Αθηνα το 'χεις;; Να περασω τωρα που θα ανεβω. Τσαϊ εχεις;;; Αμα εχεις και τσαϊ του βουνου εισαι ωραιος!
MADE IN JAPAN 日本製
Ο συμπεθερος είναι Βόλο
Στον ελληνικό είναι πολύ μερακλης
Και στα τσίπουρα επίσης
Και σε αλλα....
Αλλά μπορεί να μας πάρει μάτι η συμπεθέρα
E ρε ετσι και μπουν οι κυρες σας στα site που επισκεφτηκατε!!! Η παντοφλα θα παει συννεφο!!!
Απο την αλλη μπορει να δουν moto.gr και να πουν "αα, ενταξει για μηχανακια μιλαει ο καλος μου." Που να ξεραν...!!!
Να ζησουμε οι λευτεροι (οσο ειμαστε ακομα δηλαδη!)![]()
MADE IN JAPAN 日本製
Μάστορα
Η δικιά μου στέλνει χαιρετίσματα στον συμπέθεροι και την συμπεθέρα από εδώ όταν μιλάω μαζί του
Δεν μου παραπονέθηκε ποτέ
Έχει δει τι είναι αυτό το μότο. Γρ
Οπότε δεν παίζει παντόφλα
Μεγάλα παιδιά είμαστε facebook δεν έχουμε, όλα καλά λοιπόν
Ωρα για φράπα λοιπόν
Για τον αλλο τον κ@υλιτσο λεω απο πανω!
Παντως σοβαρα, το σωστο και το δικαιο ειναι να τιμαμε τις γυναικες μας! Οχι να τριγυρναμε (μη πω τπτ αλλο) απο 'δω και απο 'κει.
Αμα θες να τα κανεις αυτα μενεις ελευθερος. Η οικογενεια ειναι πολυ σημαντικο πραγμα για να το παιρνεις ετσι αψηφιστα και να πληγωνεις τους ανθρωπους που σε αγαπανε πιο πολυ.
Χαιρετισματα στην κυρα Shooter και καλο φραπε!![]()
MADE IN JAPAN 日本製
Δουλεύει
Εγώ κρατάω το τσούρμο
Λος καφεδιερος γιατί μελαγχολησαμε
Μαλάκες είστε χειρότεροι από την ψυχοπαθή πρώην μου. Μακράν...
Έτσι, σβήστε τα ιστορικά περιήγησης, μην κρατάτε κανένα bookmark, "πλύσιμο" την cache, ούτε καν skinning στον browser. Και κυρίως μην έχετε facebook γιατί ως γνωστόν αν έχεις facebook ξενοπηδάς, ενώ πριν το facebook ήταν όλοι οι άνθρωποι πιστοί. Και φυσικά στο moto.gr από πάντα όλα ήταν άγια και αγγελικά πλασμένα και δεν γινόταν ποτέ του κουτρούλη ο γάμος με τους "γαμπρούς", μόνο στο facebook γίνονται σόδομα και γόμορρα από ΟΛΟΥΣ τους συμμετέχοντες. Εξορκισμό θέλετε, όχι παντόφλα.
Και δεν έχει πουθενά emoticon, οπότε μην το πάρετε για πλάκα. Εκτός αν κάνετε σκετσάκι τόσην ώρα... Να μας το πείτε και εμάς, αλλά δεν είναι και στα κρύα ανέκδοτα που να πάρει, σοβαρά μιλάτε...
Εγω οταν εχω σχεση πεταω το pc στη θαλασσα μια και καλη!
Μολις χωρισω παιρνω μεταχειρω αλλο!
![]()
MADE IN JAPAN 日本製
Κοιτα λέμε τώρα-υποθετικα πάντα
1η περίπτωση
Ξεχνάω το τηλέφωνο, η το αφήνω να αρμεξω την σαύρα μου, ανοιχτό στο moto.gr
Βλέπει μιλάω με έναν amyroukai με φώτο-αβαταρ σαλιγκάρια
2η περίπτωση έχω facebook , και. Μιλάω με την ΛΙΤΣΑ την κ@υλιτσα-π@@τανιτσα
Φωτιά αβαταρ -το αφήνω στην φαντασία σου -
Τι θα γίνει σε κάθε μία από τις δύο περιπτώσεις ???
Και εδώ στο φόρουμ έχω μέλη φίλες
Σο φακιν Γουάτ?