Μια και είσαι του επαγγέλματος, φαντάζεσαι τι μπορεί να σου κάνει μια τέτοια μεταλλική κατασκευή στην περιοχή της κοιλιάς στην κακή στιγμή...
Συμφωνω με την σκέψη σου ως προς την υποψία τραυματισμού αλλα καβαλώντας μηχανάκι πάντα παίρνεις ρίσκο για κάποια πράγματα.Το ύψος της λαβής του απο την επιφάνεια του ντεπόζιτου ειναι περίπου 3 εκατοστά.Οσο χρειάζεται για να πιαστεις απο την λαβή δηλαδή.Αν πάρουμε για παράδειγμα μια συγκρουση μετωπική,αυτό δεν θα το ακουμπήσεις καν λόγω του ο,τι θα εκσφενδονιστείς απο το μηχανάκι.Οι άκρες του δεξια και αριστερα έχουν μικρότερο πλάτος απο το τεπόζιτο οπότε,ελαχιστοποιεί τον όποιο κίνδυνο μπόρεσα να σκεφτώ εως τώρα.Βέβαια η μηχανική ενός ατυχήματος έχει πολλες παραμέτρους.Ψάχνοντας ειδα οτι κατασκευάζει και η puig (αν το γράφω σωστα) ακριβώς το ίδιο, οπότε ενα συν και απο εκει ως προς την αξιοπιστία της εταιρείας.Περισσότερο πιστευω ο,τι ειναι κάτι που δεν εχει συνηθίσει το μάτι μας γιαυτο και οι όποιες σκέψεις αρνητικές και θετικές.
Δεν ξέρω που στηρίζεις την άποψη σου οτι σε μετωπική θα εκσφενδονιστείς από πάνω χωρίς να ακουμπήσει το σώμα. Προσωπικά έχω δεί πάρα πολλά τσαλακωμένα ντεπόζιτα από μηχανάκια που είχαν τέτοιες συγκρούσεις, πράγμα που σημαίνει πως πριν πετάξουν από πάνω κοπάνησαν με δύναμη στο ντεπόζιτο. Αν υπάρχει πιο ψηλά κάτι μεταλλικό, ακόμα χειρότερα κατά τη γνώμη μου.
Τέσπα, εσύ ξέρεις καλύτερα.![]()
Αν και δεν είναι νέα ιδέα, το σύστημα είναι καταπληκτικό και σε σούπερ τιμή για κάποιον που θέλει δικάβαλες βόλτες με το ss του.
Το θέμα είναι πως ο τύπος δεν στέλνει Ελλάδα
it's all a matter of perception
ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing
Στέλνει Ελλάδα.απο αυτόν το πήρα.απλα ειναι ένα είδος πλαστικού και στα φρένα λυγίζει και γίνεται άβολο σε αυτή την περίπτωση.Ευτυχως θα κάνει refund μόλις το παραλάβει πίσω.
άλλη επιλογή υπάρχει; Το έψαξες;
Ειναι ένας απο Αμερική που έχει ιδιο αλλα απο αλουμίνιο φτιαγμένο αλλα ζητάει πολλά.Ειναι και μια εταιρία vinxxgrip που εχει ενα σχέδιο και ίσως προσανατολιστώ προς τα εκεί.Και η vinxxgrip ακριβά το δίνει πιστευω γιαυτο και σκέφτηκα τι κόστος θα είχα να το κατασκευαζα κάπου εγώ.
τo έχεις στείλει ήδη πίσω, ή θα το στείλεις;
Έλεγα μην το είχες για να κάνεις ένα αποτύπωμα της βάσης ώστε να φτιάξεις ένα παρόμοιο από αλουμίνιο. Το μόνο θέμα που βλέπω σε αυτή τη λύση είναι πως θα είναι ένα κομμάτι ίσιο, δεν θα είναι δηλαδή υπερυψωμένες οι λαβές, άρα τα χέρια της καλής σου θα είναι λίγο πιο χαμηλά από αυτό που αγόρασες.
η βάση με ένα χαρτι και μολύβι και την παλια σχολικη μέθοδο του ίχνους γίνεται ευκολα.Ξέρεις μήπως να με κατευθύνεις προς τα που θα πρέπει να απευθυνθώ μήπως και φτιάξω ιδιοκατασκευή;
Σε έναν καλό τόρνο που ξέρει την δουλειά του εύκολα θα το κάνεις
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
Μήπως κανένα μαρμάρινο σαν τις Καρυάτιδες τής Αμφίπολης θα ήταν ποίο σικ???