Έχει δουλέψει κανείς (Σιχρονη)?
Δεν ξέρω αν το γράφο και σωστά.
Υπάρχει κανένας συνάδερφος απ τα παλιά?
Έχει δουλέψει κανείς (Σιχρονη)?
Δεν ξέρω αν το γράφο και σωστά.
Υπάρχει κανένας συνάδερφος απ τα παλιά?
Tora telis poy den telo, kiota telo si den teliw. Kai ego tora den telo gia na telis otan telo.
ε καλα για ενα υ δεν θα τα χαλασουμε.
σε ποιον? τι δρομολογια εκανεσ?
Tora telis poy den telo, kiota telo si den teliw. Kai ego tora den telo gia na telis otan telo.
Eνα υ κι ενα γ για να είμαστε ακριβείς.
Ημουν με τον Ατταλο αλλά δεν δούλευα καθε μερα, έκανα ρεπό αλλωνών.
Δρομολόγια διάφορα πχ Ζινα, Ααβόρα, Οπερα, Ανδόρα κλπ.
Στο Ανδόρα το δρομολόγιο συνήθως δεν βόλευε καθόλου και αναγκαστικά περναγα μεσα απο την αίθουσα για να παω στον θαλαμο προβολής, οπότε μου τα εχωναν κιόλας οι θεατές.
Που να ήξεραν το κ@@@δουλειά ηταν...
Υπήρχε και η 3χρονη, ίδια δουλειά αλλά με 3 σινεμα και πολύ χιλιόμετρο, δεν εβγαινε με 50ρι μηχανάκι όμως.
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
και γω με των Μπανανη δουλευα, μερικα χρωνια.
κεντρο.
αθηναιων, Αλεξανδρα, πανεπιστιμιου. κλπ.
3χρονη κανα 2 βδομαδες. οντος μεγαλο πακετο.
θυμαμε ενα Βασιλη με ενα dt 175 κοκκινο. κλασκος τυπος.
α. Στελιος.
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Τι λέτε;
Γουατ ιζ "σύγχρονη"
'Ο,τι αισθάνεσαι να λες, γιατί περνάνε οι στιγμές. Σαν σε φωνάξει ο ουρανός, δε θα υπάρχει γυρισμός....
το είχα κάνει κι εγώ πριν 30 χρονάκια (που το θυμήθηκες άτιμε, το είχα θάψει στο χρονοντούλαπο της μνήμης μου) για περίπου 2 μήνες, τόσο άντεξα, πολύ μανίκι γμτ σε 2 μήνες κινδύνεψα όσο δεν κινδύνεψα όλα τα χρόνια που καβαλάω μηχανές (είχα και 2-3 αγορές οικοπέδων πέριξ των Πατησίων....)
και όντως αλήθεια αυτό που λέει ο Άρης για τις σκηνές....![]()
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
Τα παλιά τα χρόνια που μεσουρανούσαν οι κινηματόγραφοι, όταν έβγαινε μια ταινία ήταν σε λίγα αντίτυπα και παιζόταν σε διπλάσια σινεμά. Επειδή δεν σημφερε να βγάλουν και άλλες κόπιες 2 σινεμά (σε κοντινή σχετικά απόσταση) μιραζοντουσταν μια κόπια. Κάθε κόπια ήταν 4 μπομπίνες.
Τα υπόλοιπα απ τον στρογγυλοναφαρο.
α Στελιος.
... και ήταν ο ντιλιβεράς της εποχής και έτρεχε από σινεμά σε σινεμά να παραδώσει την επόμενη μπομπίνα πριν αρχίσουν να καίνε τον κινηματόγραφο....
πουτσ@@@@@@@@@
εκανα καπου στο 80.Πηγαινα καλλιθεα-μοσχατο με ενα δανεικο rd 125 δικυλινδρο,αλλα για πολυ λιγο.
Η γενια της cinecitta εχει το λογο.