Σελίδα 109 από 134 ΠρώτοΠρώτο ... 95999104105106107108109110111112113114119 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.621 έως 1.635 από 1999

Θέμα: ΣΕ ΕΙΔΑ vol.VIII

on-off μέλος Το avatar του/της KostRider
    Σας είδα κ@λογεροι δύο φορές να πετάγεστε και να γλιτώνετε στο τσακ από το να γίνετε χαλκομανία από 40 τόνους...ο ένας ειδικά έδωσε ρέστα! Βγήκε κανονικά, σταμάτησε στη μέση του δρόμου και αντί να συνεχίσει στην άκρη σιγά σιγά, έκανε όπισθεν...
    Σε είδα κι εσένα τυπα με το ninja το πράσινο να μπαίνεις πάνω με το κράνος στο χέρι και να το φορά μόνο η κοπελιά σου..γιατί βρε αγόρι μου, να μην χαλάσεις το μαλλί; αφού το βρήκες το γκομενάκι...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gior-gos
    Σε ειδα σημερα το πρωι Νικο,

και στις 13:00 ειδα το ψηλο παλικαρι με το ψηλο τενερέ του να περνα απο Αμαλιας και Φιλελληνων

2 σε 1 σημερα

ΚΟΥΡΕΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της kouremenos

αχ,βαχ !

Σε είδα παλαιό μου fazerακι, και συγκινηθηκα, 9 χρόνια παρέα....... Και ο καινούριος στη πένα σε είχε ,,,, καλούς δρόμους να έχετε. !!!
    ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΨΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ 'ΡΩΜΙΟΙ'
    ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ...... ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ..... “.

..Οσον ζής φαίνου,

Μηδέν όλως σύ λυπού

Προς ολίγον εστί το ζήν

Το τέλος ο χρόνος απαιτεί”.

(“Όσο ζεις, να λάμπεις
    Μη λυπάσαι καθόλου
    Η ζωή είναι σύντομη
    Ο χρόνος οδηγεί στο τέλος”)

Σας ειδα σημερα τουλαχιστον 30 μοτοσικλετες να περνατε εκει που πατησα καρφι στον Μπραλο και εσκασε το λαστιχο μου,να σας κανω νοημα για βοηθεια,
    μηπως ειχε καποιος αμπουλα με αερα,και στα παπακια σας ολοι..
    Ειναι οι μαγικες στιγμες που απολαμβανω την μοτοσικλετιστικη αλληλεγγυη

Να ειστε καλα Τουρκοι νταλικερηδες που σταματησατε και με βοηθησατε

Banned
    Σας ειδα να στηνεστε για 80'ς κοντρα ξημερωματα στην Καλλιροης, και μετα να μπυραρεστε στο Ploughman....

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	IMG_20140906_012729.jpg 
Προβολές:	734 
Μέγεθος:	42,1 KB 
ID:	322691

Α ραααααααα Το avatar του/της Hayate
    Σε είδα να μου κάνεις για 2η φορά κασκαρίκα ρημάδα μπαταρία και να με αφήνεις καταμεσίς της Ηρώων Πολυτεχνείου στον Περαιά....αύριο κιόλας έχεις φάει σούτιασμα.....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της peterTHErider
    Σε ειδα πανιβλακα με τα 2 παιδακια φορτωμενα μπρος και πισω σου στο χαρο που ειχες για σκουτερ και να μιλας και στο κινητο!οταν σε πλευριςα στο φαναρι και σε ρωτησα αν τα αγαπας τα παιδια σου η απαντηση ηταν φυσικα ναι...οταν ομως σε ξαναρωτησα γιατι προσπαθεις να τα σκοτωσεις φυσικα παλι η γατα σου εφαγε την γλωσσα....
    αν δεν κοιτας εκει που πας...θα πας εκει που κοιτας!

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    σε ειδα τελευταια στιγμη να τρως το στοπ ασαλιωτο,πατησα λιγο γκαζι(με το φορτηγακι της δουλειας) μπας και προλαβω να φυγω αλλα με βρηκες πισω απτην πορτα του οδηγου και να με στελνεις με την δεξια μερια σε 2 παρκαρισμενα... απο μεσα μου ελεγα την γαμησα αλλα ευτυχως 2 γρατσουνιες στο ποδι και λιγο η μεση και ο αυχενας απτο τρανταγμα....το χειροτερο ειναι οτι ουτε καν ζητησες μια συγγνωμη,και μονο στην αρχη ηρθες να δεις τι εγινε.οταν σε "ξεβρακωσε" ο παππους με το ποδηλατο οτι θα τον σκοτωνες οπως ειπε,πηγες να του το παιξεις και μαγκας....τρομπα....
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

Σε είδα υπαλληλε στο ασανσερ δημοσιας υπηρεσίας να φωνάζεις "ποτε θα βγουν τα παλικάρια μας απο μέσα, βοηθός υπουργού θα γίνω μετα τις εκλογές, να δεις, θα χωσουμε ολους τους άλλους μέσα". Υπαρχετε ακόμα και ξεφευγετε όλο και περισσότερο...

Σε είδα βρωμογρια να πεταγεσαι με το τρακαρισμένο c4 coupe σε ασημί, να ταιριάζει με την κουρουπα. Φρεναρω επίτηδες όσο πιο αργά μπορώ. Κάνεις πίσω, κατεβαζεις παραθύρι, "μήπως θα μπορουσατε να οδηγειτε πιο αργά γιατί κυκλοφορούν ζώα;" έχεις τρελό θράσος να πεταγεσαι ενώ έχω προτεραιότητα και ενω με ειδες και να μου κάνεις και παρατήρηση. "Επίτηδες βγηκα, για να σας κόψω".

Την επόμενη φορά λέω να μην φρεναρω. Ενα βάψιμο προφυλακτηρα, θα το πληρώσει. Οι κωλογεροι των Αφιδνών δεν πάνε καλά...

Σε είδα, σε χαιρέτησα και ανταπέδωσες χθες το απόγευμα όταν έπαιρνες την δεξιά κατηφορική στροφή έξω από το κλειστό γυμναστήριο της Παιανίας όρθιος.
    Δεν πρόλαβα να δω αν ήσουν ή θα γινόσουν αργότερα λασπωμένος, καθαρός έμοιζες πάντως, καλούς δρόμους και πλατσούρες να έχεις.

Το λασπωμένο σκούτερ

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Σε είδα σήμερα το πρωί βλαμμένε γέρο να μου βγαίνεις με το παπί από στοπ λίγο πριν την κεντρική πλατεία στην Ηλιούπολη κι εμένα πανικόβλητο να πέφτω στα φρένα ένα κλικ πριν σε πατήσω με το φορτηγό!
    Μου ζήτησες χίλιες συγνώμες, τι να τις κάνω ρε όταν μου έκοψες 10 χρόνια;; αι σιχτίρ να δω πότε θα σας πάρουν τα διπλώματα πριν πάρετε εσείς κανέναν στον λαιμό σας, ουστ!
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Σε είδα χτες με το GS και το Arai σου να έχεις πιάσει ψιλή κουβεντούλα με έναν με βανάκι και να κλείνεις τη διήθηση. Περίμενα -και αυτό δεν το κάνω συχνά- μέχρι που άρχισαν να κορνάρουν όλοι οι από πίσω μου και τότε σου φώναξα "έλα παιδάκια φεύγουμε" και γυρνάς και λες "του έσπασα τον καθρέφτη, που να πάω"...
    Είσαι τυχερός γιατί ήταν μόνο κρύσταλλο, χαζομάρα σας που δεν το μαζέψατε, να κόψετε ένα ίδιο σε καθρεφτάδικο να βγει ακόμα πιο φτηνά η επισκευή. Και μπράβο που δεν την κοπάνησες.

χιλιομετροφάγος! Το avatar του/της pektis
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Σας βλεπω καθε μερα με τα κινητα σας να χαζευετε οδηγωντας...
    Σε ειδα και 'σενα με το matiz να κανεις ελιγμο για να αποφυγεις λακουβα και παραλιγο να με κανεις σαντουιτς με τα παρκαρισμενα
    προσέχουμε για να έχουμε!...

ο γ@μω τα κυβικα σας... Το avatar του/της mikes
    ποιος λεβεντης ηταν στη θηβων στο φαναρι μετα το jumbo προς αιγαλεω κατα τις 19:15 καβαλα στο bross του τζιξερπαπ??
    απο τα ματια για τον σωτο μου εκανε αλλα τι διαολο, με ειδε δε θα μου μιλαγε? πανω που πηγα να μιλησω εγω ανοιξε το φαναρι και εφυγε..
    εγω περιμενα να στριψω αριστερα!

Παρόμοια θέματα

1. Σε είδα...... vol ΙΙΙ
    από MikeG στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 1183
    Τελευταίο μήνυμα: 18/04/2010, 19:17
  2. Σε είδα...... vol ΙΙ
    από MikeG στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 255
    Τελευταίο μήνυμα: 12/11/2009, 14:26

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα