sh αν εχεις την δυνατοτητα να διαθεσεις λιγα ευρω παραπανω.Τα αλλα ειναι οδοντοκρεμες.
+1 με τους προλαλήσαντες για το SH300, είναι η top επιλογή στην κατηγορία του και βάσει της χρήσης που θες θα σε καλύψει απόλυτα και με το παραπάνω.
Με ένα 500άρικο πάνω μπορείς να βρεις σε καλή κατάσταση και είναι πραγματικά σκυλί μαύρο. Εγώ το δικό μου το πούλησα στις αρχές του χρόνου 2.400€ (μοντέλο SH300i R του '09 με 30k χλμ).
I suppose it will all make sense when we grow up
Οταν εκανα ενα αναγκαστικο διαλλειμα 1 1/2 ετους απο μηχανες πηρα ενα Citycom 300. Μεχρι και ταξιδι 400 χλμ σε μια ημερα εκανα και σε βουνα και σε Εθνικες κλ κλπ. Και χωραει πολλα κατω απο την σελα που κανει την βαλιτσα αχρηστη. Και προστασια απο αερα αψογη. Και πολυ καλα φρενα.Και σε ολα φτηνο για σκουτερ 300αρι σε συντηρηση. Δεν εχει να ζηλεψει τιποτα απο αλλα πολυ πιο ακριβα.
Το εδωσα σε 30 λεπτα απο την στιγμη που το εβαλα αγγελια χανωντας 100€ απο την τιμη αγορας του μονο!!
Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!
Εγώ έχω ένα SYm 250 gts...
Κάνω απο 98 μέχρι 107 κμ κάθε μέρα, μιας και μένω ΣΑΡΩΝΙΔΑ και πηγαίνω έρχομαι...
Οικονομικό στα service, οικονομικό στην βενζίνη....
Ποιότητα κατασκευής πολυ καλή....
Προστασία αέρα, βροχή άψογη (1.70 ειναι το ύψος μου)....
Χώρους αρκετούς κάτω απο την σέλα.....
Το προτείνω ανεπιφύλακτα....
«Αυτούς που χόρευαν τους είπαν τρελούς εκείνοι που δεν μπορούσαν να ακούσουν την μουσική»