Σωστα.
Στα χρονια τις τουρκοκρατιας εμεις οι "γρεκοι" μαζευαμε το κατακαθι απο τον καφε που καταναλωναν οι Τουρκοι και αφου το στεγνωναν,
τον αλεθαν ξανα σε μυλοπετρες (καθοτι ηταν χονδροκομμενος)για να παρουν απο αυτον οτι μπορουν(γευση αρωμα).
Γι'αυτο και ο καφες μας εχει καθιερωθει σαν Ελληνικος(Η διαφορα σημερα ειναι οχι μονο στην αλεση αλλα και στις ποικιλιες καφε που χρησιμοποιουμε,Βραζιλιανικο χαρμανι)
ενω ο "γνησιος"Τουρκικος ειναι χοντροκομμενος(Χρησιμοποιουν ποικιλιες καφε τυπου Arabica).