Μου έχει τυχει να ανάβει λαμπάκι λαδιού μετά απο αλλαγη σε kawasaki 636 του 06, σε gsxr 400 του 93 και σε gsxr 1000 k3.
Ο δυσκολος τρόπος είναι να γεμίσεις το φιλτρο λαδιού με λάδι. Ο εύκολος τρόπος είναι να ξεβιδώσεις το φίλτρο του λαδιού έτσι ωστε να μπορέσει να βγεί ο αέρας που για κάποιο λόγο βρέθηκε ανάμεσα σε αντλία και φίλτρο. Οπως είπε κάποιος εδω μέσα "να ρευτεί"
Η αντλία λαδιού συνήθως βρίσκεται ψηλότερα απο τη στάθμη του λαδιου είναι ομως σχεδιασμένη να σπρώχνει λάδι. Για αυτο αν την ώρα που αδειάζουμε τα λάδια αδειάσει και η αντλία (σπάνιο αλλα συμβαίνει) τότε θέλει "κέρασμα" γεμίζοντας το φίλτρο του λαδιού ή εξαέρωση ξεβιδώνοντας το φίλτρο του λαδιού μεχρι να έρθει λάδι
.
τα Kle έχουν θέμα με τις συγκεκριμένες βίδες και επίσης με τους μαγνήτες που ξεκολλάν από το βολάν ... αλλά μου κάνει εντύπωση γιατί αυτός ο θόρυβος δεν κάνει ήχο χτυπημένης μπιέλας και μου είπες ότι είναι καρατσεκαρισμένη μπιέλα και μάλιστα από 2 συνεργεία (γι αυτό και δεν επέμεινα χωρίς να ακούσω το μηχανάκι) ... δεν μπορώ να καταλάβω τι αυτί έχουν κάποιοι μάστορες (η απλά ψάχνουν να γδάρουν κόσμο)
ευτυχώς πάντως όλα καλά και δεν έμπλεξες σε περιπέτεια
Κωνσταντινουπόλεως 6 είναι το μαγαζί όποτε θες πέρνα![]()
Πόνος... ΠΟΛΥΣ πόνος στην τσέπη το 1992 με το GPZ500S που είχα τότε.....
ναι ο ίδιος κινητήρας είναι, από τότε ακόμα.... του GPZ είχε 10 παραπάνω ίππους λόγω ελαφρώς αγριότερων εκκεντροφόρων οι οποίοι ήθελαν ΠΟΛΥ προσεκτική ρύθμιση στον χρονισμό τους αλλιώς ερχόντουσαν σε στενή επαφή τα έμβολα με τις βαλβίδες (ζημιά που επίσης έπαθα με ακόμα περισσότερο πόνο στην τσέπη, μέχρι που μου το έκλεψαν και ησυχασα)
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
Και τωρα πονει φιλε μου,ειδικα αυτη την εποχη της κρισης.σε οσα μαγαζια μπηκα,βαραγαν μυγες!απο καπου πρεπει να τσιμπησουν κανα θυμα,ειδικα αν δεν ξερεις απο τεχνικα θεματα,οπως εγω ασ πουμε.εγω την πατησα μια φορα πριν 3-4 χρονια.τελικα ακομη δεν εχω καtαλαβει τι ειχε συμβει πραγματικα.προφανως καποιος 'μαγκας' μαστορας,εβγαλε πολυυυ καλοοοοο μεροκαματο απο μενα.απο κει και περα,αρχισα να ψαχνομαι πολυ.ωσποτε,τα ματια μας 14!![]()
so far so good.