Μετα απο πολλες εκδοχες κατεληξα στο εξης:
Trx 850 κινητηρας και ολα τα ηλεκτρικα απο TDM900 και φυσικα περιφεριακα και facelift.
ξερουμε κατα ποσο ταιριαζει γαντι ο κινητηρας ομως;
Μετα απο πολλες εκδοχες κατεληξα στο εξης:
Trx 850 κινητηρας και ολα τα ηλεκτρικα απο TDM900 και φυσικα περιφεριακα και facelift.
ξερουμε κατα ποσο ταιριαζει γαντι ο κινητηρας ομως;
Αν έχει βρει trx 850 ας το μαμά.
Παρά είναι καλό και σπάνιο για να του γ... τα κουτάλια.
![]()
ανανήψαντας
εχεις ενα δικιο αλλα τα θελω μου ειναι ικανα να χαραμησουν ενα TDM900 ενα TRX850 για να βγει το σουπερντουπερ TRM 900![]()
Δεν είναι Τρανσάλπ το συγκεκριμένο. Είναι αγωνιάρικο φλατ τρακ και δεν βρίσκεις τέτοιο πλαίσιο.
Αν κάποιος έχει διαφορετική πληροφόρηση ας ενημερώσει.
Κάποιες προσπάθειες έχουν γίνει (3-4 έχω βρει στο νετ) με το παλιό Τρανσάλπ το 600άρι αλλά μετατροπές σε σκράμπλερ στυλ, όχι καφέ.
βγαλτου τα ματια.. το καλυτερο μηχανακι ειναι αυτο που φτιαχνεις μονος σου. ολα τ'αλλα ειναι συμβιβασμοι.
Θα έλεγα είναι άτοπο να κάνουμε γενικεύσεις. Σίγουρα ισχύει σε πολλά "άτομα' το σχόλιο σου αλλά νομίζω είναι περισσότεροι εκείνοι που λατρεύουν το costumization. Αν κάποιος έχει την τεχνογνωσία, τα μέσα αλλά κυρίως την διάθεση για να πραγματοποιήσει μια ριζική μετατροπή στην μοτοσικλέτα του με βάση την προσωπική του αισθητική, το αποτέλεσμα της δουλειάς του το θεωρώ τέχνη.
Χαρακτηριστικό είναι ένας μουσάτος λακωνικός τύπος στην γειτονιά μου που έχει κάνει το υπόγειο του "μηχανοστάσιο βέσπας". Κόσμος φέρνει κάθε μέρα την βέσπα του για τους τα κάνει costum με την δικιά του αισθητική και πινελιά. Κάθε απόγευμα που βγάζω τον σκύλο μου περνάω έξω από το υπόγειο του για να χαζέψω τα μηχανάκια που έχει έτοιμα προς παράδοση.
Έτσι πιστεύω είναι και με τα καφερέισερ. Οι ιδιοκτήτες τους προσπαθούν να τα μετατρέψουν με όσο μπορούν πιο προσωπικές πινελιές ώστε να κάνουν τα μηχανάκια τους όσο πιο ξεχωριστά μπορούν. Δεν νομίζω να έχασαν το αρχικό νόημα που είχαν δώσει στην μοτοσικλέτα τους. Για αυτό ακριβώς τον λόγο δεν προτίμησαν άλλο μοντέλο. Πολλοί είναι αυτοί που κάνουν costum την δική τους μοτοσικλέτα γιατί δεν θέλουν να αλλάξουν τον κινητήρα, την θέση οδήγησης, τον ήχο που βγάζει, την αξιοπιστία κ.α.
Αυτό που εγώ θεωρώ μόδα είναι ότι οι βιομηχανίες βλέπουν γύρω τους την διάθεση των μοτοσικλετιστών για καφερέισερ και σπρώχνουν στην αγορά μοντέλα με εμφάνιση καφερέισερ και όντας μόδα τα κοπανάνε σε τιμές δυσανάλογες για αυτά που προσφέρουν οι μηχανές. Αλλά παρόλα αυτά φραγκάτοι τα αγοράζουν για να μπορούν να μοστράρουν στις πολυσύχναστες καφετέριες που γυρίζουν.
Δεν μπορώ να θεωρήσω μόδα όμως την αναγέννηση - μετατροπή μοτοσικλετών γερασμένων που τους έχει πνίξει τα σωθικά η σκόνη και η σκουριά.