Σελίδα 6 από 12 ΠρώτοΠρώτο 1234567891011 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 168

Θέμα: οι ΑΛΗΤΕΣ κι ο ΕΝΦΙΑ

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από toyar Προβολή μηνύματος
    βλεπεις τα πραματα μονοπαντα
    επειδη η δηλωση μου ειναι για τον λογιστη μου 10 λεπτα δουλεια και του ακουμπαω 30 ευρω αδιαμαρτυρητα χωρις αποδειξη, θα με χαλαγε αν μου ζητουσε λεφτα για 2 κολες Α4 εκτυπωμενες
    κι εγω εχω εναλλακτικη πολυς κοσμος δεν εχει
    δεν εχω κατι με τον κλαδο των λογιστων
    τα εχω με οποιονδηποτε αντιμετωπιζει τον αλλον σαν διερχομενο ευρω
    γιατι σε καποιον επαγγελματια που μου κανει μια μικρη εξυπηρετηση τσαμπα θα δωσω οτι μου ζητησει οταν χρειαστει
    σε αυτον που πρεπει παντα να μου παρει κατι για οτιδηποτε ασημαντο δεν ξαναπαταω
    δεν ειναι θεμα οικονομιας ειναι θεμα εμπιστοσυνης
    Μάλιστα. Οπότε πληρώνεις μαύρα στον λογιστή σου για την δήλωση αδιαμαρτύρητα, για δέκα λεπτά από τον χρόνο του. Οπότε για πέντε λεπτά που θέλει για το ΕΝΦΙΑ γιατί να μην δώσεις δεκαπέντε ευρώ αδιαμαρτύρητα παρά γκρινιάζεις για τη χρέωση; Η εμπιστοσύνη που λες που κολλάει;

ο γ@μω τα κυβικα σας... Το avatar του/της mikes
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από vaska Προβολή μηνύματος
    μολις με ειδοποιησε ότι ερχεται φουριοζα να χωσει...

Παλαιό μέλος
    Εις εκ των αλητών....μόλις αφίχθη!!! Ρε παλουκαρια εσεις που τα χώνετε τοσοι ωρα στους λογιστες, αλητες, λερες κλπ....για θυμιστε μου γιατι ειμαι και μεγαλοκοπέλα και ξεχνάω....πότε ηρθαμε σπιτι σας και σας παρακαλέσαμε να ερθετε στα γραφεία μας, να μας πείτε τον πόνο και τον καημό σας, να μας τα κάνετε τσουρέκια για να σας εκτυπώσουμε τον ΕΝΦΙΑ ή οποιο άλλο εγγραφο τελοσπάντων??? Γιατι αν αυτο οντως συνέβη, τότε πολύ ορθά το σκέφτεστε μετα απο την εκτύπωση του εκκαθαριστικου να μας δώσετε ολίγον απο τους όρχεις σας και να φύγετε!! Σε καθε άλλη ομως περίπτωση, οπου ΕΣΕΙΣ αποφασίσατε να έρθετε στο γραφείο ενός επαγγελματία και να εκμεταλλευτείτε τις γνώσεις του,τον χρόνο του, την τεχνογνωσία του, τα αναλώσιμα του, τους υπολογιστες και περιφερειακά του κλπ....ΕΙΣΤΕ υποχρεωμένοι να τον πληρώσετε!!ατακες τυπου "να σου αγοράσω ενα πακέτο χαρτια Α4" , αφενος τις ακουω τελείως βερεσε, αφετερου συνηθως τις λενε τζάμπα μαγκες! δεν μου πληρωνετε το χαρτί και το μελάνι.....τον χρόνο μου πληρώνετε!! το πόσο κοστολογεί ο κάθε συνάδερφος την εργασία του οριζεται αρχικά απο το πόσο κοστολογεί τον εαυτό του, σε συνάρτηση με τον χρόνο που πρέπει να διαθέσει γι αυτο που ζητάτε κι ακομα σπουδαιότερο τι πρέπει να αφήσει άφτιαχτο ή να παραμελήσει, προκειμένου να εξυπηρετήσει εσας!! και τελοσπαντων, στην εποχή που συμπασα η ανθρωποτητα (και πρωτου πειτε καμια καφριλα περι ηλικιωμενων κλπ ...εννοειται πως δεν αναφερομαι σε αυτους) καυλαντιζετε ολη μερα στο φβ, ποσταρει την καθε μαλακιτσα που του ερχεται στον εγκεφαλο, μπαινει σε site αμφιβολου ποιότητας και ηθους, αγοραζει σωβρακοφανελες απο e shop σε καθε δυνατο μεγεθος και χρωμα.....ε ας αποκτήσει και τους κωδικους του TAXISNET και να κανει την δουλεια του!! εννοειται βεβαια οτι ξεφτυλικια τυπου...."δεν ερχομαι στο γραφειο σου για να μην σε απασχολω για κατι τοσο χαζο, μπορω να το εκτυπωσω και μονος μου" και μετα απαιτειτε 2ωρο σεμιναριο απο το τηλεφωνο για το σε ποιο site να μπειτε, ποια εφαρμογη να επιλεξετε, που να γραψετε username -password, το μονο που αποδεικνυουν ειναι ποσο καραγυφταρια ειστε εσεις.....κι οχι εμεις οπως μας κατονομασατε!!
    αν δεν κοιτάς , εκεί που θες να πας.......θα πας , εκεί που κοιτάς....

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sarimarina Προβολή μηνύματος
    .....
    ηρθε.....

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από virus Προβολή μηνύματος
    μιας κι εγω ανοιξα το θεμα, μερικα λογια.

ναι ημουν φορτισμενος χτες, γιατι μου φανηκε παραλογο το ποσον για μια εκτυπωση ενφια.

καταρχας συγνωμη για την προσφωνηση "αλητες" επειδη σιγουρα θα υπαρχουν εδω μεσα και καποιοι λογιστες και δεν θαθελα να τους θιξω. με ολη την καλη διαθεση μου. ειναι ξεκαθαρο οτι προκειτε για τους 5-10 κακους επαγγελματιες που παντα αμαυρωνουν το οποιοδηποτε επαγγελμα.

και μια ενημερωτικη παραγραφο τωρα.

πλεον ολα τα δημοσια εσοδα εχουν ταυτοτητα συναλαγης. ενφια- εισοδημα- φπα- και οτιδηποτε αλλο εχουν το καθενα την δικη τους ταυτοτητα συναλαγης. η εκτυπωση ΔΕΝ ειναι απαραιτητη. μπορει ο καθενας να γραψει την ταυτοτητα συναλαγης σε ενα χαρτι χειρογραφα καθως και το ποσο της δοσης η του συνολου και με αυτο το χαρτι να παει οπου θελει να πληρωσει. καθως και το ειδος οφειλης μπορει να το αναφερει προφορικα. δηλαδη "θελω να πληρωσω φπα, οριστε η ταυτοτητα συναλαγης" δινει το χειρογραφο χαρτακι και ΤΕΛΟΣ. δεν υπαρχει περιπτωση να μην εξυπηρετηθει.

μια λεπτομερεια που δεν αναφερθηκε ποτες και καλο εινια να υπαρχει η ενημερωση και η απλη λυση στους μη εχοντες εκτυπωτη καθως και στις μεγαλες ηλικιες.

απολα τα παραπανω εξαιρουνται τα παραβολα οδηγησης και αλοδαπων. αυτα θελουν εκτυπωση απο εκτυπωτη.
    ρε φιλε....διορθωνεις την πρωτη βλακεια με αλλη μια βλακεια.....για να τις κανουμε 2 το αθροισμα!!
    το θεμα μου ρε παληκαρι ειναι αν θα στο εκτυπωσω ή αν θα στο γραψω???
    πας με τα καλα σου??
    το θεμα μου ειναι ο χρονος μου!!!
    αυτον πληρωνετε!!!

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    το πρωτο χαρτι που τελικα ακυρωθηκε,το ειχε τυπωσει ο λογιστης μας και για τους 4 της οικογενειας,χωρις καποια εξτρα χρεωση.υπηρξε επισκεψη και για αλλο ιεμα παραλληλα,αλλα και μονο γιαυτο,δεν νομιζω να χρεωνε τιποτα.
    παντως,αντι να ειμαστε ο ενας διπλα στον αλλον και να μην κοιταμε να βγαλουμε απο την μυγα ξυγκι...οτι φαμε,οτι πιουμε κι οτι αρπαξει ο ωλος μας.
    παντως,ανεξαρτητα απο τα περιουσιακα στοιχεια(που μπορει απλα να τα κληρονομησες και καποια να μην τα εκμεταλευεσαι)δεν θα επρεπε να κοιτανε και το εισοδημα;παιρνω μισο μισθο και μου ηρθε φορος 3 κατοσταρικα.
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από akis_trevor Προβολή μηνύματος
    το πρωτο χαρτι που τελικα ακυρωθηκε,το ειχε τυπωσει ο λογιστης μας και για τους 4 της οικογενειας,χωρις καποια εξτρα χρεωση.υπηρξε επισκεψη και για αλλο ιεμα παραλληλα,αλλα και μονο γιαυτο,δεν νομιζω να χρεωνε τιποτα.
    παντως,αντι να ειμαστε ο ενας διπλα στον αλλον και να μην κοιταμε να βγαλουμε απο την μυγα ξυγκι...οτι φαμε,οτι πιουμε κι οτι αρπαξει ο ωλος μας.
    παντως,ανεξαρτητα απο τα περιουσιακα στοιχεια(που μπορει απλα να τα κληρονομησες και καποια να μην τα εκμεταλευεσαι)δεν θα επρεπε να κοιτανε και το εισοδημα;παιρνω μισο μισθο και μου ηρθε φορος 3 κατοσταρικα.
    εαν θες να σου ερμηνευσω τον ΕΝΦΙΑ πολυ ευχαριστως!! το θεμα ομως ανεβηκε περι του δικαίου ή μη , να πληρωθω για την δουλεια μου!! γιατι δουλεια κανω παιδια.......οχι λειτουργημα!! και δυστυχως δεν το εχω πλεον ουτε χομπυ!!

The Cortexiphan Junkie Το avatar του/της manhunter
    Εις εκ των αλητών....μόλις αφίχθη!!! Ρε παλουκαρια εσεις που τα χώνετε τοσοι ωρα στους λογιστες, αλητες, λερες κλπ....για θυμιστε μου γιατι ειμαι και μεγαλοκοπέλα και ξεχνάω....πότε ηρθαμε σπιτι σας και σας παρακαλέσαμε να ερθετε στα γραφεία μας, να μας πείτε τον πόνο και τον καημό σας, να μας τα κάνετε τσουρέκια για να σας εκτυπώσουμε τον ΕΝΦΙΑ ή οποιο άλλο εγγραφο τελοσπάντων??? Γιατι αν αυτο οντως συνέβη, τότε πολύ ορθά το σκέφτεστε μετα απο την εκτύπωση του εκκαθαριστικου να μας δώσετε ολίγον απο τους όρχεις σας και να φύγετε!! Σε καθε άλλη ομως περίπτωση, οπου ΕΣΕΙΣ αποφασίσατε να έρθετε στο γραφείο ενός επαγγελματία και να εκμεταλλευτείτε τις γνώσεις του,τον χρόνο του, την τεχνογνωσία του, τα αναλώσιμα του, τους υπολογιστες και περιφερειακά του κλπ....ΕΙΣΤΕ υποχρεωμένοι να τον πληρώσετε!!ατακες τυπου "να σου αγοράσω ενα πακέτο χαρτια Α4" , αφενος τις ακουω τελείως βερεσε, αφετερου συνηθως τις λενε τζάμπα μαγκες! δεν μου πληρωνετε το χαρτί και το μελάνι.....τον χρόνο μου πληρώνετε!! το πόσο κοστολογεί ο κάθε συνάδερφος την εργασία του οριζεται αρχικά απο το πόσο κοστολογεί τον εαυτό του, σε συνάρτηση με τον χρόνο που πρέπει να διαθέσει γι αυτο που ζητάτε κι ακομα σπουδαιότερο τι πρέπει να αφήσει άφτιαχτο ή να παραμελήσει, προκειμένου να εξυπηρετήσει εσας!! και τελοσπαντων, στην εποχή που συμπασα η ανθρωποτητα (και πρωτου πειτε καμια καφριλα περι ηλικιωμενων κλπ ...εννοειται πως δεν αναφερομαι σε αυτους) καυλαντιζετε ολη μερα στο φβ, ποσταρει την καθε μαλακιτσα που του ερχεται στον εγκεφαλο, μπαινει σε site αμφιβολου ποιότητας και ηθους, αγοραζει σωβρακοφανελες απο e shop σε καθε δυνατο μεγεθος και χρωμα.....ε ας αποκτήσει και τους κωδικους του TAXISNET και να κανει την δουλεια του!! εννοειται βεβαια οτι ξεφτυλικια τυπου...."δεν ερχομαι στο γραφειο σου για να μην σε απασχολω για κατι τοσο χαζο, μπορω να το εκτυπωσω και μονος μου" και μετα απαιτειτε 2ωρο σεμιναριο απο το τηλεφωνο για το σε ποιο site να μπειτε, ποια εφαρμογη να επιλεξετε, που να γραψετε username -password, το μονο που αποδεικνυουν ειναι ποσο καραγυφταρια ειστε εσεις.....κι οχι εμεις οπως μας κατονομασατε!!
    Θυμισου αυτο σου το ποστ, όταν θα γκρινιάξεις για κάτι άλλο που είσαι εσύ καταναλωτής.
    Δικαίωμα σας όπως λέτε όλοι να ζητάτε και 100 ευρώ για κάτι και όντως (λέμε τώρα). Δικαίωμα μας όμως και εμάς να γκρινιάζουμε όταν μας φαίνεται ότι μας ληστεύουν.

Έλεος ρε πστ μου. Μερικοί νομίζετε οτι μιλάτε σε τίποτα βλαμμένα, με κριτικό ύφος και κορδέλες.
    Ε ρε Τρούπερ που σας χρειάζεται...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της virus
    ρε φιλε....διορθωνεις την πρωτη βλακεια με αλλη μια βλακεια.....για να τις κανουμε 2 το αθροισμα!!
    το θεμα μου ρε παληκαρι ειναι αν θα στο εκτυπωσω ή αν θα στο γραψω???
    πας με τα καλα σου??
    το θεμα μου ειναι ο χρονος μου!!!
    αυτον πληρωνετε!!!

το θεμα ειναι οτι δεν απευθυνομαι σε λογιστη. το θεμα ειναι να μαθει ο κοσμος πως η εκτυπωση δεν ειναι απαραιτητη για να πληρωσεις. αρκει ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΑ την ταυτοτητα συναλαγης.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από manhunter Προβολή μηνύματος
    Θυμισου αυτο σου το ποστ, όταν θα γκρινιάξεις για κάτι άλλο που είσαι εσύ καταναλωτής.
    Δικαίωμα σας όπως λέτε όλοι να ζητάτε και 100 ευρώ για κάτι και όντως (λέμε τώρα). Δικαίωμα μας όμως και εμάς να γκρινιάζουμε όταν μας φαίνεται ότι μας ληστεύουν.

Έλεος ρε πστ μου. Μερικοί νομίζετε οτι μιλάτε σε τίποτα βλαμμένα, με κριτικό ύφος και κορδέλες.
    εσεις που νομιζετε ότι ολοι σας ληστευουν, στη δουλεια σας τι χρεωσεις εχετε?? η μηπως οι δικες σας είναι λογικοτατες (μιας και εδώ εσεις εισπρατετε), αλλα των αλλων που καλειστε να πληρωσετε είναι παραλογες??

και μη μου πει κανεις ότι δεν ισχυει κατι τετοιο, γιατι κάθε μερα τα αντιμετωπίζω στη δουλεια..

Παλαιό μέλος

ακριβως επειδη ειμαι ελευθερος επαγγελματιας και οι ταπες που εχω φαει ειναι beyond expectation, εχω απολυτη κατανοηση στην απαιτηση καποιου να αμοιφθει!
    αν κρινετε οτι το τιμημα που ζηταει ενας συναδελφος μου ειναι αδικο εχετε το δικαιωμα να του πειτε bye και να πατε σε αλλο λογιστη!!

επαναλαμβανω τα 10 ευρω δεν ειναι για την εκτυπωση!!
    ειναι για τον χρονο μου ο οποιος περιλαμβανει........
    -Μαρινα?
    -Παρακαλω!
    -Ακουσα στην τηλεοραση ...στον Παπαδακη....στον Αυτια.....για εναν καινουργιο φορο....ΑΜΦΙΑ τον λενε...ΑΝΦΑΣ τον λενε....ΕΜΦΑ τον λενε.....τι ειναι αυτο??
    -Αυτο κε.Ταδε μου ειναι μπλα μπλα μπλα
    -Μα αυτο το πληρωνω και μεσα απο την ΔΕΗ
    -Οχι κε Ταδε μου.....τελευταια φορα τον πληρωσατε στην ΔΕΗ....πλεον θα πληρωνεται με αυτο τον τροπο
    -Και το χαρτι που το βρισκω?? Δεν μου ηρθε τιποτα!!
    -...................
    -........................
    -.....................
    -..................
    -......................

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από virus Προβολή μηνύματος
    το θεμα ειναι οτι δεν απευθυνομαι σε λογιστη. το θεμα ειναι να μαθει ο κοσμος πως η εκτυπωση δεν ειναι απαραιτητη για να πληρωσεις. αρκει ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΑ την ταυτοτητα συναλαγης.
    να την βρεις και να την πληρωσεις!!

The Cortexiphan Junkie Το avatar του/της manhunter
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από mikes Προβολή μηνύματος
    εσεις που νομιζετε ότι ολοι σας ληστευουν, στη δουλεια σας τι χρεωσεις εχετε?? η μηπως οι δικες σας είναι λογικοτατες (μιας και εδώ εσεις εισπρατετε), αλλα των αλλων που καλειστε να πληρωσετε είναι παραλογες??
    Πολλές και ακριβές. Δικαιωμά μας. Δεν είπα οτι δεν είναι ληστεία και εκ μερους μας. Δικαίωμα μας επίσης να θεωρώ ότι με κλέβουν ή όχι

Δικύλινδρο μέλος Το avatar του/της aris_n
    Εγώ λέω να μπεί και 090 στα τηλέφωνα των λογιστών με 1.30 ευρώ το λεπτό χρέωση για τις πληροφορίες που δίνονται τηλεφωνικά...Είναι διαφυγόντα κέρδη αυτά δεν είναι για να χάνονται έτσι! Τόσες γνώσεις και τόσος χρόνος χαμένος και να είναι τσάμπα για τον πελάτη που έχει αυτά τα προγράμματα του διαόλου που έχουν απεριόριστες αστικές κλήσεις;;; Θού Κύριε...
    San Francisco Bay Area member......

Πολλές και ακριβές. Δικαιωμά μας. Δεν είπα οτι δεν είναι ληστεία και εκ μερους μας. Δικαίωμα μας επίσης να θεωρώ ότι με κλέβουν ή όχι
    αρα εφ'οσον κανετε το ιδιο (παραδεχομενοι μαλιστα ότι σε καποιες περιπτώσεις "ληστευετε" κι εσεις τον κοσμο) τοτε γιατι παραπονιεστε όταν σας συμβαινει??

Σελίδα 6 από 12 ΠρώτοΠρώτο 1234567891011 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 27
    Τελευταίο μήνυμα: 17/01/2013, 15:28
  2. Τι Θελουν οι γυναίκες !!!!
    από niko13g στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 23/10/2008, 15:50
  3. Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 11/09/2006, 15:10
  4. Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 02/09/2004, 19:09