Πως γινεται παλι απο το θεμα ''μαστορας'' να το γυρισουμε στο??
Μονο στο moto.gr!!
![]()
προσέχουμε για να έχουμε!...
Mε σενα Γιωργο,συνονοματος δεν εισαι?,δεν χρειαζεται αγορι μου να βγαλουμε καποια ακρη.τον εβγαλα κακο με επιχειρηματα,οχι αδικα.θελεις να το γραψω και δω για να μας πουν και οι αλλοι τη γνωμη τους?αν θελεις σου αναφερω με λεπτομερειες και για τους 2.αλλα δεν εχει νοημα.το λαθος μου ειναι οτι την μηχανη μου την...παραπροσεχω,αλλα δεν αρκει να το κανω μονο εγω............την εχω στα χερια μου 13 χρονια.δεν ειναι μεταχειρισμενη.αφου συμφωνεις οτι υπαρχουν κακοι μαστορες,που διαφωνεις?μηπως επειδη εθιξα καποιον που θεωρεις εσυ καλο?φιλικα παντα.......
![]()
so far so good.
το παραπάνω το έγραψα γιατί βλέπω οτι συνεχίζεις να έχεις προβλήματα. και πρόσθεσα και τον παράγοντα μήπως η μηχανή σου είχε σκοτεινά σημεία στο ιστορικό της. δεν έρχομαι να υπερασπιστώ κανένα μάστορα γι αυτό και έγραψα το προηγούμενο ποστ ολοκληρωμένο χωρίς ασάφειες, οπότε μη δημιουργείς θέμα ενώ δεν υπάρχει.
καλή τύχη από δω και μπρος και συγγνώμη για την παρέμβαση![]()
Ντάξει φίλε μου δεν ξέρω πολλά για την περίπτωση σου, ελπίζω και εύχομαι να βγάλεις άκρη γιατί είναι πολύ άσχημο να πληρώνεις και να συνεχίζεις να έχεις πρόβλημα. Εγώ το μόνο που είπα είναι ότι πιστεύω οτι μόνο από τον ήχο ακόμα και οι καλοί μάστορες δεν μπορούν να βγάλουν συμπέρασμα με σιγουριά. Αν δεν ανοίξει το ρημάδι το μοτερ δυστηχώς σίγουρος δεν μπορείς να είσαι.
ΥΓ. Επίσης να ξέρεις ΔΕΝ υπάρχουν ΚΑΚΟΙ μάστορες, μόνο μηχανές που δεν είναι άξιες να τις φτιάξουν ή είναι μ@λ@κία του κατασκευαστή.
Τελευταία τροποποίηση από CIRUS; 06/09/2014 στις 23:28.
το θεμα ρε παιδια ξερετε ποιο ειναι,η απορια μου δλδ.αν καποια στιγμη ενα μαστορι κανει λαθος.ανθρωπος ειναι,εχει τ αρ.....ιδι@ να το παραδεχτει,η παντα η ευθυνη ειναι του ιδιοκτητη?μαλλον το 2ο........................!
so far so good.