Με ειδα να οδηγαω στο κεντρο της Αθηνας σε στενα που καποτε περναγα καθε μερα...... Θετικη εντυπωδη οτι δεν ειχε σλικ ασφαλτο παντου..... Αρνητικη οτι τα μπουρδελα και οι ζακηδες υπερπολλαπλασιαστηκαν.....
Με ειδα να οδηγαω στο κεντρο της Αθηνας σε στενα που καποτε περναγα καθε μερα...... Θετικη εντυπωδη οτι δεν ειχε σλικ ασφαλτο παντου..... Αρνητικη οτι τα μπουρδελα και οι ζακηδες υπερπολλαπλασιαστηκαν.....
πουτσ@@@@@@@@@
Με είδα να ψάχνω για λάστιχα και να μην βρίσκω στις διαστάσεις μου σε pirelli αλλα ούτε και σε κάτι άλλο επώνυμο. Τελικά κατέληξα με φρέσκα Vee Rubber και μια ανυσηχία ελπίζω προσωρινή.
Με ειδα να φευγω απο Νεαπολη Κοζανης με το καλοκαιρινο μπουφαν και κοντομανικο και στον δρομο να φοραω φουτερ και διπλα γαντια αλλα η ανταμοιβη της διαδρομης υπο ομιχλη σε ακρως αγγελοπουλικο τοπιο μεσα απο τα βουνα με εκανε να ξεχασω το κρυο.
Με ειδα με τα νεα μου λαστιχακια..... Ειχα ξεχασει πως ειναι να πεφτει μονο του το μηχανακι.....
πουτσ@@@@@@@@@
Με είδα να ψάχνω για χρυσά αντίβαρα, χρυσή μανέτα φρένου racing παρακαλώ, κάλυμμα ψυγείου, τετραπίστονη δαγκάνα και άλλες λεπτομέρειες σε χρυσό για τον Κρύπτονα. Έχω διαβάσει άπειρα καγκουρομπλογκ και συνεχίζω.Μέχρι και Νέον θα του βάλω κάτω από την ποδιά. Τι διάολο καλύτεροι είναι οι άλλοι από μένα???
Ρε πστμ παλιμπαιδισμός στα γεράματα.
Υ.Γ.
Να μην ξεχάσω τον αυτόματο τεντωτήρα αλυσίδας (σε χρυσό και αυτός)!
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Βασίλη από εκεί που αγόρασα το δικό μου σετ μανετα τρόμπα δοχείο σε ακτινικη διάταξη,ειχε και σε χρυσό
Κοίτα απευθείας στον μπέη
Mε είδα να κάνω το Βάρκιζα-Πανόρμου σε 19 λεπτα δικάβαλος...υπήρχε λόγος πάντως
Mε ειδα να σε χαζευω παιδικε μου ερωτα χτες στις μελωδικες....
Δεν ξερω ποιος σε εχει και ποιος σε καβαλαει αλλα σε θελω πολυ....
Μου εκοψες τον υπνο...
φωτο αργοτερα...
Throw down the sword,The fight is done and over,
Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
And turn my weary eyes for home....
www.youtube.com/c/nassosxlvbros