Μια και δε βλέπω κάπου εδώ μέσα να υπάρχει συγκεκριμένος χώρος γι'αυτό το μικρό και παρεξηγημένο(?) αριστούργημα της kawasaki, είπα να ανοίξω εγώ ένα θρεντάκι...
Κυκλοφορύν πολλές αναφορές και μνείες στο Anhelo διάσπαρτες, αλλά νομίζω ότι του αξίζει μια αποκλειστική γωνίτσα στο μοτο.γρ...
Πιστεύω πως η kawa έκανε μέγιστη λαλακία που δεν συνέχισε να το παράγει, ή δεν έβγαλε κάτι αντίστοιχο σε πιο "μοντέρνο", σα να λέμε Versys 250, έχασε ένα καλό μερίδιο της αγοράς των 250αριών, στο οποίο ουσιαστικά μονοπωλούσε...
Βλέπεις ακόμη σήμερα ανχελάκια με προ πολλού μηδενισμένα κοντέρ, να έχουν περάσει από 800 χέρια, κι όμως να πηγαίνουν ακόμη, και να πηγαίνουν ΚΑΛΑ... ο κόσμος τα ζητάει κι εξακολουθεί να τα αγοράζει, και μάλιστα κρατάνε και αξιοπρεπέστατη αξία μεταπώλησης, αν ο προηγούμενος ιδιοκτήτης δεν ήταν καννίβαλος...
Λοιπόν; Πόσοι (νύν ή και τέως) ανχελάκηδες είμαστε εδώ;
Ας κάνω σεφτέ εγώ κι ας δηλώσω απλώς ενθουσιασμένος, μετά από 4 συνεχή έτη συμβίωσης και ξεζουμίσματος... τα έχω πει κι αλλού και δε θέλω να γίνομαι κουραστικός, όποιος χρειάζεται κάτι συγκεκριμένο, ας ρωτήσει!
Εντυπώσεις, σχόλια, βελτιώσεις, θεματάκια/προβλήματα, φωτογραφίες, περιπέτειες/εμπειρίες με τα ανχελάκια μας, ας μαζευτούν εδώ!
![]()