Εχτες το βράδυ μας κλεψαν το αυτοκίνητο απο Διαβατα!Είναι ενα Citroen C3 λευκό με πινακίδα ΙΚΡ 6398 .Επειδή στην περιοχή έχει πολλους γυφτους υπάρχει περιπτωση να το ζούνε πάρει και να κάνουνε τίποτα βόλτες.Αμα δει κανεις τίποτα ας ειδοποιήσει
Εχτες το βράδυ μας κλεψαν το αυτοκίνητο απο Διαβατα!Είναι ενα Citroen C3 λευκό με πινακίδα ΙΚΡ 6398 .Επειδή στην περιοχή έχει πολλους γυφτους υπάρχει περιπτωση να το ζούνε πάρει και να κάνουνε τίποτα βόλτες.Αμα δει κανεις τίποτα ας ειδοποιήσει
Φέρτε μου χιλιόμετρα....
Τα σκούτερ και τα παπια δεν ειναι μηχανές και δεν είναι τρου αντβεντσουρ Taisteal™
φανταζομαι δηλωσες-εημερωσες αστυνομια???
αν το πηραν βολτα καπου στην αερογεφυρα κοντα με μοναστηριου,χαλαστρα θα το παρατησουν
αν το πηραν για βρωμοδουλεια θα εμφανιστει μετα απο καιρο
αν ειχαν<παραγγελια>ηδη ειναι στο διαλυτηριο
στα λεω οπως ειναι
επισης μιας και ειμαι σε ετερο νομο
θα εχω ταματια ανοιχτα για λευκο c3
Το δηλωσαμε στην Ασφάλεια στη Σίνδο.Δώσαμε και σήμα σε ραδιοταξι και ραδιόφωνα αλλά και σε κάτι παιδιά της ΔΙΑΣ που είδαμε στο δρόμο.Επίσης όλο το πρωι κάναμε και βόλτες στις ύποπτες περιοχές με τον ξάδερφό που υπηρετεί στα ΜΑΤ να ρωτησουμε τίποτα καλοπαιδα και τώρα περιμένουμε.
Στο πρωτο σενάριο ελπίζω κι εγώ να το πήραν για βόλτα γιατί το να είναι "σταμπαρισμενο" αποκαλείται μιας και μενω Αθήνα και ήρθα πανω για τη βάφτιση.
Μας είχαν κλέψει το φορτηγάκι του πατέρα γύφτοι και τους έπιασαν όταν έκλεβαν σίδερα.
Το είδα τυχαία έξω από το αστυνομικό τμήμα μετά από κάτι μέρες, δεν μπήκαν καν στον κόπο να μας ειδοποιήσουν να πάμε να το πάρουμε, αν και είχαν δήλωση κλοπής, αριθμούς τηλεφώνων κλπ.
Καλοί αστυνομικοί υπάρχουν αλλά κάποιοι είναι πολύ κοπρίτες.
η αποδοση οχηματων παιρνει λιγες ημερες αφου εξακρθβωθει η συμμετοχη η οχι του εν λογω οχηματος σε αλλες αξιοποινες πραξεις
απο την αλλη εχω δει σε διαφορα τμηματα οχηματα,αφου υπεστησαν βλαβες η φθορες απο τους δραστες να παραμενουν για πολυ μεγαλα χρονικα διαστηματα εκει
Τι να πω ρε παιδιά...Μακάρι να βρεθεί!!!Θα χω και γω το νου μου σε car.gr και λοιπά θα χει κι ο ξάδερφος εδώ και θα δούμε. Προς το παρών θα γυρίσω με το ΚΤΕΛ Αθήνα και βλέπουμε.
γιατι ρε παλιορατσιστες του λετε γυφτους????????
ρομα τους λενε ,ακου γυφτους σαν δεν ντρεπεστε![]()
Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.
Μακάρι να βρεθεί και σε καλή κατάσταση...
Συνήθως αποφεύγουν οχήματα με immobiliser τώρα τι να σου πω
Πω ρε φιλε, τι να πω.....ανεβηκες για μια κοινωνιη υποχρεωση και θα κατεβεις με συγκοινωνια....Να μην τυχει σε κανεναν μας...Ευχομαι να βρεθει συντομα και στην καλυτερη κατασταση...
Θοδωράκο εύχομαι να το βρεις ρε φίλε
99% για βρωμοδουλεια το πηραν οι..... ρομα
εκτος αν ειναι το ντιζελ τοτε αλλαζει ...
παιζει και σφαξιμο
τι να πει κανεις δεν εχει ησυχια πουθενα πλεον
μια ζωη την εχουμε.....και την μιση την ζησαμε
θα έχω και γω το νου μου για λευκο C3. Mακαρι να βρεθει...
Never ride faster than your guardian angel can fly...
οτι καλυτερο ρε φιλε...να τους κοπουν τα @@....
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....