εγω θα βαψω το τετοιο μου μαυρο
να εχω την ψευδαισθηση οτι μεγαλωσε...........
εγω θα βαψω το τετοιο μου μαυρο
να εχω την ψευδαισθηση οτι μεγαλωσε...........
Ημαρτον πήγε και έβαψε το ψυγείο ο βλάκας.
Τότε μπορεί να γλυκοκοιτάζω και το μπουρί απ το Subaru
Που ξες...
Όχι ρε γαμώτο....το ξέχασα....καμιά φωτό έχουμε με το βαμμένο ψυγείο....πωωωωωω.....το ξέχασα να το ρωτήσω.....για να δούμε πως είναι. Διότι απότι κατάλαβα δεν το καταλάβατε αμέσως....αν εκείνη τη στιγμή πήγε το μυαλό σας να τραβήξετε μια φωτογραφία να ξέρουμε τι παει να πει "έβαψε το ψυγείο", για την εμπειρία αφού έκατσε τέτοια φάση.
Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.
Να σου πω την αλήθεια όταν ήταν το <τέρας >ξεβράκωτο από πλαστικά, το κοιτούσα από εδώ το κοιτούσα από εκεί μπας και μου έρθει η έμπνευση. Είδα το ψυγείο αλλά από την πίσω πλευρά, από τους λαιμούς της εξατμισης καιι ήταν inox
Αλλά για να μου λένε ότι στο καθάρισμα έβγαιναν κομμάτια χρώματος, και πολύ και παχύ χρώμα είχαν ρίξε, και βερνίκι να γυαλίζει, καταλαβαίνεις πόσο έριξαν οι Γερμανοί...
πω τον καημένο ...
σημασία έχει τέλος καλό όλα καλά![]()
Εσύ θα το είχες πάθει το εγκεφαλικό
Γι'αυτό το πουλούσε ο Γερμανός......του ανέβαζε θερμοκρασία!!!![]()
Του το είπα αυτό
Να τον πάρει τηλ να του το πει του αρχιμαλακα, ευτυχώς γλίτωσε τα χειρότερα, αν βαρούσε κανένα μοτέρ από την θερμοκρασία δεν την έβγαζε καθαρή ο Γερμανός
δεν ξερουν αυτοι απο υδροψυξη ρε..........
η BMW προσφατα αρχισε δειλα δειλα να περναει λιγο νερακι απο τις κεφαλες του boxer![]()
Μηπως, λεω μηπως το ειχε κανει επιτηδες για να ανεβαζει γρηγορα θερμοκρασια το μηχανακι?Στη Γερμανια εχουν πολυ βαρυτερο κλιμα απο εμας...Οπως παλια , στα αυτοκινητα μας, το χειμωνα βαζαμε χαρτονι στο ψυγειο για να εχουμε γρηγορα καλοριφερ....