Το είδα με τα ματια μου
Γνήσιο νισιν δυο κωδικοί, δυο τιμές
Το είδα με τα ματια μου
Γνήσιο νισιν δυο κωδικοί, δυο τιμές
Σε πιστεύω φίλε.. Μάλλον μου την έφερε η ίδια η Nissin έχει δύο ποιότητες αλλά κανένας δεν με ενημέρωσε εκεί που τα άλλαξα...
Σας ευχαριστώ πολύ παιδία για τον χρόνο σας..μόλις τα φάω αυτά τα τακάκια θα το ψάξω ενδελεχώς και θα σας ενημέρωσω για το απότέλεσμα..υπολογίζω γενάρη φλεβάρη να μην αφήσω φλύδα...
Δέν διαφωνώ και δεν αμφιβάλω καθόλου, bro! Έχε υπ' όψην σου ότι στις μέρες μας, υπάρχουν μηχανάκια που εκτός από το κουτί, χτυπούν και κωδικό (part number), επάνω στο τακκάκι. Συνοδεύονται και από αυτοκόλητο γνησιότητας κλπ. Στο μάτι του μη επαγγελματία, φαίνονται ίδια. Το ίδιο ισχύει ΚΑΙ για τους δίσκους ... δυστυχώς. Δέν ισχύει πάντα, απλά τελευταία έχει γίνει μόδα.
I'm the footprint on the sand ....
Winterhater.
Η μία συσκευασία με εκείνη την άσπρη και χάλκινη φλατζα η άλλη σκέτη
Εγω έβαλα Brembo μπροστά και ειναι λες και ρίχνω άγκυρα!!! Καμία σχέση με πριν!
Στα μείον ειναι ότι όταν τσαρουχώνω ξεκινάει ένα τρίξιμο (λες και έχω ταμπούρο απο παπί) χωρίς βέβαια να χάνω αίσθηση!
Το μαλλί πήγε 36€ το σετ.
XR 600αρι! Μαρσάρ, σπινιάρ, σουζάρ απ'το Κοκάρ στο Μαλαγάρ!!!
Έβαλα γράσο χαλκού αλλά ούκου που λένε και στα μέρη μου!
Δυστυχώς δεν έγινε τίποτα με τον θόρυβο.
Ο μηχανικός μου, μου είπε πως φταίει η πάστα απο τα τακάκια επειδή είναι σκληρή και πως πιθανών να λείπει ένα υλικό που εξαλείφει το φαινόμενο του τριξίματος! Απ'οτι μου είπε παλαιότερα έβαζαν αμίαντο για να μην κάνουν θόρυβο και μετά που απαγορεύτηκε υπήρξε ένα θέμα μέχρι να βρουν υλικό που να εξαλείφει το φαινόμενο αυτό!
(Να σημειώσω πως τα Brembo ήταν επιλογή δική μου και τα είχα αλλάξει μόνος μου)
Αν δεν το συνηθίσω με βλέπω να τα αλλάζω κατα την άνοιξη μεριά!![]()
XR 600αρι! Μαρσάρ, σπινιάρ, σουζάρ απ'το Κοκάρ στο Μαλαγάρ!!!
αυτο που ειπα ποιο πανω
τα μαμα νισιν
εχουν μια φλατζουλα χαλκινη
και μια σαν αμιαντο
Καλημέρα! Έχει κανείς προσωπική άποψη για τακάκια goldfren?