Καλησπερα,
ειμαι καινουριος στο σιτε και η αληθεια ειναι οτι εχω ριξει πολυ ψαξιμο στο νετ γιατι πριν ενα μηνα δεν ειχα τη παραμικρη ιδεα περι μηχανων...Πηρα προσφατα διπλωμα για 125cc και ψαχνω να αγορασω ενα 125αρι,για να πηγαινω στη σχολη μου αλλα και οπουδηποτε αλλου.Δεν με ενδιαφερουν οι τελικες αλλα θελω μια σχετικη ευκολια στην επιταχυνση γιατι θα το χω συχνα δικαβαλο.Προτιμω μεταχειρισμενο αλλα οσο και να ψαχνω περα απο ενα innova δεν εχω βρει κατι καλο.λεγοντας καλο εννοω ενα μηχανακι που να με βγαλει για αρκετο καιρο αφου λεφτα για αμαξι δεν....και επομενος στοχος ειναι μεγαλη μηχανη στα 24 πια.Σε λεφτα παιζω απο 1000 μεχρι και 1800. Αυτα που εχω βρει λοιπον ειναι ενα μεταχειρισμενο innova με 8000 χλμ(καινουριο ουσιαστικα με αλλαγμενα λαστιχα πριν 2 βδομαδες,σε εξαιρετικη κατασταση) και μετα καινουριο modenas kriss efi στα 1800. Θα πηγαινα για το innova κατευθειαν αλλα οπου και αν εχω ψαξει εχω ακουσει πολλα αρνητικα(πλαστικα και ταμπουρο που τριζουν κυριως και μεγαλες στροφες που μεσα στη πολη ειναι μαρτυριο να επιταχυνεις ειδικα με 2 ατομα πανω) ενω για το modenas δεν εχω βρει ουσιαστικα κριτικες γιατι ειναι σχετικα καινουριο μοντελο. Αν μπορειτε πειτε μου για αυτα τα 2 μοντελα η και προτεινετε κατι αλλο(crypton x μην το αναφερετε καν..πολλα λεφτα και 10cc πανω απο το διπλωμα μ). Και υπενθυμιση δεν ειμαι το ατομο που θα χαρακτηριζατε σχετικο απο μηχανες:P