Σελίδα 12 από 14 ΠρώτοΠρώτο ... 27891011121314 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 166 έως 180 από 210

Θέμα: Ποιο μονοκυλινδρο?

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Λευκάδιος Προβολή μηνύματος
    Ειδες παραπανω να λεω οτι τα συγκεκριμενα fmx και ccm ειναι ευκαιριες και δεν πρεπει να τις χασει ο δημιουργος του νηματος?Αν ναι,παω πασο ..
    Οι συμβουλες που αποτρεπουν ή προτρεπουν καποιον για ενα μηχανακι πρεπει τουλαχιστον να δινονται με καποια τεκμηριωση.Οχι του τυπου "μακρια",ειναι "μπουρδελα" ,"παρτο ειναι τελειο" χωρις παραπανω πληροφοριες.
    Η αποψη ενος και μονο κατοχου, δεν αποτελει τεκμηριωση...αλλα μεμονωμενο περιστατικο τυχης η κακοτυχιας. Απο εκει και μετα δεν εχω τροπο να τεκμηριωσω κατι, παρα μονο μεσω της μαρτυριας μου η οποια προερχεται απο το συνεργειο πολυ καλου μου φιλου, οπου οτι σισιεμ εχει μπει, με εμφαση στα 404, εχει θεμα με τα ηλεκτρικα
    PROzacRIDER

Σκόνη Πέτρες Λάσπη Το avatar του/της Λευκάδιος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nikos force Προβολή μηνύματος
    Η αποψη ενος και μονο κατοχου, δεν αποτελει τεκμηριωση...αλλα μεμονωμενο περιστατικο τυχης η κακοτυχιας. Απο εκει και μετα δεν εχω τροπο να τεκμηριωσω κατι, παρα μονο μεσω της μαρτυριας μου η οποια προερχεται απο το συνεργειο πολυ καλου μου φιλου, οπου οτι σισιεμ εχει μπει, με εμφαση στα 404, εχει θεμα με τα ηλεκτρικα
    Η τεκμηριωση μπορει να υπαρξει απο ενα ή πολλα ατομα ξεχωριστα,μην στεκεσαι συγκεκριμενα στην λεξη.Η μαρτυρια σου(πληροφορια δηλαδη) σχετικα με τα 404 και ισως καποια 644(ειναι και λιγα) ειναι μια αρχη για να βγουν καποια συμπερασματα για οσους διαβαζουν(εμου συμπεριλαμβανομενου).
    RIDE MORE TALK LESS

@@ μαστορας Το avatar του/της Bob_o_mastoras
    Παντως το συγκεκριμενο ccm παιζει απο τον Φεβρουαριο. Λογω στρατου οπως λεει. Εχουν περασει τριανταδωδεκα ΕΣΟ απο τοτε. Ακομα να μπει;;;;
    Οπως και να 'χει πρωτον ειναι μακρια, δευτερο δεν μου αρεσει εξωτερικα, τριτον δεν το πολυεμπιστευομαι. Οποτε...
    MADE IN JAPAN 日本製

Σκόνη Πέτρες Λάσπη Το avatar του/της Λευκάδιος
    Φεβρουαριος-Ιουλης δεν ειναι μεγαλο χρονικο διαστημα για να πουληθει ενα μηχανακι ποσο μαλλον μη εμπορικο.Εχω οδηγησει 644 εντουρο σε ασφαλτο και λιγο χωμα.Αξιολογο μηχανακι που συνδυαζει τα καλα δυο κοσμων(Ευρωπη-Τζαπαν),η αληθεια ειναι οτι τα ψηφιακα κοντερ των ccm δεν δουλεψαν ποτε αλλά αυτο ειναι πταισμα μπροστα στην αποδεδειγμενη αξιοπιστια του μοτερ και το σωστο στησιμο αναρτησεων/πλαισιου/φρενων.
    Η εμφανιση του συγκεκριμενου με τα λουκ καρμπον και εμενα δεν με τρελαινει αλλά στα 1300ευρω (ισως)υπαρχει περιθωριο για να το φερει καποιος στα αισθητικα γουστα του.
    Τελος παντων μεγαλοι ανθρωποι ειμαστε,ο καθενας με τις προτιμησεις και αναγκες του
    RIDE MORE TALK LESS

Να την πω την κοτσανα μου???
    Το καλαματιανο το ccm γτ ΔΕΝ εχει το μαμα ψυγειο λαδιου??
    Αναρωτηθηκε κανεις σας???
    Ολα τα ccm οπως και τα ξαδερφια τους dr εχουν μεγαλο ψυγειο λαδιου απο το εργοστασιο λογω αεροελαιοψυκτου(οπως το λεει η suzuki μοτερ)....
    Οσο για τα ktm lc4 δε λεω να το αφησω να του περασει,θα το φτιαξω το ατιμο και θα κανουμε νεο to know us better..
    Περαν της πλακας παντως εχω αρχισει να λιγουρευομαι xr600 ξανα.....γκαζι μπορει να μην εχει(λεμε τωρα)...αλλα αμα το κρατας κοντο γραναζωμενο....σηκωνει δευτερα με ξερογκαζια για πλακα!!!

Ναι και 'γω το χω αναρωτηθει αυτο με το ψυγειο για το συγκεκριμενο dr.
    Εχει γκαζι το ΧR600, οχι σε απολυτους αριθμους αλλα τετοια αισθηση σου δινει. Ειναι και παλαιας κοπης. Ειδικα κοντογραναζωμενο ανοιγει ωραια.
    MADE IN JAPAN 日本製

Παιδια, γνωριζουμε τιποτα περι ενος εμπορου μηχανακίων που λεγεται Σταπουντζης στην Κωνσατντινουπολεως;;; Γνωμες και τα σχετικα...
    Thank you!!
    MADE IN JAPAN 日本製

Πω πω! 3 μερες να λειψεις απο το φορουμ χανεις την μπαλα!!

Λοιπον μαγκες και μαγκισες, η αποφαση παρθηκε και το μηχανακι αγοραστηκε και ηδη κατεβηκε στο νησι. Κουραση και ταλαιπωρια στην Αθηνα να τα προλαβω ολα και 19 ωρες πηγαινε-ελα με το πλοιο.
    Αλλα αξιζε τον κοπο!
    Ταρατατζουμ ταρατατζουμ... Πηρα ενα Dominator NX650 απο ιδωτη. Πενα, πενα, πενα!!!! Πραγματικα!!! Σαν καινουργιο μεσα-εξω. Και ειδικα μεσα!!
    Αξιζε μεχρι και το τελευταιο ευρω απο τα 1000 που εδωσα. Απλα τελειο!! Τρελο value for money!!
    Απο εξτρα εξατμιση+φιλτρο ΚΝ, ελατηρια και διαφορα αλλα ψιλα.

Λεπτομερειες του πως και γιατι και φωτογραφιες αυριο διοτι μολις εφτασα σπιτι και ειμαι πτωμα... :ZZZ:
    MADE IN JAPAN 日本製

Καλοβολτο..δωσε φωτο
    Απο τα μηχανακια που γουσταρω τρελα

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bob_o_mastoras Προβολή μηνύματος
    Πω πω! 3 μερες να λειψεις απο το φορουμ χανεις την μπαλα!!

Λοιπον μαγκες και μαγκισες, η αποφαση παρθηκε και το μηχανακι αγοραστηκε και ηδη κατεβηκε στο νησι. Κουραση και ταλαιπωρια στην Αθηνα να τα προλαβω ολα και 19 ωρες πηγαινε-ελα με το πλοιο.
    Αλλα αξιζε τον κοπο!
    Ταρατατζουμ ταρατατζουμ... Πηρα ενα Dominator NX650 απο ιδωτη. Πενα, πενα, πενα!!!! Πραγματικα!!! Σαν καινουργιο μεσα-εξω. Και ειδικα μεσα!!
    Αξιζε μεχρι και το τελευταιο ευρω απο τα 1000 που εδωσα. Απλα τελειο!! Τρελο value for money!!
    Απο εξτρα εξατμιση+φιλτρο ΚΝ, ελατηρια και διαφορα αλλα ψιλα.

Λεπτομερειες του πως και γιατι και φωτογραφιες αυριο διοτι μολις εφτασα σπιτι και ειμαι πτωμα... :ZZZ:
    Άλλο ένα σήριαλ με αίσιο τέλος...

χαχα είχα μαντέψει freewind, κοντά έπεσα. Καλές βόλτες και αγρατσούνιστο να'ναι.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gior-gos
    Σκυλι το Dominator! Καλοριζικο!

Μέλος Το avatar του/της sam4g
    Καλόβολτο και καλόστριφτο!! (τρανσαλπ πίστευα)

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Παππου..................φυλαγε τον προστατη απο τους κραδασμους!

Καλες βολτες!
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

old school gixxer Το avatar του/της alex14
    Καλοριζικο και καλες βολτες. Ωραιο εργαλειο

Μπαμπα μην πεφτεις !!!!

Σελίδα 12 από 14 ΠρώτοΠρώτο ... 27891011121314 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Καπμπυλατέρ για μονοκύλινδρο
    από xxxristos στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 13/04/2005, 18:06
  2. Απαντήσεις: 54
    Τελευταίο μήνυμα: 01/09/2004, 20:32
  3. Βαλε εδώ την ποιο βελτιωμένη -κ#λ#φτιαγμένη μηχανή!!
    από kostasfazer στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 15/08/2004, 23:32
  4. Ποιο Το Συμπερασμα;;
    από kalgeorge στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 26/07/2004, 15:29
  5. Quiz: "Ποιο είναι ποιου;;;"....
    από DEMINIO στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 26/03/2004, 14:15

Κανόνες δημοσιεύσεων