Σελίδα 9 από 11 ΠρώτοΠρώτο ... 4567891011 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 121 έως 135 από 151

Θέμα: Αρχάριοι οδηγοί με το ένα πόδι στον τάφο

Θα πω κι εγω την αποψαρα μου μιας κι ολοι έχουμε από μια …

δεν μπορω να καταλαβω το αγχος που μας πιανει για το αν φοραν οι αλλοι κρανος .
    Επισης , δεν μπορω να καταλαβω (και θεωρω απαραδεκτες) τις «καταρες» για αυτούς που δεν φοραν κράνος .

Άμα ρωτήσεις οποιοδήποτε δεκάχρονο , θα ξέρει να σου απαντήσει σωστά στην ερώτηση «γιατί πρέπει να φοράμε κράνος στην μηχανή».
    Τωρα , γιατι το δεκαχρονο όταν μεγαλώσει και γινει 17-27-37-47-57 δεν φοραει κρανος από άποψη …άβυσσος το μυαλό του άνθρωπου… μπορουμε να πούμε με μια λεξη ότι είναι ΜΑΛΑΚΑΣ και δεν παίρνει χαμπαρι ούτε από καμπάνιες , ούτε από παραδείγματα , ούτω από πρόστιμα , ούτε από αυτοκόλλητα..

Επεσε η ιδεα να παμε σε σχολεια να τους δειξουμε εμεις οι καλοι μοτοσυκλετιστες (εχει γινει από την ΛΕΜΟΤ στο παρελθόν).
    Όμως , αν ειμαστε καλοι μοτοσυκλετιστες και νοιαζομαστε για το καλο των παιδιων , θα πρέπει να ειμαστε και εντιμοι απεναντι στα παιδια και να τους πουμε ΟΛΗ την αληθεια..
    Να τους πουμε δλδ ότι εκει εξω είναι ζουγκλα και με την μηχανη εχεις πολλες περισσοτερες πιθανότητες να δεις τα κυπαρισια από τις ριζες ακομα και αν εισαι ντυμενος σαν αστακος ,ακομα κι αν δεν φταις , ακομα κι αν τα κανεις όλα σωστα..

Για τα αυτοκολλητα , καλα είναι αμα θελεις να κρύψεις καμια λακουβα ή καμιά γρατζουνιά.
    Το να εχουν και το λογοτυπο του moto.gr , μου κανει σαν διαφήμιση επαρχιακου ΚΤΕΟ που έχει και το κοινωνικό μήνυμα..
    Επι της ουσιας , ολοι ξερουμε ότι δεν πρόκειται να αλλαξουν τα μυαλα σε κανεναν.

Το μονο που μπορούμε να κάνουμε , είναι να φοράμε εμείς το κράνος και όποιος θελει ακολουθει..

Γνωμη μου…

Disclaimer: τα παραπάνω είναι προσωπικες αποψεις και δεν εκφραζουν την ομαδα διαχείρισης του moto, την κυβερνηση , την αρχιεπισκοπη αθηνων , τον συλλογο κτηνοτροφων Ευρυτανιας «ο Βελιγκεκας» και οποιοδηποτε άλλο φορέα ή συλλογικοτητα

Εχεις τέτοιες άκρες στην Ευρυτανία και δεν έχουμε φάει μοσχάρι ακόμα; ντροπή και αισχος.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Εχεις τέτοιες άκρες στην Ευρυτανία και δεν έχουμε φάει μοσχάρι ακόμα; ντροπή και αισχος.

και στην αρχιεπισκοπη εχω ,αλλα δεν ζητησες κανα τρισαγιο...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Σύμφωνοι. Και την επιοικια που έδειξε το όργανο σε εσένα, η την ευγένεια/πολιτισμό, το απαίδευτο ανθρωποειδες την αντιλαμβάνεται ως αδυναμία και κάνει όλο και χειρότερα.

Εδιτ: Όχι Τέρενς. Επι προσωπικού, όχι. Έχω και άλλα κριτήρια.

ΟΚ.................ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑ

Ντοστογιέφσκι....!!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ggs Προβολή μηνύματος

Επισης , δεν μπορω να καταλαβω (και θεωρω απαραδεκτες) τις «καταρες» για αυτούς που δεν φοραν κράνος .

Άμα ρωτήσεις οποιοδήποτε δεκάχρονο , θα ξέρει να σου απαντήσει σωστά στην ερώτηση «γιατί πρέπει να φοράμε κράνος στην μηχανή».
    Τωρα , γιατι το δεκαχρονο όταν μεγαλώσει και γινει 17-27-37-47-57 δεν φοραει κρανος από άποψη …άβυσσος το μυαλό του άνθρωπου… μπορουμε να πούμε με μια λεξη ότι είναι ΜΑΛΑΚΑΣ και δεν παίρνει χαμπαρι ούτε από καμπάνιες , ούτε από παραδείγματα , ούτω από πρόστιμα , ούτε από αυτοκόλλητα..

Επεσε η ιδεα να παμε σε σχολεια να τους δειξουμε εμεις οι καλοι μοτοσυκλετιστες (εχει γινει από την ΛΕΜΟΤ στο παρελθόν).
    Όμως , αν ειμαστε καλοι μοτοσυκλετιστες και νοιαζομαστε για το καλο των παιδιων , θα πρέπει να ειμαστε και εντιμοι απεναντι στα παιδια και να τους πουμε ΟΛΗ την αληθεια..
    Να τους πουμε δλδ ότι εκει εξω είναι ζουγκλα και με την μηχανη εχεις πολλες περισσοτερες πιθανότητες να δεις τα κυπαρισια από τις ριζες ακομα και αν εισαι ντυμενος σαν αστακος ,ακομα κι αν δεν φταις , ακομα κι αν τα κανεις όλα σωστα..

Για τα αυτοκολλητα , καλα είναι αμα θελεις να κρύψεις καμια λακουβα ή καμιά γρατζουνιά.
    Το να εχουν και το λογοτυπο του moto.gr , μου κανει σαν διαφήμιση επαρχιακου ΚΤΕΟ που έχει και το κοινωνικό μήνυμα..
    Επι της ουσιας , ολοι ξερουμε ότι δεν πρόκειται να αλλαξουν τα μυαλα σε κανεναν.

Το μονο που μπορούμε να κάνουμε , είναι να φοράμε εμείς το κράνος και όποιος θελει ακολουθει..

Γνωμη μου…

Disclaimer: τα παραπάνω είναι προσωπικες αποψεις και δεν εκφραζουν την ομαδα διαχείρισης του moto, την κυβερνηση , την αρχιεπισκοπη αθηνων , τον συλλογο κτηνοτροφων Ευρυτανιας «ο Βελιγκεκας» και οποιοδηποτε άλλο φορέα ή συλλογικοτητα

ΣΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΙΑΦΩΝΩ...................ΟΤΙ

Προκαταβάλεις πώς δέν πρόκειται νά άλλάξουν τά μυαλά κανενός.
    Άξίζει μιά προσπάθεια, ούδείς.........ΑΣΦΑΛΤΟΣ πού είπε καί ή άοιδός..!!
    ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ..............ΜΠΡΑΒΟ

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Terens Προβολή μηνύματος
    ΣΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΙΑΦΩΝΩ...................ΟΤΙ
    Προκαταβάλεις πώς δέν πρόκειται νά άλλάξουν τά μυαλά κανενός.
    Άξίζει μιά προσπάθεια, ούδείς.........ΑΣΦΑΛΤΟΣ πού είπε καί ή άοιδός..!!
    Ισως εχεις δικιο τερενς , αλλα δυστυχώς νομίζω ότι τα μυαλα επι της ουσιας δυσκολα αλλάζουν (ειδικα από καποια ηλικια και μετα).
    Φυσικα , αξιζει κάθε προσπαθεια …

Αλλωστε , και μεσα σε αυτό το φορουμ όταν ενας νεος οδηγος ρωταει για το xyz μοντελο , παντα τον βομβαρδιζουμε για την αναγκη αγορας εξοπλισμου πρωτα , ασχετα αν θα παρει κινεζικο παπι ή gsxr1000

Τωρα , αν καποιος βαρεθηκε να τρωει κλησεις θα παρει ένα κρανος από το πρακτικερ.
    Αν καποιος εφαγε το κεφαλι του και επεζησε ή θα παρατησει την μηχανη ή θα παρει κι αυτος ένα κρανος από το πρακτικερ.
    Αν καποιος οδηγαει φτηνο-μικρο μηχανακι και θεωρει ότι του ταιριάζει φτηνο κρανος , θα παρει κι αυτός από το πρακτικερ
    (ξεπουλαει το πρακτικερ)

Η μικρη εμπειρια μου λεει ότι σοβαρο κρανος (και γενικοτερα ψαχνονται λιγο παραπανω για την ασφαλεια) οι περισσοτεροι αγοραζουν όταν παρουν μεγαλη μηχανη.
    Οι πωλησεις μεγαλων μηχανων κατέχουν το 5% της αγορας…

Παντως , για να είμαστε ειλικρινείς , τα πράγματα είναι ΠΟΛΥ καλύτερα σε σχέση με 10-15-20 χρόνια πριν και νομίζω ότι μεγάλο ρόλο σε αυτό έπαιξε η πληροφόρηση μέσα από το ιντερνετ..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ggs Προβολή μηνύματος

Γνωμη μου…

όλα γραμμένα όμορφα και περιεκτικά...
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	index.jpg 
Προβολές:	142 
Μέγεθος:	3,5 KB 
ID:	322972

Αμετανόητος Κριός... Το avatar του/της Manalishi
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Πώς μπορώ να να τους κάνω να καταλάβουν ώστε να μην τους δω αύριο μεθαύριο σε κανα ασθενοφόρο ή και χειρότερα; Υπάρχει κάποιος αποδοτικός τρόπος να ξυπνήσουν;
    Δεν μπορείς. Δεν Υπάρχει.

-Αυτοκόλλητα:

Εαν "δούλευαν" τότε θα έπρεπε να έχουμε όλοι γίνει συνδρομητές στο 0-300, να αγοράζουμε ARIES βατραχοπέδιλα, BIllaBong boards, να παίρνουμε μόνο ΑΝΕΚ LINES για Κρήτη και όλα αυτά που κολλάνε και τα αμάξια...
    Τελευταία τροποποίηση από Manalishi; 15/09/2014 στις 12:37.
    I’ve got the bike every middle-aged dude dreams of!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gior-gos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    Ωραιο αλλα δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να εχει το λογκο του μοτο.γκρ
    Δεν πρεπει. Μ αρεσε και το βαλα .

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Συμφωνώ με τον ggs.

Δεν παίρνει χαμπάρι κανείς από αυτοκόλλητα. Τώρα αν κάποιος θέλει να κάνει τη μηχανή του κολάζ είναι δικό του θέμα.

Όλα έχουν να κάνουν με τον περίγυρο του καθενός.
    Ναι παίζει ρόλο και η παιδεία, και το πώς μεγάλωσε ο καθένας και όλα αυτά. Αλλά δεν είναι μόνο αυτά. Δοκίμασε να μεγαλώσεις το παιδί σου με τις σωστότερες αρχές, να σιχαίνεται τη βία, να βοηθάει τον αδύναμο, να είναι ευγενικό κλπ, και την πρώτη μέρα που θα γυρίσει από το σχολείο ή θα το έχουν κάνει μαύρο στο ξύλο ή δε θα θέλει να ξαναδεί σχολείο στα μάτια του ή εσένα.

Η παιδεία και οι αρχές πρέπει να ταιριάζουν και με τον περίγυρο και το γενικότερο κοινωνικό περιβάλλον. Αλλιώς κλάφ'τα.

Και για όσους λένε αν αξίζει να προσπαθήσεις ή όχι, όλοι μας λίγο πολύ έχουμε προσπαθήσει.
    Οι δυο καλύτεροί μου φίλοι (κολλητοί για 15 χρόνια) ετοιμάζονται να πάνε να βγάλουν δίπλωμα για μηχανάκι για να πάρουν σκούτερ γιατί βολεύει στην κίνηση, στο παρκάρισμα, στη βενζίνη και λοιπές μαλακίες.

Και οι δύο κάθε φορά που με βλέπανε να σκάω μύτη με τη μηχανή φουλ προβλεπέ βάζανε τα γέλια με το μπουφάν, τις μπότες, το μαλλί χάλια από το κράνος.
    Όταν έπεσα και έπαθα το διάστρεμμα γιατί δε φορούσα μπότες (από αμέλεια, όχι γιατί συγκινήθηκα από το δούλεμα) το ζήσαν όλο το σκηνικό γιατί αυτοί τρέχαν να μου κάνουν τις δουλειές μου που ήμουν με το νάρθηκα και δε μπορούσα να κουνηθώ. Ζωντανό παράδειγμα. Όχι αυτοκόλλητα και μαλακίες.

Παρ'όλα αυτά, όσες κουβέντες κι αν έχουμε κάνει, με το ζόρι θα φορέσουν κανα κράνος κι αυτό κανά μισό στυλάτο.
    Γιατί οι μπότες είναι γελοίες, το μπουφάν είναι γελοίο, κι όταν κυκλοφορούν θέλουν να φοράνε τα ρουχαλάκια και τα παπουτσάκια που έχουνε χρυσοπληρώσει γιατί είναι της μοδός κι όχι χοντροκομμένες κορντούρες και άρβυλα. Και ας έχουν πάρει μια χαρά παιδεία από τα σπίτια τους, κι από σωστές οικογένειες είναι, και μια χαρά άνθρωποι είναι.
    Γιατί ναι μεν εγώ μπορεί να είμαι ο καλύτερός τους φίλος, αλλά οι συναναστροφές τους είναι με πολλά περισσότερα άτομα που καμία σχέση δεν έχουν με το μοτοσυκλετισμό.

Τους το έχω πει ότι πιθανότατα κάποιον από τους δυο θα κηδέψω και το έχω συνειδητοποιήσει πλήρως και ο ίδιος.
    Μόνη ελπίδα να αρχίσουν οι πρώτες βροχούλες και να πάνε οι σκέψεις για το δίπλωμα για του χρόνου πάλι.

Παλαιό μέλος
    Δεν παμε να αλλαξουμε τον κοσμο παλικαρια.

Θα δωσουμε 200-300 ευρω για να γλυτωσουμε δυο τρεις που θα τους κανει καποιο κλικ το αυτοκολλητο.Δεν ειναι ο σκοπος να μαθουμε σε ολους τους κανονες ασφαλειας ουτε νε λυσουμε το Κυπριακο 10-20 νοματαιοι με 300 ευρω.Μια αεχη παμε να κανουμε και οπου παει.

Τέρενς με έχουν καλύψει.
    Δεν υπάρχει έγκλημα και τιμωρία. Μία κοπέλα πέθανα στη γκρίνια για να ντυθεί καλά ενα πρωί. Εκείνο το πρωί με τρακαραν και η ζημιά που παθαμε ηταν μηδαμινή. Τοτε, 20 χρονια συνεπιβατης με εξίσου ανεύθυνους οδηγούς, καταλαβε τι μλκια έκανε τοσο καιρό και χαίρομαι που παρ'οτι οι σχέσεις μας πλέον δεν υφίστανται, οτι έμαθε ακόμα το εφαρμόζει. Άλλοι στον περιγυρο έχουν χιλιοτσακιστει και συνεχίζουν τσιτσιδι. Δεν είναι δικό μου πρόβλημα. Εγώ δίνω παράδειγμα με την συμπεριφορά μου χειμώνα καλοκαίρι. Ενα ωραίο στικερακι θα το βάλω για το χαβαλε, γιατί όχι. Δεν νομίζω ομως οτι το στικερακι θα σώσει κάποιον σωνει και καλά.

Στικεράκι, νουθεσίες, οτιδήποτε.

Ας πιάσει έναν. Ή και κανέναν.

Δε θα σκέφτεσαι μετά ότι δεν έκανες τίποτα. Έκανες κάτι, μικρό, το έκανες όμως.

kawasaκικο μελος Το avatar του/της KAWAMANRIDER
    γιατι το κουραζουμε ρε παιδια , οσοι δεν θελουν να ασχοληθουν ας μην ασχοληθουν , δικαιωμα τους ειναι
    και σεβαστη η αποψη τους ,

λες και οσοι θελουν να ασχοληθουν να κανουμε κατι ειναι ασχετοι χωρις πειρα και πιτσιρικια 15 χρονων
    που δεν ξερουν τι τους γινεται ,

εγω ειδα οτι ποσταραν θετικα στο να γινει κατι ατομα με εμπειρια στις μηχανες ή μεγαλυτερα σε ηλικια ή και τα δυο μαζι , ανθρωποι που εχουν επιγνωση της πραγματικοτητας και οχι μονο με μηχανες αλλα ευρυτερα και με πειρα ζωης , ε νομιζω οτι αυτο τα λεει ολα ,

απλα πραγματα ανοιγουμε ενα θεματακι για οποιον ενδιαφερεται να ασχοληθει και οποιος δεν ενδιαφερεται δεν συμμετεχει , ηδη αυτοι που θελουν να ασχοληθουν περαιτερω μπας και γινει κατι γνωριζουν ποσο απαισιοδοξη ειναι η κατασταση , ε μην τρωνε κι αλλη απαισιοδοξια μες στην μαπα και μαλιστα μεσα σε φορουμ μοτοσυκλετιστικο και απο συμφορουμιτες μοτοσυκλετιστες
    "Sensational Lightweight TT victory for Hillier !!! "
    http://www.youtube.com/watch?v=Wf4bXFOg8JQ
    "baby life's too short" ...........
    http://www.youtube.com/watch?v=jiKHtopGPBk

Έτσι τα φτιάχνουν τώρα Το avatar του/της 7Tolis
    Αραία και που μας καλούν για σεμινάρια πρώτων βοηθειών.Σχολείο δεν μας έχει καλέσει ποτέ.Ας το πιάσουμε απο εκεί για αρχή.

Αλλά θα μου πείς εμείς μετά τι θα απογίνουμε δηλαδής,κλέφτες θα γίνουμε;

Σελίδα 9 από 11 ΠρώτοΠρώτο ... 4567891011 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Οδηγηση σε παγο με το ενα χερι..
    από jimmis5 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 04/01/2010, 11:13
  2. Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 31/08/2009, 19:24
  3. Στον έξυπνο με το Tdm στην εθνική σήμερα το πρωί
    από satel στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 54