Σελίδα 14 από 16 ΠρώτοΠρώτο ... 4910111213141516 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 196 έως 210 από 231

Θέμα: γαυγισμα σκυλου

Νέο μέλος Το avatar του/της jimpap
    Για να μην ανοίγω νέο θέμα γράφω εδώ.

Έχω ένα πρόβλημα στη γειτονιά με τρία σκυλιά (ένα σε αυλή και άλλα δύο σε βεράντα απέναντι) που κάθε βράδυ ανεξαρτήτως ώρας σηκώνουν τη γειτονιά στο πόδι. Μόλις πήρα την αστυνομία, το τοπικό αστυνομικό τμήμα (η ώρα είναι 03:10), ακούει ο αστυνομικός τον χαμό με τα σκυλιά από το τηλέφωνο, του λέω να κάνει κάτι
    και η απάντηση του ήταν: "σκύλος είναι κύριε , τι να κάνουμε να έρθουμε να του βάλουμε φίμωτρο;"
    κοινώς στ' αρχίδια μου για τον ύπνο σας εγώ δεν χαλάω τη ζαχαρένια μου να μπώ στο περιπολικό να κάνω τη δουλειά μου.

Βοήθεια από αστυνομικούς και από όποιον μπορεί θέλω.
    Από τη στιγμή που έχει τηλεφώνημα για διατάραξη κοινής ησυχίας,
    δεν είναι υποχρεωμένος να έρθει να κάνει έστω παρατήρηση στα αφεντικά τους να τα βάλουν μέσα;
    Μπορεί έτσι απλά να με γειώσει ο αστυνομικός ενώ κάνω τηλεφώνημα για διατάραξη στις 3 το πρωί;

Βοηθήστε όποιος μπορεί και με τα σκυλιά και με την αστυνομία να δώ τι θα κάνω, γιατί κάθε βράδυ χάνουμε τον ύπνο μας.

ακόμα γαβγίζουν εν τω μεταξύ...

The Tech guy Το avatar του/της George_Sp
    Ναι μπορείς να ζητήσεις τον όνομά του αξιωματικού υπηρεσίας (γιατί αυτός απαντά στα τηλέφωνα τέτοιες ώρες) και να του κάνεις μήνυση για παράβαση καθήκοντος και να στείλεις και ενυπόγραφο χαρτί στα κεντρικά καθώς και να πας αύριο το πρωί στο τμήμα να μιλήσεις με το διοικητή για το πρόβλημά σου και την αντιμετώπιση που είχες.
    Τα ίδια τα σκυλιά δεν είναι το θέμα να ξέρεις. Έτσι τα έμαθαν. Οι ιδιοκτήτες πρέπει να συνετιστούν.

Αν έχεις κι άλλους στη γειτονιά που ενοχλούνται ομαδικά θα πετύχετε περισσότερα.

Φίλε μου σ'ευχαριστώ για τη γρήγορη απάντηση, αυτό σκεφτόμουν κι εγω, αυριο στο διοικητή του τμήματος.
    Φυσικά και τα ζωα δεν φταίνε σε τίποτα, τα δίποδα ζώα που τα έχουν είναι το πρόβλημα.
    Έχω μωρό παιδί που πετάγεται από τα σκυλιά στη μεση της νύχτας και κλαιει και ο αξ. υπ. μου λέει το παραμύθι του...
    Ελλαδάρα, χώρα για να ζεις...

Παλαιό μέλος
    Δεν μπορει να κανει πολλα η αστυνομια.Περισσοτερα μπορει να κανει καποια φιλοζωικη,μιας και αυτο που κανουνε αυτοι που εχουνε τα σκυλια απαγορευεται.

Ριξε μια ματια εδω http://lawyersfortheanimalprotection.blogspot.gr/,πριν πας στην αστυνομια.Θα εισαι πιο καταλληλα προετοιμασμενος ,οταν θα πας εκει.

Οι σκύλοι δεν γαυγίζουν ποτέ χωρίς λόγο κι αν εξαιρέσουμε την πείνα που τα κάνει να γαυγίζουν, τις περισσότερες φορές το γαύγισμά τους υποδηλώνει ύποπτες νυχτερινές δραστηριότητες ανθρώπων.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από notakos600 Προβολή μηνύματος
    Οι σκύλοι δεν γαυγίζουν ποτέ χωρίς λόγο κι αν εξαιρέσουμε την πείνα που τα κάνει να γαυγίζουν, τις περισσότερες φορές το γαύγισμά τους υποδηλώνει ύποπτες νυχτερινές δραστηριότητες ανθρώπων.
    Aμα το χεις σε 3 τετραγωνικα μπαλκονι,25 μετρα ψηλα,δεν θελει και σοβαρο λογο για να ξεκινησει.Αν αρχισει το πρωτο...........

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Pan (dvs) Προβολή μηνύματος
    Aμα το χεις σε 3 τετραγωνικα μπαλκονι,25 μετρα ψηλα,δεν θελει και σοβαρο λογο για να ξεκινησει.Αν αρχισει το πρωτο...........
    Φυσικά και αυτό.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Pan (dvs) Προβολή μηνύματος
    Το αυτό. Αμα ήταν και ψηλά η βεράντα μπορεί να ήταν και καλύτερα. Στον πρώτο όροφο είναι... Είναι ακριβώς απέναντι αυλή και βεράντα.
    Αυτό που είναι στην αυλή είναι πιτμπουλ (καθότι ο ιδιοκτήτης είναι μαμάω-πολεμικές τέχνες και τέτοια -- άσχετο που όλο τρώει ξύλο στην πόλη με τις μαλακίες που κάνει)
    φυσικά δεν θα μπορούσε να ικανοποιήσει το εγώ του διαφορετικά (μικρό πουλί...) από το να έχει και σκύλο έτοιμο να κατασπαράξει τα πάντα.
    Ό,τι και να περάσει γατί, σκυλί ή άνθρωπος ακόμα και απλά να περπατάει στο δρόμο χωρίς να κινηθεί περίεργα, (το έχω παρατηρήσει ο ίδιος) ξεκινάει το ένα και μετά χορωδία.
    Το θέμα είναι ότι γαβγίζουν επίμονα για πολλή ώρα και ξεσηκώνουν και τα υπόλοιπα της γειτονιάς που είναι μια χαρά σκυλιά και ήσυχα (αναμεσά τους ροτβάιλερ και κηνυγόσκυλα).
    Εκτός από αυτά που προκαλούν το πρόβλημα υπάρχουν άλλα 7-8 σκυλιά στη γειτονιά και όλα είναι μια χαρά (δεν είναι και σε βεράντες κλεισμένα βέβαια).
    Κι εγώ τα γουστάρω και τρελαίνομαι να πάρω μεγάλο σκύλο αλλά ζώ σε διαμέρισμα ρε παιδιά και δεν το κάνω για να μην βασανίζεται το ζώο.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, θα επανέλθω με νεότερα.

Παλαιό μέλος
    Κλασικοί Ελληναρες σε όλα μας.
    Ενοχλεί ο σκύλος μου το γείτονα.
    Να πάει να γαμηθεί.

Με ενοχλούνε τα γαυγίσματα του γείτονα. Θα θα θα θα θα.

Εξαρτάτε που είναι το 5λεπτο που γαβγίζει.
    Tora telis poy den telo, kiota telo si den teliw. Kai ego tora den telo gia na telis otan telo.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ΣΤΕΛΙΟΣ-ΤΕΡΙ Προβολή μηνύματος
    Κλασικοί Ελληναρες σε όλα μας.
    Ενοχλεί ο σκύλος μου το γείτονα.
    Να πάει να γαμηθεί.

Με ενοχλούνε τα γαυγίσματα του γείτονα. Θα θα θα θα θα.

Εξαρτάτε που είναι το 5λεπτο που γαβγίζει.
    ποιο 5λεπτο ρε παλίκαρε; εδώ λεμε καθε βράδυ συνέχεια γίνεται αυτή η δουλειά. μια ώρα και βάλε μέχρι να ξελαρυγγιαστούνε γαβγίζουνε
    και όσον αφορά το θα θα θα, γία βοήθα εσύ που είσαι των πράξεων και πες μας τι θα έκανες.

Μόλις μίλησα με το διοικητή του τμήματος τηλεφωνικά και πάω από εκει.

Παλαιό μέλος
    Το 5λεπτο του ποστ 20.
    Ε και 5 λετακια να είναι κατά τις 12 τα μεσάνυχτα θα περάσουνε.

Υγ θα σκόρπιζα γύρω στην περιοχή κεφτεδακια γεμισμένα με άχνη ζάχαρη.
    Tora telis poy den telo, kiota telo si den teliw. Kai ego tora den telo gia na telis otan telo.

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker

Υγ θα σκόρπιζα γύρω στην περιοχή κεφτεδακια γεμισμένα με άχνη ζάχαρη.
    Να φάνε να γλυκαθούν?

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος
    Να φάνε να γλυκαθούν?
    Να τα δει το αφεντικό, μπας και βάλει μυαλό.

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Να τα δει το αφεντικό, μπας και βάλει μυαλό.
    Για γίνε λίγο πιο σαφής γιατί δε στροφάρω σήμερα.

Παλαιό μέλος
    Θα τα περάσει για φόλες φιλαράκο μου, και θα πράξη αναλόγως.

Σελίδα 14 από 16 ΠρώτοΠρώτο ... 4910111213141516 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 22/03/2009, 09:57
  2. ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΣΚΥΛΟΥ
    από symvoulos στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 84
    Τελευταίο μήνυμα: 08/07/2007, 10:18
  3. Η ρόδα μου αποχωρητήριο σκύλου
    από Tsakalaki στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 02/11/2006, 16:53