Σελίδα 1 από 11 123456 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 163

Θέμα: AFRICA XRV 650!

Παλαιό μέλος

AFRICA XRV 650!

Μιάς και όταν βγήκε το 1988 ήμουν μόλις 7 χρονών δεν γνωρίζω σχεδόν τίποτα για την εν λόγο κυρία http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/5510841/ οπότε θέλω την βοήθεια,τις συμβουλές,απόψεις και γνώμες των παλαιότερων αλλά και των κατόχων(αν υπάρχουν εδώ)αυτής και ότι πληροφορίες έχετε καλοδεχούμενες,ευχαριστώ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stynikop
    Ελαφρυτερη, με περισσοτερες δυνατοτητες εκτος δρομου, για καποιους η καλυτερη αφρικα

Παλαιό μέλος
    Για πές για πές κιάλλα,ανταλλακτικά υπάρχουν?υστερούσαν εκεί που υστερούν και τα 750(ανορθωτή και αντλία βενζίνης)?Τι να προσέξω πάνω της μιάς και ο ιδιοκτήτης δεν γνωρίζει και πολλά(καλή ώρα σαν και εμένα)για το παρελθόν της κτλ.

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Για 1200 euros πάρε το. Αν αλλάξεις αναρτήσεις και το γαργαλίσεις λίγο είναι αρκετά καλύτερο από το 750, το οποίο για μένα είναι από τα χειρότερα μηχανάκια ever στη stock του μορφή.

Σκόνη Πέτρες Λάσπη Το avatar του/της Λευκάδιος
    Αρκετές πληροφοριες θα βρεις σε αυτό το blog που το εχει φτιαξει Ελληνας http://xrv650story.eu/
    Υπαρχει και σχετικά προσφατο τεστ(σαν μεταχειρισμενο) στο ΜΟΤΟ Νο525 Αυγουστος 2013,αν το θες να προσπαθησω να στο στειλω με mail
    RIDE MORE TALK LESS

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MikeG Προβολή μηνύματος
    Για 1200 euros πάρε το. Αν αλλάξεις αναρτήσεις και το γαργαλίσεις λίγο είναι αρκετά καλύτερο από το 750, το οποίο για μένα είναι από τα χειρότερα μηχανάκια ever στη stock του μορφή.
    Μιχάλη μίλησα με τον άνθρωπο(έχουμε και αρκετούς κοινούς γνωστούς),χρειάζεται κάποια μαζέματα απότι μου είπε αλλά συζητάει την τιμή,μιάς και η κωλοαφραγκία μας έχει γονατίσει όλους το σκέφτομαιΘα σε πάρω τηλ.όταν έρθω και το Γιώργο να πάμε παρέα

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Λευκάδιος Προβολή μηνύματος
    Αρκετές πληροφοριες θα βρεις σε αυτό το blog που το εχει φτιαξει Ελληνας http://xrv650story.eu/
    Υπαρχει και σχετικά προσφατο τεστ(σαν μεταχειρισμενο) στο ΜΟΤΟ Νο525 Αυγουστος 2013,αν το θες να προσπαθησω να στο στειλω με mail
    Με έφταξες για άλλη μία φοράτο mail μου milmar950s@yahoo.com

Παλαιό μέλος
    MikeG το ξέρεις το μηχανάκι?Σκαλάνι,στο ΣΥΜΟΣΚΑ είναι ο ιδιοκτήτης.

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από milvas Προβολή μηνύματος
    Δυστυχώς όχι. Δε ασχολούμαι με το ΣΥΜΟΣΚΑ όποτε δεν έχει τύχει να γνωρίσω το παλικάρι. Όπως και να έχει όμως ένα μηχανάκι τόσων ετών μη περιμένεις να είναι αψεγάδιαστο. Όταν είναι να έρθεις από εδώ, ενημέρωσε!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από milvas Προβολή μηνύματος
    Το μεηλ εσταλθη Στον συμοσκα εχω εναν φιλο που ειναι μελος θα τον ρωτησω μηπως το ξερει.Παντως στις φωτογραφιες τουλαχιστον φαινεται περιποιημενο.
    RIDE MORE TALK LESS

Παλαιό μέλος
    Το μεηλ εσταλθη Στον συμοσκα εχω εναν φιλο που ειναι μελος θα τον ρωτησω μηπως το ξερει.Παντως στις φωτογραφιες τουλαχιστον φαινεται περιποιημενο.
    Eυχαριστώ για το ενδιαφέρον boys,μωρέ κοινούς γνωστούς έχουμε αλλα δεν τους βρήκα ακόμα να μου πούν τι παίζει οπότε και με τρώει η αγωνία.Ναί όντως φαίνεται καλό στις φωτό αν και μου επιβεβαίωσε ο άνθρωπος ότι θέλει κάτι μαζεματάκια(ε!είναι και 26 χρονών).Μιχάλη δεν το θέλω στην πένα,ούτως η άλλως πιο πολύ χώμα θα κάνει παρα άσφαλτο(με πιάνεις).Όταν μαζέψουμε κάνα φράγκο πέρνω το GS 800 F

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kordix Προβολή μηνύματος
    Αλλά ενα μηχανάκι του 88 δεν θα το εκανα παπί αλλά restoring, και θα το εβγαζα χαλαρές κυριακάτικες βόλτες.

Τ.
    Νταξει ρε Κωστα δεν ειναι και Norton Commando των '70ς να το βγαζεις καθε Κυριακη.Αν το μοτερ του ειναι οκ μπορει ανετα να κανει commuting και να παει ταξιδι.
    RIDE MORE TALK LESS

Παλαιό μέλος
    Νταξει ρε Κωστα δεν ειναι και Norton Commando των '70ς να το βγαζεις καθε Κυριακη.Αν το μοτερ του ειναι οκ μπορει ανετα να κανει commuting και να παει ταξιδι.

Γιώργη το σβησα το μηνυμα, εχω βαρεθεί να γράφω για τα άφρικα και να μπαίνω σε διαμάχες κτλ. Ας πάρει ότι γουστάρει πιο πολύ.

Και για να μη με λένε κολλημένο;

TA AFRIKA EΙΝΑΙ ΤΡΙΜΠΟΥΡΔΕΛΑ

ΚΥΡΙΩΣ ΤΑ 750

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kordix Προβολή μηνύματος
    Γιώργη το σβησα το μηνυμα, εχω βαρεθεί να γράφω για τα άφρικα και να μπαίνω σε διαμάχες κτλ. Ας πάρει ότι γουστάρει πιο πολύ.

Και για να μη με λένε κολλημένο;

TA AFRIKA EΙΝΑΙ ΤΡΙΜΠΟΥΡΔΕΛΑ

ΚΥΡΙΩΣ ΤΑ 750
    Αν και ''Αφρικανός'' σωστά ελαλησες
    RIDE MORE TALK LESS

Παλαιό μέλος
    Ώπα παιδιά!Μην παρεξηγηθούμε στο τέλος για το τίποταΣυμφωνώ με τη σκέψη του Κώστα για restoring(αν υπάρχουν τα χρήματα φυσικά)απλά έγω θέλω 1 φτηνό,αξιόπιστο(ας είναι παλιό)on-off για πάνω κάτω που λέμε(αμα κάτσει κοντινό ταξιδάκι εντός του νησιού να μπορεί να πάει)και εννοείται να μην το λυπάσαι στο χώμα γιαυτό κοιτάω AFRICA,να ασχοληθώ μαζί του για να έρθει στα μέτρα που θέλω.
    Να ευχαριστήσω τον Κώστα για τις πληροφορίες και την βοήθεια όσον αφορά τα AFRICανάκια

Σελίδα 1 από 11 123456 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. XRV 650 - 17 eton
    από Aikidimi στο forum Honda Africa
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 14/04/2005, 14:24
  2. Bibleio geia XRV 650
    από Aikidimi στο forum Honda Africa
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 28/03/2005, 15:50

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα