Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 70

Θέμα: modenas kriss η innova

@@ μαστορας Το avatar του/της Bob_o_mastoras
    Εγω επιμενω οτι εφοσον θελεις παπι γιατι να μην παρεις ενα supra ή crypton παλιο μεταχειρισμενο σε καλη κατασταση, μαμα με 500, 600 ευρω και με τα ρεστα κανε οτι θες ή βαλτα στην ακρη για να αγορασεις στο μελλον κατι αλλο μεγαλυτερο.
    Για εργαλειο το θες.
    Εκτος απο την ελαφρως αυξημενη καταναλωση καυσιμου που θα εχεις ουσιαστικα δεν υστερουν σε κατι απο τα καινουργια, αντιθετως παιζει να αποδειχθει πιο αξιοπιστο.
    MADE IN JAPAN 日本製

Παλαιό μέλος Το avatar του/της teo_g7
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bob_o_mastoras Προβολή μηνύματος
    Εγω επιμενω οτι εφοσον θελεις παπι γιατι να μην παρεις ενα supra ή crypton παλιο μεταχειρισμενο σε καλη κατασταση, μαμα με 500, 600 ευρω και με τα ρεστα κανε οτι θες ή βαλτα στην ακρη για να αγορασεις στο μελλον κατι αλλο μεγαλυτερο.
    Για εργαλειο το θες.
    Εκτος απο την ελαφρως αυξημενη καταναλωση καυσιμου που θα εχεις ουσιαστικα δεν υστερουν σε κατι απο τα καινουργια, αντιθετως παιζει να αποδειχθει πιο αξιοπιστο.
    Απλα είναι λιγάκι δύσκολο να το βρείς. Θέλει ψάξιμο καλό γιατί παίζουνε πολλά. Αλλιως κι εγώ μαζί σου.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από teo_g7 Προβολή μηνύματος
    Θες να μπεις λίγο στον κόπο να μας εξηγήσεις γιατί το παπί έχει καλύτερη οδηγική συμπεριφορα απο τα σκούτερ;;;

Τα σκούτερ έχουν φαρδύτερα λάστιχα, 16" τροχούς,δισκόφρενα μπρος πισω,καλύτερες αναρτήσεις. Βέβαια έχουν μεγαλύτερο βαρος και κάποια έχουν "ανωμαλη" κατανομή αυτου αλλά δεν είναι ο κανόνας.
    Overall τα πάπια στην πόλη δε με βλέπουν πουθενά ακόμα και με το ταπεινό 150ρι.Δε μιλάω καν για κάνα SH...

ΤΩΡΑ ΤΙ ΝΑ ΠΩ.....??

Δέ νομίζω ότι χρειάζεται μιά καί έχεις αύτή τή γνώμη.
    Ό άνθρωπος νά άγοράσει θέλει,άς μήν άρχίσουμε τή θεωρία έδώ.
    Τού είπα τή γνώμη μου,είπες τή δική σου.............
    Σκέψου πώς κάθεσαι στό σκούτερ,σάν γκόμενα στό γυναικολόγο.
    Όλα τά παπιά άσχέτως έλαστικών ξύνουν άσφαλτο,είναι πολύ έλαφρότερα
    100 κιλά ένα παπί,150 ένα σκούτερ.
    Καίνε πολύ λιγότερο,δέν ζητάνε σέρβις παρά λαδάκι καί είναι πολύ φθηνότερα
    στήν άγορά πάνω άπό 50% άπό κάποιο άντίστοιχο σκούτερ.
    SH honda 150 κυβικά καί wave ή innova δές τιμές.
    Έπιδόσεις ίδιες κανά δύο άλογα παραπάνω άλλά πολλά κιλά διαφορά.
    Τό βεσποειδές κατακλύζει τήν άγορά σάν ένα μέσο κίνησης άπλό,εύκολο
    γιά τόν καθένα στήν όδήγηση.
    Τό παπί είναι έργαλείο,δές πόσοι έπαγγελματίες ντελίβερυ κυκλοφοράνε
    καί βγάλε συμπέρασμα,γιατί τό προτιμάνε ΑΚΟΜΑ σήμερα...??
    Τέλος πάντων άς άφήσουμε τό παλικαράκι νά έπιλέξει άφού τού γράψαμε τά δικά μας.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Terens Προβολή μηνύματος
    Τό βεσποειδές κατακλύζει τήν άγορά σάν ένα μέσο κίνησης άπλό,εύκολο
    γιά τόν καθένα στήν όδήγηση.
    Τό παπί είναι έργαλείο,δές πόσοι έπαγγελματίες ντελίβερυ κυκλοφοράνε
    καί βγάλε συμπέρασμα,γιατί τό προτιμάνε ΑΚΟΜΑ σήμερα...??
    Οι επαγγελματίες το προτιμάνε γιατί είναι πιο οικονομικό σε όλα του (αγορά,κατανάλωση, συντήρηση) αλλά αυτό δε σημαίνει οτι είναι και καλύτερο.
    Θες δηλαδή να με πιέσεις οτι κάτι με πολύ λεπτότερα λαστιχα,χειρότερα φρένα και αναρτήσεις παει καλυτερα στο δρόμο απο το σκούτερ;;;

Και σου ξαναλεω δε βάζω καν στη σύγκριση κάνα 300ρι SH η τίποτα παρεμφερές γιατί εκεί η ψαλίδα μεγαλώνει.
    Είχα πάπια και Supra και Innova και Modenas Dynamic καλά χρυσά και αγια.Ασπαστα,οικονομικα κλπ

Οι επαγγελματίες το προτιμάνε γιατί είναι πιο οικονομικό σε όλα του (αγορά,κατανάλωση, συντήρηση) αλλά αυτό δε σημαίνει οτι είναι και καλύτερο.
    Θες δηλαδή να με πιέσεις οτι κάτι με πολύ λεπτότερα λαστιχα,χειρότερα φρένα και αναρτήσεις παει καλυτερα στο δρόμο απο το σκούτερ;;;

Και σου ξαναλεω δε βάζω καν στη σύγκριση κάνα 300ρι SH η τίποτα παρεμφερές γιατί εκεί η ψαλίδα μεγαλώνει.
    Είχα πάπια και Supra και Innova και Modenas Dynamic καλά χρυσά και αγια.Ασπαστα,οικονομικα κλπ

ΤΟ 300 ΚΑΝΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 4 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ...................

Γιά 150 sh μιλούσα,έκείνο γειά σας είναι πανάκριβο.
    Σού είπα ότι τά παπιά ζυγίζουν 98-100-103 κιλά τό πολύ 105.
    Ένα βεσποειδές 125-150 πάει 145 μέ 150 κιλά.
    Καταλαβαίνεις...??
    50% έπάνω, τά φρένα καί οί άναρτήσεις πρέπει νά τά βλέπεις
    σέ συνάρτηση μέ τό τί διαχειρίζονται καί πόσα κιλά φρενάρουν..!!
    Μιά χαρά είναι τά φρένα τών παπιών.
    μόνο όσα σκούτερ έχουν abs ύπερτερούν,άλλά πόσο πάνε αύτά..??
    Άν πάρεις ένα παπί καί ένα σκούτερ ίδίων έπιδόσεων σέ ίππους
    καί τά βάλεις σέ μιά διαδρομή στριφτερή ζόρικη μέ ίδιας δυναμικότητας όδηγούς
    αύτός μέ τό παπί θά έχει τελειώσει τόν καφέ όταν θά φθάνει στό τέρμα τό σκούτερ.
    Κέντρο βάρους ,θέση όδήγησης,τά πόδια τού όδηγού κ.λ.π....??
    Έξάλλου ώς πρός τά άλλα συμφωνήσαμε τό γράφεις καί έσύ πιό τό ένα ,πιό τό άλλο.
    Τό πάχος τού έλαστικού..??
    Δέν δημιουργεί πρόβλημα,είναι πολύ μικρή ή διαφορά διότι στό παπί διαχειρίζεται πολύ
    λιγότερα κιλά...!!!
    Έσύ τελικά τί έχεις.....σκούτερ,?? ποιό..??
    Έγώ είπαμε άφού δοκίμασα πολλά παπιά έχω τώρα τό wave πού ναί μέν στήν όδική
    συμπεριφορά είναι όπως όλα τά παπιά,στά ύπόλοιπα όμως είναι πολύ καλό καί
    μέ ψεκασμό άπροβλημάτιστο.

ΤΟ 300 ΚΑΝΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 4 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ...................

Γιά 150 sh μιλούσα,έκείνο γειά σας είναι πανάκριβο.
    Σού είπα ότι τά παπιά ζυγίζουν 98-100-103 κιλά τό πολύ 105.
    Ένα βεσποειδές 125-150 πάει 145 μέ 150 κιλά.
    Καταλαβαίνεις...??
    50% έπάνω, τά φρένα καί οί άναρτήσεις πρέπει νά τά βλέπεις
    σέ συνάρτηση μέ τό τί διαχειρίζονται καί πόσα κιλά φρενάρουν..!!
    Μιά χαρά είναι τά φρένα τών παπιών.
    μόνο όσα σκούτερ έχουν abs ύπερτερούν,άλλά πόσο πάνε αύτά..??
    Άν πάρεις ένα παπί καί ένα σκούτερ ίδίων έπιδόσεων σέ ίππους
    καί τά βάλεις σέ μιά διαδρομή στριφτερή ζόρικη μέ ίδιας δυναμικότητας όδηγούς
    αύτός μέ τό παπί θά έχει τελειώσει τόν καφέ όταν θά φθάνει στό τέρμα τό σκούτερ.
    Κέντρο βάρους ,θέση όδήγησης,τά πόδια τού όδηγού κ.λ.π....??
    Έξάλλου ώς πρός τά άλλα συμφωνήσαμε τό γράφεις καί έσύ πιό τό ένα ,πιό τό άλλο.
    Τό πάχος τού έλαστικού..??
    Δέν δημιουργεί πρόβλημα,είναι πολύ μικρή ή διαφορά διότι στό παπί διαχειρίζεται πολύ
    λιγότερα κιλά...!!!
    Έσύ τελικά τί έχεις.....σκούτερ,?? ποιό..??
    Έγώ είπαμε άφού δοκίμασα πολλά παπιά έχω τώρα τό wave πού ναί μέν στήν όδική
    συμπεριφορά είναι όπως όλα τά παπιά,στά ύπόλοιπα όμως είναι πολύ καλό καί
    μέ ψεκασμό άπροβλημάτιστο.
    Έχω το Agility 150 και στην πόλη δεν κάθεται δίπλα μου κανένα παπί εκτός απο κάνα Crypton X λόγω βάρους οδηγού και μονο (τα χω τα κιλακια μου) κι αυτό μονο σε ευθεία. Σε στροφη έχε γεια Παναγία...

Eιχα Agility city 150, Agility 125 και fly piaggio 150. Tα δυο Kymco ήταν απλά για πέταμα. Οι αναρτήσεις κούτσουρο , τα φρένα ξύλινα και οι επιδόσεις ολόιδιες με τα παπιά των 125 κ.ε. Μόνο το Fly 150 έστριβε και φρέναρε καλά.
    Το Honda wave έχει άριστα φρένα και αναρτήσεις και απλά δεν συγκρίνεται. Ακόμα και το modenas kriss 125 στεκόταν καλλίτερα από τα Kymco αλλά όχι σαν το Fly.
    Το δε κόστος χρήσης-συντήρησης στα σκούτερ ανεβαίνει κατά 50% τουλάχιστον.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nikonian Προβολή μηνύματος
    Eιχα Agility city 150, Agility 125 και fly piaggio 150. Tα δυο Kymco ήταν απλά για πέταμα. Οι αναρτήσεις κούτσουρο , τα φρένα ξύλινα και οι επιδόσεις ολόιδιες με τα παπιά των 125 κ.ε. Μόνο το Fly 150 έστριβε και φρέναρε καλά.
    Το Honda wave έχει άριστα φρένα και αναρτήσεις και απλά δεν συγκρίνεται. Ακόμα και το modenas kriss 125 στεκόταν καλλίτερα από τα Kymco αλλά όχι σαν το Fly.
    Το δε κόστος χρήσης-συντήρησης στα σκούτερ ανεβαίνει κατά 50% τουλάχιστον.
    Tιιι;;;; Το agility το πλαγιαζα με 80 χλμ και εμπαινα σε στροφες αερα πατερα!! Το fly με τις ροδιτσες του θα πεσει αν πατησει τριχα.
    Εχω κανει απειρα χιλιομετρα και με τα δυο λογω δουλειας σε ενοικιαζομενα και το Kymco υπερτερει συνολικα πολυ! Ναι οι αναρτησεις του δεν ειναι το ιδιο ποιοτικες με του piaggio αλλα κρατανε καλα, τα φρενα ειναι λιγο χωρις αισθηση αλλα δεν θα σε τρομαξουν ή προβληματισουν, φρεναρει μια χαρα και στο θεμα της αξιοπιστιας ειναι αρκετα καλυτερο. Απο γκαζι μιας και ειχαμε μονο τα 125 ναι ηταν σαν παπι πανω κατω αλλα τραβαγε μια χαρα.

Για το Sh που λεγατε, ειχα σε δουλεια το 150. Παρα παρα πολυ καλο και σταθερο. Αν επαιρνα σκουτερ θα το επελεγα με κλειστα ματια. Κανενα απ'οσα εχω οδηγησει δεν ειχε τοσο καλο πατημα.
    MADE IN JAPAN 日本製

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bob_o_mastoras Προβολή μηνύματος
    Tιιι;;;; Το agility το πλαγιαζα με 80 χλμ και εμπαινα σε στροφες αερα πατερα!! Το fly με τις ροδιτσες του θα πεσει αν πατησει τριχα.
    Εχω κανει απειρα χιλιομετρα και με τα δυο λογω δουλειας σε ενοικιαζομενα και το Kymco υπερτερει συνολικα πολυ! Ναι οι αναρτησεις του δεν ειναι το ιδιο ποιοτικες με του piaggio αλλα κρατανε καλα, τα φρενα ειναι λιγο χωρις αισθηση αλλα δεν θα σε τρομαξουν ή προβληματισουν, φρεναρει μια χαρα και στο θεμα της αξιοπιστιας ειναι αρκετα καλυτερο. Απο γκαζι μιας και ειχαμε μονο τα 125 ναι ηταν σαν παπι πανω κατω αλλα τραβαγε μια χαρα.

Για το Sh που λεγατε, ειχα σε δουλεια το 150. Παρα παρα πολυ καλο και σταθερο. Αν επαιρνα σκουτερ θα το επελεγα με κλειστα ματια. Κανενα απ'οσα εχω οδηγησει δεν ειχε τοσο καλο πατημα.
    Εμένα τα φρένα της kymco με ρίξανε πριν κάνω ΑΑΑΑ. Άλλαξα και αμορτισέρ , αλλά μπααα. Τα δυο τα δικά μου και το 200αρι ενός φίλου , πουλήθηκαν στην πρώτη ευκαιρία.
    Τα δυο people, to 250 και το 250S που πήρα μετά , ήταν πολύ καλλίτερα, αλλά... άλλα λεφτά.
    Το Fly150 χαιρόμουν να το καβαλάω και το εμπιστευόμουν, αλλά σαν piaggio, έβγαζε βλάβες.

Σε ριξαν γιατι μπλοκαραν;; Αρπαζουν καπως αποτομα νομιζω.
    MADE IN JAPAN 日本製

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΕΝ ΚΑΘΕΤΑΙ.........ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΠΙ ΔΙΠΛΑ..??

Agility 114 κιλά ΑΔΕΙΟ...!! προφανώς πάνω άπό 120 μέ ύγρά
    10,5 άλογα

Gt 135 Modenas καί ZX-130 kawasaki πού φοράνε τό ίδιο μοτέρ καί τό είχα
    11 άλογα, καί 104 κιλά πλήρες..!!

Γιαμάχα δέν τό βάζω ,ύδρόψυκτο πετάει.
    Μήπως νομίζεις ότι τά σκίζεις στό δρόμο..??
    Τελικές Κύμκο 95 ,Καβασάκι καί Μοντένας πάνω άπό 120
    Γιαμάχα τά ίδια...
    Τιμές πού άνακοινώνουν τά έργοστάσια έγραψα.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΕΝ ΚΑΘΕΤΑΙ.........ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΠΙ ΔΙΠΛΑ..??

Agility 114 κιλά ΑΔΕΙΟ...!! προφανώς πάνω άπό 120 μέ ύγρά
    10,5 άλογα

Gt 135 Modenas καί ZX-130 kawasaki πού φοράνε τό ίδιο μοτέρ καί τό είχα
    11 άλογα, καί 104 κιλά πλήρες..!!

Γιαμάχα δέν τό βάζω ,ύδρόψυκτο πετάει.
    Μήπως νομίζεις ότι τά σκίζεις στό δρόμο..??
    Τελικές Κύμκο 95 ,Καβασάκι καί Μοντένας πάνω άπό 120
    Γιαμάχα τά ίδια...
    Τιμές πού άνακοινώνουν τά έργοστάσια έγραψα.
    Εσύ πες μου ποσά SH 150 εχεις περάσει με το Wave και μετα συνεχίζουμε την κουβέντα.

Η αν θες πάμε και μια ψιλή

Εσύ πες μου ποσά SH 150 εχεις περάσει με το Wave και μετα συνεχίζουμε την κουβέντα.

Η αν θες πάμε και μια ψιλή
    Mε το συμπάθιο, το SH 150 είναι πιο γρήγορο από το Hornet 600;

Ρωτάω γιατί το SΗ έχει τη διπλάσια τιμή του Wave, και το Ηοrnet τη διπλάσια τιμή του SH.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nikonian Προβολή μηνύματος
    Mε το συμπάθιο, το SH 150 είναι πιο γρήγορο από το Hornet 600;

Ρωτάω γιατί το SΗ έχει τη διπλάσια τιμή του Wave, και το Ηοrnet τη διπλάσια τιμή του SH.
    Ρε φιλε ο Terens λέει οτι παει καλυτερα το Wave και οτι σε κλειστό στροφιλικι είναι πολύ μπροστά κλπ.
    Ασε το SH που είναι κι ακριβο,παει καλυτερα το Wave απο το Agility που έχουν και ίδια τιμή καινούργια;Και με το καλυτερα δεν εννούμε απαραίτητα πιο γρήγορα αλλά και πιο άνετα,ασφαλέστερα ή πιο σταθερά γενικά.
    Δε βάζουμε στην εξίσωση την τιμή (τουλάχιστο σε απόλυτη προτεραιότητα) καθώς η κουβέντα ξεκίνησε για την καλύτερη οδική συμπεριφορά των παπιών έναντι των βαρύτερων σκούτερ.

Εγώ αυτό που εβγαλα σαν συμπέρασμα είναι οτι ο καθένας αποκομίζει εντελώς διαφορετική εικόνα απο κάθε όχημα η οποία εξαρτάται απο την οδηγική του εμπειρία, τις οδηγίες του συνήθειες και την κατάσταση του συγκεκριμένου οχήματος.
    (Καβαλαω ενα Beverly σωβρακο και μετα νομιζω οτι όλα τα Beverly είναι χάλια)

Νέο μέλος
    Παιδια επειδη η συζητηση ξεφυγε λιγο(no prob),τελικα αποφασισα να παω για το honda wave αλλα σημερα που εριχνα μια ματια ειδα αρκετες αναφορες για την ποιοτητα του οτι ειναι κινεζικο κτλ...εμφανιζει οντως προβληματα?Γιατι πλεον ολα στην κινα φτιαχνονται

Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. suzuki address,honda innova,modenas kriss η crypton r???
    από Fotis12 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 07/05/2010, 09:56
  2. Modenas Kriss ?
    από motoforever στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 25/11/2005, 12:24
  3. modenas kriss II - Πρόβλημα?
    από startengine στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 20/11/2005, 17:26
  4. kymco activ vs. modenas kriss 2
    από la_monda στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 22/09/2005, 19:14
  5. Αποψεις για το Modenas KRISS II
    από Spoky στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 25/10/2004, 01:12

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ