Να πω ρεαλιστικό γεγονός που έγινε εν έτος 1997 που είχα ενα Rebel;
Παρκάρισμα μηχανής, παράλληλα με πεζοδρόμιο , σε γειτονιά στα Α.Πατήσσια..έξω απο την σχολή πολεμικών τεχνών που πήγαινα...
Τύπος με jeep Terano (μόλις είχαν πρωτοβγεί), δεν χώραγε σε χώρο που είχε αφήσει η μηχανή μου , πίσω (για κανονικό αυτοκίνητο και οχι τεθωρακισμένο) και προσπαθεί να την κουνήσει... Ταχύτητα μέσα, αδαής οβλάχος , το cyptonite περασμένο στον άξονα, και δεν πήγαινε βήμα η μηχανή ... Βαριά καθώς ήταν για τα κυβικά του , αρχίζει και την σπρώχνει με τα χέρια αρχικά και μετά με το jeep!!!![]()
![]()
(Μου το είπε ο απέναντι νεαρός παπόβιος)..
ακολουθεί απολαυστικότατος βίαιος Διάλογος ....(τα ανήλικα να μην διαβάσουν)
- Συγνώμη τι κάνετε εκεί;
- Δικό σου είναι; (με κράνος ανα χείρα ς εγώ).
- Δικό μου!... τι θέλετε;;
- Δεν το παίρνεις το μπου$%$# απο εδώ να παρκάρουμε...!!!
- ???!!!!.....(συγκρατήσου... μας βλέπει και κόσμος!!)
- Τι με κοιτάς ρε τσογλάνι;;; πάρτο απο εκεί να μην στο κάνω ενα με την άσφαλτο::::
- Οκ.. μισό λεπτό του λέω!!!
..
Αφαιρώ το cryptonite και όπως το τελικό του πετάλου ξεκλειδώνεται απο τον άξονα, κάνει και την πρώτη προσπάθεια για να μιμηθεί , πτηνά του ουρανού, με προσγείωση "crash-test" πάνω στο μεγάλης επιφάνειας παρμπρίζ του Terano...
Παραδόξως δεν θρυψάλιασε όπως στο Hollywood και να πετύχει την κεφάλα του, αλλά απλά το θρυμάτισε σε σταθερή στάση.
Ο τύπος , χλωμιάζει.. πανιάζει , ...συνιδητοποιεί τι έγινε , ..κοκκινίζει και πάει να βγεί...
Εκεί θυμήθηκα τα ποδοσφαρικά μου χρόνια στην αλάνα , και με κλωτσιά με το πέλμα, δοκίμασα τον νόμο δράσης-αντίδρασης σε μια αντιθέτως κινούμενη πόρτα αυτοκινήτου... Αλήθεια το ξέρατε οτι αυτά τα θηρία , έχουν πόρτες που δύσκολα βουλιάζουν;.... παρόλα αυτά , ο κύριος αυτός, έβγαλε κραυγή "Me Tarzan..you Jane" , καθώς το γόνατο του , απέκτησε την σφραγίδα "Terano" με ηχηρό τρόπο...
Βγαίνοντας έξω, απο το αυτοκίνητο του... άρχισε κάτι περί αστυνομίας κτλ...
Καλώ μόνος μου λοιπόν την αστυνομία ...
έρχεται ομάδα Ζ...
κλασσική ερώτηση...
-Τι συνέβη;
ακολούθησε περιγραφή των παραπάνω, και φιλική πρόταση του Ζ, για συμφιλίωση , αρχικά και δήλωση για ατύχημα για την ζημιά...
Ο τύπος , εξεράγη!!!!!
-Τι λες τώρα ρε λαμόγιο, μηχανόβιε και εσύ, που τα κάνατε πλακάκια με το τσογλάνι και πας να τον βγάλεις καθαρό.....!!#@$%@%$#
...Ακολούθησε σκηνή απείρου κάλλους, καθώς έκανε κίνηση , να πράξει βιαίως εναντίον του Ζ...:rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
![]()
Για να μην τα πολυλογώ... ο τύπος , απέλαυσε φιλοξενία του Ελληνικού κράτους , για ενα τριήμερο, καθώς ήταν Παρασκευή, με διάφορες κατηγορίες, ανάμεσα τους , και μια που αφορούσε εμένα και έλεγε οτι προσπάθησε να διαπράξει κλοπή , μετακινώντας την μηχανή μου , χωρίς άδεια...!!!!!
Το χαρακτηριστικό αυτό επεισόδιο , μου έχει μείνει, ως κολωφαρδία δική μου μεγίστου βαθμού, καθώς την σκαπούλαρα πολύ χαλαρά, με την μαλακία του άλλου , όπως....
όπως και το τι μπορείς να ισχυριστείς αν κάποιος προσπαθήσει να μετακινήσει την μηχανή σου , χωρίς άδεια...
έτσι την επόμενη φορά που σας συμβεί κάτι τέτοιο , δοκιμάστε να φωνάξτε ,..... ΚΛΕΦΤΗΣ ΡΕΕΕΕ....ΠΙΑΣΤΕ ΤΟΝ...:rotflmao: :rotflmao:
και απολαύστε αντιδράσεις...
Gandalf