Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 41

Θέμα: ktm adventure και κτεο...

ktm adventure και κτεο...

Καλησπέρα φιλαράκια μου.Ήθελα να ρωτήσω μήπως γνωρίζετε αν περνάει κτεο η μηχανή (ktm 950 adventure) με τις ξετάπωτες akrapovic? Πρέπει να περάσω μέσα στον Οκτώβρη και δεν έχω ούτε τις μανίσιες ούτε όμως και τους σιγαστήρες... Τι γίνεται με τα καυσαέρια? Πρέπει να βρω τις κανονικές με τους καταλύτες?Ευχαριστώ.

Τρολαρεις, ναι;
    πουτσ@@@@@@@@@

Τι εννοείς?Δεν έχει ξαναπεράσει κτεο η μηχανή

Οκ....

Κανονικα δεν περναει με την καμμια..... Εχω ακουσει ομως για απιστευτα μηχανακια που τα περασανε.....
    πουτσ@@@@@@@@@

Με ξετάπωτες δεν νομίζω να περνάει με την καμία,απλά ρωτάω για να ξέρω σε τι διαδικασία θα μπω,να βρω σιγαστήρες η εξατμίσεις με καταλύτες?

Είναι η πιο πρόσφατη... Το avatar του/της stavrouliasp
    Μια χαρά την περνάνε αν θέλουν. Σε εμένα τουλάχιστον δεν είπαν τίποτε.

Βαλε τις μαμα να εισαι ησυχος....
    πουτσ@@@@@@@@@

Το πρόβλημα είναι οτι δεν τις έχω...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από martinacos Προβολή μηνύματος
    Το πρόβλημα είναι οτι δεν τις έχω...
    Ψαξε στο car.gr, κατι θα βρεις....
    Οχι πανω απο 100σταρικο να δωσεις.
    Κανουν και απο 990 να ξερεις.
    Typhoon 125, NX 250, WR200, LC4 400E, M 600, Canyon 500, LC4 640 SM, 640 ADV, Speed 4, Z1000, 404 DS, ADV 950S , SDuke 990, SM 950 , 440 SM, 690 SM, TUONO 660!

Παλαιό μέλος
    Εγώ όταν πήγα πέρασαν 20 μοτοσυκλέτες μπροστά μου (είχα και ραντεβού , τρομάρα τους!) και δεν είδαν-μέτρησαν τίποτα σε καμία, μόνο σε ένα φρενόμετρο τις έβαζαν.

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Το δικό μου τουλάχιστον, πέρασε με τις Leo Vince. Τάπες είχα, αλλά κάνει πολύ φασαρία και με αυτές.
    Μόνο φρένα μέτρησαν.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Μιας και το μετρο ειναι εισπρακτικό ..... Και δε με νοιαζει τι θα πουν οι άλλοι ....και γιατί στο δρόμο ετσι κυκλοφορουσα .... Κάνε ότι και εγώ .

Παίρνεις τηλ .

... Έχω ένα μηχανάκι που εχει ακράπες και χαλάει τον τόπο ... Περνάει ???? Αν σου πει .... Φερτο από δω ρε μαν να στο περάσουμε το πας και περνάς Σό σίμΠλ .

Μια χαρά μου περάσανε το 990 με τις ακράπες (ταπωμένες) και μιά χαρά πέρασε και το 690 που φοράει racing ακράπα που δεν παίρνει καν τάπα. Μόνο φρένα τσεκάρανε, για τα καυσαέρια είχαν τον μετρητή μόνιμα ένα παπάκι και για θόρυβο βάλανε ακριβώς αυτό που γράφει η άδεια.
    Why do you go away? So that you can come back. So that you can see the place you came from with new eyes and extra colors. And the people there see you differently, too. Coming back to where you started is not the same as never leaving. T. Pratchett

@@ μαστορας Το avatar του/της Bob_o_mastoras
    Γεια χαρα! Νομιμα προφανως δεν περνας για κανεναν απολυτως λογο με ακρα ξεταπωτη.

Ασχετο! Μου 'ρθε μια ιδεα με το παρον θρεντ. Να ανοιξω ενα μαγαζακι να νοικιαζω μαμα εξατμισεις σε αυτους που θελουν να πανε ΚΤΕΟ. Αντι να αγορασεις ξανα τις μαμα, δινεις κατι ψιλα, στις νοικιαζω, στις περναω, πας στο ΚΤΕΟ, ολα ΟΚ, γυρνας και σου ξαναπερναω τις δικες σου. Τι λετε;;;

MADE IN JAPAN 日本製

Όσο η αξία του ηττημένου , θα δίνει δόξα στο νικητή ...Πάντα θα υπάρχει μια ξετάπωτη ακράποβιτς που θα περνάει ΚΤΕΟ

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ktm adventure 950 και καυσαερια!
    από nikosktm950 στο forum KTM
    Απαντήσεις: 31
    Τελευταίο μήνυμα: 26/05/2014, 11:50
  2. KTM Adventure 640 SM ???
    από valam στο forum KTM
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 18/05/2007, 17:42
  3. KTM Adventure Training Ι (deja vu ?)
    από Nik0s στο forum Συναντήσεις & βόλτες