Μα 10 ΔΕΚΑ ΕΥΡΩ την σελιδα για να τυπωσετε τον ενφια στις γριουλες; παμε καλα; χειροτεροι κι απο τους κυβερνωντες
και μια αλλη με τρια ενφια 14 ευρω μονο για την εκτυπωση.![]()
Μα 10 ΔΕΚΑ ΕΥΡΩ την σελιδα για να τυπωσετε τον ενφια στις γριουλες; παμε καλα; χειροτεροι κι απο τους κυβερνωντες
και μια αλλη με τρια ενφια 14 ευρω μονο για την εκτυπωση.![]()
10 ευρω ΜΑΥΡΑ..............
γιατι 5 χρονια κρισης δεν εφτασαν για να γινουμε ανθρωποι
Και μαύρα πενηντάρικα για μηδενικές πεντάλεπτες δηλώσεις...
αλήτες - ρουφιάνοι - λογιστές
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Ετσι ειναι η ΕΛΛΑΔΑ και ο Ελληνες φιλε.Γιατι νομιζεις οτι καταντησαμε ετσι????
Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.
Εγώ χτες που τύπωσα τα δικά μου δεν μου πήρε τίποτα,ομοιως και σε όσους ήταν εκεί, δεν μου έκανε εμένα μόνο σκοντο
Επαρχία και πάλι επαρχία
ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΓΩΡΑ
Έχεις ανάγκη? Σε πηδάω.
Προσφορά και ζήτηση κλπ κλπ
Αν κάτι άλλαξε στην Ελλάδα είναι αυτό.
Δεν βοηθάμε πιά ο ένας τον άλλο.
![]()
ανανήψαντας
κι ο δικος μου δεν μου πηρε τιποτα για δυο που μου τυπωσε
ενα τριανταρι μου παιρνει καθε χρονο για τη δηλωση μου που ειναι αστεια αλλα αποδειξη δικια του δεν εχω δει ποτε
και ειναι και κομμουνιστης
δεν ειναι θεμα χαρακτηρα ειναι γενικοτερο θεμα νοοτροπιας και μας αφορα ολους (κι εμενα)
το "μαυρα" το ξεχασα.
να παρω δηλαδης ενα λαπτοπακι κι εναν εκτυπωτη μια συνδεση και στην πλατεια με ενα σκαμνακι. δυο ευρω η εκτυπωση
για την επαρχια εχετε δικιο οι απανου. αν ζηταγε 10 ευρω την αλλη μερα θα το εβρισκε πυρπολημενο το γραφειακι του![]()
τα έχουμε πει 500 φορές...
να κάνω και λίγο τον δικηγόρο του διαβόλου ;
έχετε ένα μαγαζί, πληρώνετε φως - νερό - τηλέφωνο, ΤΕΒΕ, ΙΚΑ μίκα, σύκα, εφορία 26%, τέλος επιτηδεύματος κοκ κοκ κοκ
πως θα σας φαινόταν εκεί που προσπαθείτε να δουλέψετε να έμπαινε κάθε 2 λεπτά ένας (μη πελάτης σας) και να ζάλιζε τα @@@@@ σας ή του υπαλλήλου που εσείς πληρώνετε ;
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
δεν διαφωνω μαζι σου αριστο. αλλα παρε κι αυτο το σκηνικο.
παω να μου τυπωσει τον ενφια.
(επισης εκει εχω κανει την δηλωση μου)
μου λεει δεκα ευρω η εκτυπωση του ενφια.
εγω: γινομαι τουρκος και του λεω δωσε μου τους κωδικους και φευγω απο σενα.
ε δεν θα μου κανει μια στραβη στην δηλωση μου εφοσον εχει τους κωδικους ο λογιστης; προκειμενου να με εκδικηθει.
ε και τρως διπλο αγγουρι.
( οπου εμενα βαλε μια γριουλα που δεν εχει παιδια ανηψια να της τυπωσουν το καθετι )
Ρε παιδια,οταν παει καποιος στο λογιστικο γραφειο,με τον εναν η αλλο τροπο,θα του φαει κανα μισαωρο του λογιστη.Πολλοι πανε χωρις να ειναι καν πελατες τους.
Οι λογιστες ,απ'οτι ειδα,το τελευταιο διαστημα,εχουνε φαει το πηδημα της αρκουδας,εχουνε χαθει απο την παρεα,την οικογενεια κλπ,κλπ.Οτι περνανε πριν με τη μιση δουλεια ,ωρα παιρνουνε το ιδιο (και Αν) με τη διπλασια.
Πρεπει με καποιο τροπο να βγαλουνε και αυτοι το μεροκαματο.Καποιοι....ελαχιστοι αισχροκερδουν,αλλα η πολυ μεγαλη πλειοψηφια οχι.Η λογιστρια μου απο μονη της,μειωσε 20% την αμοιβη της.Την ιδια στιγμη,που επιβαρυνθηκε κατα πολυ το εργο της.Μην τους στηνετε στον τοιχο,ετσι ευκολα.
ΥΓ Δεν ειμαι λογιστης (για οσους δεν το καταλαβαν).