Em'ena που άρεσε αυτό που βλέπει από το ντάφο λίγο πριν του ρίξουμε το χώμα...
Γαμάτο !
(αυτό θέλω να πετάξω στη γκαράφλα του μάπα απέναντι)
![]()
ανανήψαντας
πως να στο πω ρε sniper χωρις να παρεξηγηθείς?? σορρυ αλλα δεν γίνετε αλλιως...
αμα δεν εισαι η WarnerBros να εχεις σκάσει τα γερα τα φράγκα για πνευματικά δικαιώματα (σε δικαστήρια και σε αρμόδιους παπάρες) μπορει ο καθενας μας να παρει το λογότυπο του καθενός και να το κανει οτι σκατά γουστάρει ακομα και ταττοο και να μην μπορείουν να του κανουν και τπτ.
άπλα απο σεβασμό και ως μέλη μιας ιντερνετικης κοινότητας / forum θα παρουμε την αδεια πριν κανει καποιος μια εκτύπωση για να δουνε οι διαχειριστες οτι δεν χρησιμοποιήθηκε σε άσεμνο,προσβλητικό περιεχόμενο.
αλα ακομα η χρηση ή μη του λογοτύπου του φορουμ αφορα δευτερο χρονο και δεν υπαρχει λογος να αναλωνόμαστε σε τετια.
Το αυτο που λεει και ο φιλος εδω.
Σεβομαι και εκτιμω το φορουμ και τον κοσμο του καθως και τη διαχειριστικη ομαδα που αφιερωνει χρονο και κανει δουλεια ωστε να υπαρχει το site και να το χαιρομαστε και μπραβο σας.
Αλλα να σου πω, με πειραξε ο τροπος που αναφερθηκες σε αυτο το πραγμα λες και σου πηρα το μπιφτεκι σου. Ή λες και ηθελα να χρησιμοποιησω το logo για ιδιον οφελος. Προσωπικα ως καλο για το φορουμ σκεφτηκα να βαλουμε το logo αλλα στην τελικη δεν με ενδιαφερει και καθολου αν θα μπει ή οχι. Αλλος ειναι ο σκοπος του αυτοκολλητου αλλωστε.
Απλα θεωρω λαθος τον τροπο που μου το ειπες αλλα, ως ενα σημειο, θελω να σε δικαιολογησω διοτι μπορει να ησουν φορτωμενος απο την παραληλη συζητηση στο θρεντ της "αεροψυξης".
Και σαφως θα ερωτουνταν η διαχειριστικη ομαδα αν το λογοτυπο ηταν να χρησιμοποιηθει εν τελει αλλα οπως λεει και ο ΣΟΝ απο σεβασμο προς εσας και τη δουλεια σας και οχι στο στυλ μη μας κανετε μηνυση οπως υποδεικνυει το στυλ που μιλησες. Διοτι ξερεις οτι αυτο ουτως ή αλλως ειναι πρακτικα αδυνατο ακομα και αν ειχες νομικα κατοχυρωμενο το logo.
Τεσπα αυτα, απο μενα no hard feelings που λενε και οι φιλοι μας οι Αγγλοσαξονες.
![]()
MADE IN JAPAN 日本製
"Sensational Lightweight TT victory for Hillier !!! "
http://www.youtube.com/watch?v=Wf4bXFOg8JQ
"baby life's too short" ...........
http://www.youtube.com/watch?v=jiKHtopGPBk
Τη γλωσσα στην οποια θα ειναι γραμμενο το logo κτλ μπορουμε να τα αποφασισουμε σε δευτερη φαση. Η πρωτη φαση ειναι να αποφασιστει το εικαστικο.
Κανεις,αλλα ΑΝ θα θελαμε να το κανουμε,σιγουρα θα ζητουσαμε την αδεια,
Υ.Γ.Αυτο που εγραψα το εγραψα χωρις να προλαβω να δω οτι υπηρξανε και αλλες απαντησεις για το θεμα.
Εκ των υστερων λοιπον:
Το logo του φορουμ,ανεξαρτητα αν ειναι πατενταρισμενο η οχι δεν μπορει να το χρησιμοποιησει κανεις χωρις την αδεια των υπευθυνων.Αυτο ειναι ανηθικο και δεν εχει κανενα νοημα.Οποτε καλο ειναι να μην ασχοληθουμε αλλο με αυτο το θεμα.
Εχουμε δρομο μπροστα μας.Aς επικεντρωθουμε στο θεμα μας.
Τελευταία τροποποίηση από Pan (dvs); 21/09/2014 στις 22:33.
παίδες τώρα είδα το θέμα και με ενδιαφέρει πολύ, είμαι μέσα με τα μπούνια !!!
τώρα όσον αφορά το λογότυπο, για μένα θα θέλα κάτι μοντέρνο, μινιμαλ και πιασάρικο, λίγα λόγια με πολύ νόημα
έτσι ώστε να μπορούμε να φοράμε τις μπλούζες και στον καφέ μας...
ιδέες δεν μου έρχονται τώρα ( το μόνο που μου ρχετε είναι ύπνος ), αύριο όλη μέρα στο κονσερβοκούτι κάτι θα σκεφτώ και εγώ...
πάντως όπως και να χει count on me !!! βαρέθηκα να βλέπω ηλίθιους ξεκράνοτους, δεν τρέφω αυταπάτες ότι θα αλλάξουν πολλά αλλά τουλάχιστον έστω και ένας αν το δει και
το βράδυ που θα πάει σπίτι του το σκέφτεται κάτι είναι και αυτό.