoma moy fanike periergo giati exw enan gnosto poy toy ekane trela xil. gia 4 xronia kai den eixai kanena problima kai otan lew trela enow patra - pirea kai hraklio - reuymno ! mexri poy kapios toy to eklepcse stin auhna kai ante geia !
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Φιλε μου το WR426 γενικα θεωρειται ενα πολυ αξιοπιστο μηχανακι,ειτε για τη χρηση που προοριζεται,ειτε για αυτη που περιγραφεις εσυ (και εκανα και κανω κι εγω)....
Ομως εγω το πηρα μτχ οποτε μαλλον πληρωσα και τις αμαρτιες του προηγουμενου ιδιοκτητη που -πιστεψε με- δεν ηταν αυτο που λεμε και ο πιο ηρεμος οδηγος,ουτε το προσεχε ιδιαιτερα απ'οσο καταλαβα.Απλα το πηρα σε καλη τιμη....
Για το WR450 δες κι αυτο το thread
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?threadid=14008
οπου λεω καποια πραγματα επιπλεον και απανταω μαλλον και στην ερωτηση σου...
Για οτιδηποτε αλλο θες,στη διαθεση σου....
φιλε τωρα διαβασα το ποστ σου.σε καταλαβαινω απολυτα.το καλοκαιρι το δικοπ μου κολλησε(μπιελα,εκκεντροφορος κλπ) και τωρα πριν 10 μερουλες τα ιδια,στροφαλος,ρουλεμαν στροφαλου,εμβολο,χιτωνιο.πικρα.αλλα γουσταρο το πεισμα σου και ποθ δε το πουλησες και το εφτιαξες.το καλοκαιρι φτιαχνοντας το το τουμπανιασα,ελαφρωμενη μπιελα και ροικη στη κεφαλη και τωρα το ξαναφτιαχνω με ελαφρωμενο στροφαλο και billet εμβολο,βεβαια παιζουν αρκετα κονε,αλλα οπως και ναχει θα το εφτιαχνα.ετσι ειναι αυτα τα πραγματα.ΤΡΕΛΑ
Κι ομως,η ιστορια δεν τελειωσε εδω......!!!
Ακομη δεν το εχω χαρει το μηχανακι,διοτι τωρα χαλασε η εισαγωγη του καρμπυρατερ και υστερα απο αναμονη 8 ημερων,θα την παρω αυριο απο τη Yamaha......
Να δω τι αλλο εχει σειρα.....
![]()
![]()
![]()
Καρντάση, παρατήρησες ότι έως τώρα είμαι gentleman σχετικά με το μπουρδέλο σου (διότι περί τουτου πρόκειται...).
Για να κλείνουμε το ζήτημα...
Τράβα φούνταρέ το κάπου (να πάει στο διάολο ρε αδερφέ και να μην έχουμε όλους αυτούς τους μαλάκες που μπαίνουν με τα WRF στα μονοπάτια και μας φωνάζουν να τους βγάλουμε γιατί πρέπει να προλάβουν την βάφτιση...)
Άει σιχτίρ με τις μαλακίες που νομίσανε ότι γίνανε enduro επειδή βγάλανε 40 Hp στον τροχό ....
![]()
![]()
![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
[B]![]()
![]()
![]()
Καρντάση, παρατήρησες ότι έως τώρα είμαι gentleman σχετικά με το μπουρδέλο σου (διότι περί τουτου πρόκειται...).
Τράβα φούνταρέ το κάπου (να πάει στο διάολο ρε αδερφέ και να μην έχουμε όλους αυτούς τους μαλάκες που μπαίνουν με τα WRF στα μονοπάτια και μας φωνάζουν να τους βγάλουμε γιατί πρέπει να προλάβουν την βάφτιση...)
Άει σιχτίρ με τις μαλακίες που νομίσανε ότι γίνανε enduro επειδή βγάλανε 40 Hp στον τροχό ....
RE TI LOGA EINAI AYTA DEN TREPESE GEROS ANUROPOS?
TOYLAXISTON TA WR EINAI PIO AJIOPISTA APO TA KTM KAI AN PAUOYN KATI DEN SE BGAZOYN STO DROMO OPOS TA KTM(MANETA KTM 50 EYRO) OPOTE OTI KAI NA PIS EINAI TOYLAXISTON KALITERA APO TA KTM !!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
τα κτμ δηλαδη με 45 αντι 40 αλογα γινανε μηχανακια???χοχοχοΑρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()