Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 40

Θέμα: Πώς μπορώ να αφαιρέσω σκουριά;

Παλαιό μέλος
    Ότι σου είπε ο Bradipous. Αλειψε paint remover, με προσοχή και το χρώμα θα φύγει σχεδόν μόνο του.

Οσον αφορά το τρίψιμο, όσο πιο λείο κάνεις το μέταλλο, τόσο πιο ωραία επιφάνεια θα έχεις μετά το βάψιμο.

Αν προκύψουν κενά θα πρέπει να στοκαριστούν με σιδηρόστοκο (αν θέλεις τέλεια επιφάνεια).

Επίσης πρόσεξε τη βαφή. Καλύτερα όχι πολύ γυαλάδα, δεν ταιριάζει στα παλιά αντικείμενα.

Καλή επιτυχία.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Pan (dvs) Προβολή μηνύματος
    Παρε φλογιστρο και καψτο.Δεν θα μεινει τιποτε.
    Φλόγιστρο ; Αλήθεια τώρα ;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    Αμμοβολή πετρακη
    Δε θέλω να ξοδέψω χρήματα .

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bradipous Προβολή μηνύματος
    Αυτο στη φωτο μου φαινεται χαλκινο, αρκετα μαλακο για τη δουλεια που το θες. Αν εχεις δοκιμασε με ατσαλινο.

Το διαβρωτικο (paint remover) θα σου κανει δουλεια αλλα θελει πολυ προσοχη και ισως σε δυσκολεψει στην αρχη.
    Έχω,και ατσάλινο θα δοκιμάσω το πρωί.

Όσο για το διαβρωτικό γιατί να με δυσκολέψει;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    κάπου διάβασα για τρίψιμο με αλουμινόχαρτο και κοκακόλα. Ναι είναι περίεργο, ακούγεται μαλακία. Αλλά οι φωτό πριν και μετά, αν υποθέσουμε ότι δεν ήταν "πειραγμένες", αποδείκνυαν την αποτελεσματικότητα.
    Βρε λες; και αυτό το πρωί.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από virus Προβολή μηνύματος
    μαντεμι ειναι. παρε διαβρωτικο της nitromors το πρασινο. και ξεμπερδεψες. ουτε τριβεια και γυαλοχαρτα τιποτα. τοχει το πρακτικερ
    μετα σε ενα καλο χρωματοπωλειο και θα πεις θελω να βαψω μαντεμι. θα σου δωσει τα απαραιτητα
    Αυτό δεν μας κάνει :
    http://www.praktiker.gr/c/dialytika-diavrotika-95

Που έχει 6€ ;

Όσο για τις σκουριές κτλ. τι να μην τις τρίψω;

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από lykourgi Προβολή μηνύματος
    Ότι σου είπε ο Bradipous. Αλειψε paint remover, με προσοχή και το χρώμα θα φύγει σχεδόν μόνο του.

Οσον αφορά το τρίψιμο, όσο πιο λείο κάνεις το μέταλλο, τόσο πιο ωραία επιφάνεια θα έχεις μετά το βάψιμο.

Αν προκύψουν κενά θα πρέπει να στοκαριστούν με σιδηρόστοκο (αν θέλεις τέλεια επιφάνεια).

Επίσης πρόσεξε τη βαφή. Καλύτερα όχι πολύ γυαλάδα, δεν ταιριάζει στα παλιά αντικείμενα.

Καλή επιτυχία.
    Θα ήθελα να το κάνω όσο πιο "όμορφο" γίνεται στα μάτια μου τα κενά και οι φουσκαλίτσες ή ακόμα και τα κενά προς τα μέσα σαν να τα βάρεσε πέτρα πιστεύω οτι αντιπροσοπεύουν την παλαιότητα.

Στο χρώμα ακόμα δεν έφτασα εκεί,πρώτα θα το καθαρίσω κτλ. και μετά.

Όσο για το μέταλλο θα το κάνω τελικά όσο πιο λείο μπορώ έστω να γίνει όμορφο και + το ότι θα έχει καλύτερη πιστεύω ζωή.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της virus
    το nitromors το πρασινο το ανεφερα επειδη το εχω δοκιμασει και ειναι πολυ ανωτερο στην δουλεια απο αλλα. πραγματικα διαβρωνει και για πλακα πεταει τα χρωματα. ναι μεν τσουζει απο τιμη αλλα λυνει χερια. το περνας παχυ παχυ και μετα απο μιση ωρα το ξεπλενεις με νερο. θαχουν φυγει τα πολλλα. επαναλαμβανεις παλι με συρματοβουτσα χεριου μαζι. επισης προσοχη ειναι πολυ καυστικο. φορα ρουχα παλια και γαντια οποσδηποτε.

το κιτρινο ειναι για ξυλο

αμα φτασεις στο βαψιμο προτιμησε το ματ χρωμα. ειναι πιο ωραιο

Παλαιό μέλος
    το nitromors το πρασινο το ανεφερα επειδη το εχω δοκιμασει και ειναι πολυ ανωτερο στην δουλεια απο αλλα. πραγματικα διαβρωνει και για πλακα πεταει τα χρωματα. ναι μεν τσουζει απο τιμη αλλα λυνει χερια. το περνας παχυ παχυ και μετα απο μιση ωρα το ξεπλενεις με νερο. θαχουν φυγει τα πολλλα. επαναλαμβανεις παλι με συρματοβουτσα χεριου μαζι. επισης προσοχη ειναι πολυ καυστικο. φορα ρουχα παλια και γαντια οποσδηποτε.
    1. Μπορείς να μου δείξεις το πράσσινο ώστε να ψάξω το συγκεκριμένο;
    2. Το περνάω 1 φορά,αλλά συρματόβουρτσα ποιά είναι ώστε να κάνω την 2η φορά;
    3. Αφού τα κάνω όλα αυτά,την σκουριά δεν θα πρέπει να την τρίψω ; Ανάμεσα στα λουλούδια τα σχέδια κτλ. ;

4. Όταν φτάσω στο βάψιμο ,θα ρωτήσω τι να βάλω πρώτα κτλ.

Το μπαμπούρι Το avatar του/της Bradipous

Καλα δε θα τα χαλασουμε στη μαρκα.

Αυτο που εξηγει ο virus για τον τροπο χρησης του εννοουσα οτι θα σε δυσκολεψει και συγκεκριμενα ο τροπος αφαιρεσης του. Α και το νου σου για τα μετρα προστασιας που σου ειπε, καιει σαν διαολος αν πεσει στο δερμα και καλυτερα να γινει σε ανοικτο/αεριζομενο χωρο.
    TO AVOID HELL-MET ALWAYS WEAR HELMET
    GO AT LEAST ONCE A YEAR TO A PLACE YOU HAVE NEVER BEEN BEFORE!

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bradipous Προβολή μηνύματος
    Καλα δε θα τα χαλασουμε στη μαρκα.

Αυτο που εξηγει ο virus για τον τροπο χρησης του εννοουσα οτι θα σε δυσκολεψει και συγκεκριμενα ο τροπος αφαιρεσης του. Α και το νου σου για τα μετρα προστασιας που σου ειπε, καιει σαν διαολος αν πεσει στο δερμα και καλυτερα να γινει σε ανοικτο/αεριζομενο χωρο.
    Ρούχα έχω του αγροκτήματος.

όσο για την δουλειά κτλ. είδα ήδη βίντεο στο youtube κτλ. ντάξει δεν είναι δύσκολο απλά μέτα πρέπει να το τρίψω + καθαρίσω από την μπογιά.

Βρήκα το πράσσινο nitromors με 10.80€ - Καλαμαριά Θεσσαλονίκη.

Καλη τιμή νομίζω.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από PetranGR Προβολή μηνύματος
    2. Το περνάω 1 φορά,αλλά συρματόβουρτσα ποιά είναι ώστε να κάνω την 2η φορά;
    3. Αφού τα κάνω όλα αυτά,την σκουριά δεν θα πρέπει να την τρίψω ; Ανάμεσα στα λουλούδια τα σχέδια κτλ. ;

2. Με το remover το χρώμα θα διαλυθεί και δεν έχει μεγάλη σημασία με τι θα το απομακρύνεις. Σχεδόν θα φύγει μόνο του.

3. Τη πολύ σκουριά τρίψε τη με σκληρή συρματόβουρτσα (ατσάλινη), όχι τις μαλακές (μπρούτζινες κλπ). Μετά μπορείς να το γυαλοχαρτίσεις λίγο για καλύτερο αποτέλεσμα. Υπάρχει και διαβρωτικό σκουριάς (σκουριοφάγος λέγεται) αλλά χρησιμοποιείται κυρίως σε περιπτώσεις βαθειάς διάβρωσης, δεν νομίζω να το χρειάζεσαι.

Παλαιό μέλος
    2. Με το remover το χρώμα θα διαλυθεί και δεν έχει μεγάλη σημασία με τι θα το απομακρύνεις. Σχεδόν θα φύγει μόνο του.

3. Τη πολύ σκουριά τρίψε τη με σκληρή συρματόβουρτσα (ατσάλινη), όχι τις μαλακές (μπρούτζινες κλπ). Μετά μπορείς να το γυαλοχαρτίσεις λίγο για καλύτερο αποτέλεσμα. Υπάρχει και διαβρωτικό σκουριάς (σκουριοφάγος λέγεται) αλλά χρησιμοποιείται κυρίως σε περιπτώσεις βαθειάς διάβρωσης, δεν νομίζω να το χρειάζεσαι.
    Μπορείς να μου προτείνεις κάποιο διαβρωτικό φθηνό που να κάνει την δουλειά;Αν είναι να γλυτώσω τα 10€.

Όσο για την συρματόβουρτσα (ατσάλινη) , τι εργαλείο θα χρειαστώ ώστε να την χρησιμοποιήσω ;

Παλαιό μέλος
    Διαβρωτικό έχω χρησιμοποιήσει της Durostik (αν και δεν την προτιμώ γενικά, αυτό βρήκα πρώτο) και έκανε καλή δουλειά, αλλά σε εύκολες περιπτώσεις. Τιμή δεν θυμάμαι, πάει καιρός.

Συρματόβουρτσα εννοώ χειρός, με χερουλάκι, όχι περιστροφική για δράπανο.

Παλαιό μέλος
    Διαβρωτικό έχω χρησιμοποιήσει της Durostik (αν και δεν την προτιμώ γενικά, αυτό βρήκα πρώτο) και έκανε καλή δουλειά, αλλά σε εύκολες περιπτώσεις. Τιμή δεν θυμάμαι, πάει καιρός.

Συρματόβουρτσα εννοώ χειρός, με χερουλάκι, όχι περιστροφική για δράπανο.
    OK , αύριο θα πάω εδώ στο μαγαζί της γειτονιάς να μάθω,μήπως και πάρω

ντουροστικ μαπα παντως. συρματοβουρτσα χειρος επειδη ειναι πολυ καυστικο ετσι και βαλεις συρματοβουρτσα με δραπανο μεχρι και στα ματια σου θα παει και μετα θα ψαχνεσαι. χειρος λοιπον και προς τα εξω το βουρτσισμα. δηλαδη να πιτσιλαει αντιθετα απο το σωμα σου. εγω προσωπικα το εβαζα και το αφηνα καμια ωρα πανω στο μεταλο και μετα το ξεπλενα με νερο. ετσι απεφευγα το τριψιμο και τις συρματοβουρτσες επειδη πιτσιλανε και καιειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!! αυτο αναλογα την περιπτωση μπορει να το εκανα και δυο τρεις φορες. δεν εχεις φοβο καντο οσες φορες θες μεχρι να καθαρισει.

Παλαιό μέλος
    ντουροστικ μαπα παντως. συρματοβουρτσα χειρος επειδη ειναι πολυ καυστικο ετσι και βαλεις συρματοβουρτσα με δραπανο μεχρι και στα ματια σου θα παει και μετα θα ψαχνεσαι. χειρος λοιπον και προς τα εξω το βουρτσισμα. δηλαδη να πιτσιλαει αντιθετα απο το σωμα σου. εγω προσωπικα το εβαζα και το αφηνα καμια ωρα πανω στο μεταλο και μετα το ξεπλενα με νερο. ετσι απεφευγα το τριψιμο και τις συρματοβουρτσες επειδη πιτσιλανε και καιειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!! αυτο αναλογα την περιπτωση μπορει να το εκανα και δυο τρεις φορες. δεν εχεις φοβο καντο οσες φορες θες μεχρι να καθαρισει.
    τότε κομπλέ.

Και μετά χώνω λίγο σβουράκι και καθαρίζω το μέταλλο μέχρι να φανεί το ασημί απο κάτω.

εγω θα προτιμουσα αυτο που ειπες

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από PetranGR Προβολή μηνύματος
    τα κενά και οι φουσκαλίτσες ή ακόμα και τα κενά προς τα μέσα σαν να τα βάρεσε πέτρα πιστεύω οτι αντιπροσοπεύουν την παλαιότητα.

ετσι εχω κανει ενα σκελετο απο singer. τοχω κανει τραπεζακι με ενα μαρμαρο πανω.

Παλαιό μέλος
    εγω θα προτιμουσα αυτο που ειπες
    ετσι εχω κανει ενα σκελετο απο singer. τοχω κανει τραπεζακι με ενα μαρμαρο πανω.
    Ακριβώς το ίδιο θα γίνει και για εμάς ... χαχαχαχ!

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. πως μπορω να φτιαξω τρειλερ?
    από stratosZX10 στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 22/09/2007, 19:21
  2. πως μπορω να βρω παλια ποστ?
    από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 20/06/2006, 16:34
  3. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 27/02/2006, 16:14
  4. πώς μπορώ να βρω το manual του monster 620 i.e. του 2003??
    από nimbus στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 06/08/2005, 19:09
  5. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 07/08/2004, 16:06

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ