Σελίδα 3 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 81

Θέμα: Η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΜΑΤΙΑ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της milaber
    Αρχικά δημιουργήθηκε από takiskan
    Αφού στις 3500 moto οι 20 , 30 , 50 είναι οι «κάγκουρες» (γιατί τόσοι είναι) γιατί ποσοστό μιλάμε και πώς γίνετε αυτό το ποσοστό να καπελώνει του υπόλοιπους ?
    Εκτός αν είμαστε όλοι έτσι κι όταν το πράγμα φτάνει σε ‘μας πετάμε μπροστά τους 50 !
    Kαι εγώ αυτό ακριβώς δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται...
    Τους λόγους...

Καθόμαστε εκ του ασφαλούς απ’ έξω και το κρίνουμε-κατακρίνουμε , άπραγοι κι ανεύθυνοι η συμμετέχουμε κι από μέσα τραβώντας και καν’ αφτί , κόβοντας και κανα κώλο πάμε το πράμα εκεί που του πρέπει ?

ΦΙΛΕ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ.
    στην ηγουμενιτσα ενας καγκουρας εκανε σουζα οπως ερχοτανε προς το καμπινκ. σταματισε στο ενα μετρο απο τα παιδια που ηταν στην εισοδο και καναν τον ελενχο οι οποιοι οπως τον ειδαν να ερχετε τρομαξαν και νομηζαν οτι θα επεφτε πανω τους και πεταχτηκαν τρομαγμενοι στην ακρη. ενας απο αυτους (ο πετρος) πηγε κοντα του και του ζητησε τον λογο. μαζι με αυτον πηγαν και οι αλλοι της εισοδου. εγινε τσαμπουκας με τον τυπο ο οποιος ηταν με παρεα 5-6 ατομα με μοτο του ιδιου στηλ ( καγκουρες ) και πανω που θα επευταν οι ψιλες, ηρθε ο ανωτερος της μοτοε και ησηχασε τα πραγματα, και οι καγκουρες μπηκαν. οταν ο πετρος του ζητησε τον λογο γιατι τους αφισε αφου σηνεχηζαν να ειναι προκλητηκοι ακομα και οταν εμπεναν μεσα, η απαντηση του υπευθηνου ηταν. ελα μορε παιδια ειναι.???!!! πετρος και επιδη ειναι παιδια πρεπει να μας γαμησουν κιολας? αν χτηπουσε κανεναν και τον σκοτονε ετσι οπως εκανε τι θα γηνοταν? θα πηγενες στην μανα του και θα του ελεγες οτι ηταν παιδια? εγινε βαβουρα και με εμας που ειδαμε την φαση και ο υπευθηνος προσπαθησε να τα μπαλοση οτι και καλα δεν θα το ξανακανανε. αποτελεσμα.... αν θελετε τον εχω σε βιντεο μεθησμενος πιτα να κανει οτι μαλακια μποριτε να φανταστητε μεσα στο καμπινκ ακομα και την νυχτα. οταν το ειπαμε στο υπευθηνο και του ειπαμε αν θελει να δη και το βιντεο το τι κανει, ο υπευθηνος το επεζε μαλακας. στην πανελληνια στην θασο ξεχνατε τον τιπο μεσα στο καμπινκ που εκανε σουζες μεσα στης σκινες και ευτιχως τα παιδια της ΛΕ.Φ.ΚΑ που ειχαν της μηχανες τους παρκαρισμενες μποστα στης σκινες και πηρε σβαρνα 11 μηχανες και της ρημαξε? και λεω ευτιχως γιατι αν δεν ηταν μπροστα οι μοτο θα επεφτε πανω στης σκινες. και ο υπευθηνος οταν πηγαν να τον πλακοσουν τα παιδια πηγε να τους βγη και απο πανω. μαλιστα σε ενα φιλο μελος της λεσχης που ειχε βαλει καποια εμποδια την αλλη μερα να μην μπορουν να περνανε καβαλα στης μοτο αλλα επρεπε να της πανε με τα χερια σπροχνοντας πιγε ο υπευθηνος της μοτοε να του ζητηση τον λογο που εβαλε τα εμποδια, λεγοντας του οτι .. πιος νομηζης οτι εισαι και εβαλες εμποδια στον δρομο.... και η απαντηση του οργισμενου φιλου μου ηταν οτι ειναι αυτος που θα γαμιση οποιον περαση απο εκει καβαλα στην μοτο και τον υπευθηνο που του ζητησε τον λογο. και αν τον ενοχλουν τα εμποδια ας τολμουσε να τα βγαλη. μετα απο αυτο το συγκεκριμενο σημβαν ηταν το καλυτερο σιμειο της πανελληνιας. γεμισε ο τοπος απο σκηνες κολιτα η μια στην αλλη για να βρουν λιγη ασφαλεια. σε ολες της περιπτοσεις οι υπευθυνοι της μοτοε δεν καναν τυποτα για να προστατευσουν τον κοσμο απο τους 10 -20 καγκουρες για να μην χασουν τα λευτα. και πολλα παιδια πανε να δουλεψουν αφιλοκερδη για την πανελληνια πιστευοντας οτι θα ειναι καθε φετος και καλυτερη πανελληνια. και καθε προσπαθεια που κανουν τους βρησκη αντημετοπους οσους εχουν οικονομικα συμφεροντα, και οσο φιλοτιμα και να προσπαθουν να χτησουν κατι καλο ερχονται οι αλλοι και το γκρεμιζουν... απο εμενα ενα μεγαλο ευχαριστω στον πετρο και στον καθε πετρο η κωστα η οπως και να λενε τα παιδια που προσπαθουν για μια καλυτερη πανελληνια. αλλα αν δεν φυγουν τα σκουπιδια που εχουν μπη και μας εκπροσοπουν δεν προκητε ποτε να δουμε μια πανελληνια σηγκρεντροση μοτοσηκλετηστων και οχι καγκουρων. πως ονειρευωμε εγω την πανελληνια? οσοι ειχαν ερθη στην μουρτερη (εστω και με της αντιξοες καιρικες συνθηκες που υπηρχαν ) θα καταλαβη. ετσι την ονειρευωμε. μια παρεα τεραστηα με μοτοσηκλετηστες με το καλαμπουρι την παρεα. το βραδυ μαζεμενοι γυρω απο της φωτιες γνωστοι κασι αγνωστοι να πινουν και να γλεντουν ξενιαστοι. ζηταω πολλα??????? γιωργος

Ο Πεφωτισμένος Το avatar του/της illuminatios
    Ρε Γιαγιά Αρκούδα.....
    Σ'ωραίος !
    Always made to mean nothing

Nai alla...

Motosykletistes xwris motosykletes? Egine kai edw sthn Krhth kati tetoio ..... me megalh apotyxia!

Estw kai elegxomena prepei na ginoun merika events...
    Oi kagoyres tha yparxoun panta , tha peftoun panta , tha prokaloun atyxhmata panta.
    Den prepei na thaftei enas thesmos eksetias merikwn apo aytous.

Osoi erthete panellhnia , ta leme ekei ....
    Bilias aka Fazer 1000

Παλαιό μέλος Το avatar του/της milaber
    Αρχικά δημιουργήθηκε από illuminatios
    Ρε Γιαγιά Αρκούδα.....
    Σ'ωραίος !
    Πολύ ωραίος!

ΠΣΜ

ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ takiskan. ΤΟ ΝΑ ΑΦΟΡΙΖΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΚΟΛΗ ΛΥΣΗ. ΤΟ ΝΑ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ...ΑΣ ΕΛΘΟΥΝ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΥ ΑΦΟΡΙΖΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΜΟΤΟΕ (ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ) ΚΑΙ ΑΣ ΕΚΘΕΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΤΙΡΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΘΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΝΟΥΣΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΦΟΡΟΥΜ. ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΘΕΤΙΚΑ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ...

ΥΓ. Ο ΑΝΑΜΑΡΤΗΤΟΣ ΠΡΩΤΟΣ ΤΟΝ ΛΙΘΟ ΒΑΛΛΕΤΩ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Θάνος

Re: ΠΣΜ

Αρχικά δημιουργήθηκε από sofoklis
    ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ takiskan. ΤΟ ΝΑ ΑΦΟΡΙΖΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΚΟΛΗ ΛΥΣΗ. ΤΟ ΝΑ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ...ΑΣ ΕΛΘΟΥΝ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΥ ΑΦΟΡΙΖΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΜΟΤΟΕ (ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ) ΚΑΙ ΑΣ ΕΚΘΕΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΤΙΡΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΘΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΝΟΥΣΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΦΟΡΟΥΜ. ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΘΕΤΙΚΑ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ...

ΥΓ. Ο ΑΝΑΜΑΡΤΗΤΟΣ ΠΡΩΤΟΣ ΤΟΝ ΛΙΘΟ ΒΑΛΛΕΤΩ...
    Η πανελλήνια δεν είναι εθνικό ζήτημα ούτε υποχρέωση όλων... μία απλή εκδήλωση είναι που μαζεύει πολύ κόσμο λόγω της μοτοσυκλέτας.

Δεν καταλαβαίνω πια τη λογική που λέει ότι για να έχουμε το δικαίωμα της άποψης, θα πρέπει οπωσδήποτε να έχουμε και ενεργή συμμετοχή. Υπάρχουν και οι απλοί επισκέπτες που εσείς καλείτε να έρθουν και έχουν κάθε δικαίωμα μετά να πουν αν τους άρεσε ή όχι!

Για σκεφτείτε το λίγο αυτό που λέτε... αν είναι έτσι την επόμενη φορά που θα πάτε σινεμά και δεν σας άρεσε το έργο μη μιλήσετε, εκτός κι αν συμμετείχατε στην παραγωγή...
    Θάνος..

The Lamp Chops Master
    Όσο στραβό κι αν είναι κάτι που κακά τα ψέματα οι περισσότεροι το «γουστάρουμε»τι κάνουμε ?
    Εννοείς ότι γουστάρω τρελά να τρέχει ανάμεσα στις σκηνές ό κάθε κάγκουρας?
    Η μήπως το επεισόδειο στη Θάσο ανήκει στο σφαίρα του Virtual Reality?
    Από την στιγμή που κάνεις κάτι δημοσίος πρέπει να είσαι έτοιμος να δεχτείς και την κριτική. Είτε καλή είτε κακή.

Motosykletistes xwris motosykletes? Egine kai edw sthn Krhth kati tetoio ..... me megalh apotyxia!
    Estw kai elegxomena prepei na ginoun merika events...
    Oi kagoyres tha yparxoun panta , tha peftoun panta , tha prokaloun atyxhmata panta.
    Den prepei na thaftei enas thesmos eksetias merikwn apo aytous.

Osoi erthete panellhnia , ta leme ekei ....
    Ποιός είπε να γίνει συγκέντρωση χωρίς μοτό?
    ΜΟΝΟ σε ελεγχόμενο χώρο φίλτατε.

Τότε ας κάτσουμε να μας γαμήσουν οι 20-30-50 κάγκουρες. Και ναι προτιμώ να μην ξαναγίνουν τέτοιες πανελλήνιες.

Αμφιβάλω αν θα τα πούμε πάντως. Προτιμώ να αξιοποιώ καλύτερα το ελεύθερό μου χρόνο.
    Τα καλύτερα ταξίδια είναι..........

........αυτά που δεν κάναμε ακόμα!

PROSOPIKA EPIDI EIMAI APO THN ANTITHETI MERIA APO ESENA
    DILADI
    O 19 XRONOS MOTOSIKLETISTHS PISTEYO OTI KAKOS MPIKES "MESA STON LAKO OPOS EGROPSES"
    GIA TON LOGO OTI KAI O PATERAS MOY PANO KATO TA IDIA ME AYTA POY ELEGES STON GIO SOY LEEI KAI SE EMENA KAI DEN PISTEYO OTI OYTE MIA STIGLI DEN SKEYTIKE KATI ANTITHETO APO AYTA POY TOY MATHENES TOSA XRONIA ,ALLA AFTA POY EIPE MONOS TOY THN EPOMENH... TA PROTA BHMATA KAI TOSA XRONIA "KIRIGMA" DISKOLA ALAZOYN APO MIA MATIA SE LATHOS PRAKSEIS.!
    EYXOME NA SE DO KAI NA SE GNORISO STHN PANELINIA
    :rotflmao:

lefterisatsopar
    Αγαπητέ φίλε, η πανελλήνια συγκέντρωση αντικατοπτρίζει τελικά και την ευρύτερη μοτοκοινωνία μας. Λες οτι 10-20 μαλάκες κάνουν μπάχαλο την κατάσταση - και συμφωνώ μαζί σου. Έτσι όμως γίνεται και στην πόλη σου ή την δική μου...
    Σ' αυτό έχουμε όλοι το μερίδιο της ευθύνης που μας αναλογεί σαν πολίτες, μοτοσυκλετιστές .

Αν εμείς που θέλουμε να πηγαίνουμε σε μια συγκέντρωση ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΩΝ μείνουμε απεξω, κριτές και παρατηρητές της κατάστασης , η πανελλήνια θα γίνεται όλο και χειρότερη.

Αν όμως δραστηριοποιηθούμε και αναλάβουμε ρόλο στην διαμόρφωση της κατάστασης υπάρχει η δυνατότητα κάτι να αλλάξει.

Οι ιδέες υπάρχουν.

Εμείς θα πάμε και φέτος στην πανελλήνια (όπως και πέρυσι) και θα δουλέψουμε για την επιτυχία της. Θα χαρώ ιδιαίτερα να τα πούμε απο κοντά.

Φιλικά

Λευτέρης Ατσοπάρδης
    πρόεδρος της ΚΕΛΕΜΟ
    και μέλος της ΜΟΤΟΕ

Δώσε γκάζι.... Το avatar του/της superspy
    Αρχικά δημιουργήθηκε από lefterisatsopar
    ..... η πανελλήνια συγκέντρωση αντικατοπτρίζει τελικά και την ευρύτερη μοτοκοινωνία μας. Λες οτι 10-20 μαλάκες κάνουν μπάχαλο την κατάσταση - και συμφωνώ μαζί σου. Έτσι όμως γίνεται και στην πόλη σου ή την δική μου...
    Σ' αυτό έχουμε όλοι το μερίδιο της ευθύνης που μας αναλογεί σαν πολίτες, μοτοσυκλετιστές .

Αν εμείς που θέλουμε να πηγαίνουμε σε μια συγκέντρωση ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΩΝ μείνουμε απεξω, κριτές και παρατηρητές της κατάστασης , η πανελλήνια θα γίνεται όλο και χειρότερη.

Αν όμως δραστηριοποιηθούμε και αναλάβουμε ρόλο στην διαμόρφωση της κατάστασης υπάρχει η δυνατότητα κάτι να αλλάξει.

Οι ιδέες υπάρχουν. .......
    Με τον τρόπο που διοργανώνεται η πανελλήνια, λυπάμαι, αλλά καλύτερα μακριά…..
    Πήγα, (3 φορές) είδα, έφριξα (κάθε φορά) και μακριά…..
    Αν δεν αλλάξει το σκεπτικό της οργάνωσης, πάντα θα χαλάει το κλίμα….

Κρίμα μετά απο τόσα χρόνια, κάθε χρόνο είναι χειρότερα... Λυπάμαι!

lefterisatsopar
    Ωραία, πρότεινε εσύ άλλη οργανωτική δομή, εφάρμοσέ τη και αν τα αποτελέσματα είναι καλύτερα δικαιώνεσαι.

Απ'ό,τι βλέπω από τις απαντήσεις όσων εμπλέκονται στη διοργάνωση της πανελλήνιας, είναι πολύ δύσκολο να αποδεχτούν την κριτική του κόσμου και να απαλλαγούν από τη λανθασμένη άποψη που λέει ότι "πρέπει όλοι να συμμετέχουν στη διοργάνωση αλλιώς να μη μιλάνε!"

Αυτό ούτε ισχύει ούτε πρόκειται ποτέ να γίνει... Καλό θα είναι λοιπόν να το δεχτείτε και να καταλάβετε ότι εσείς που διοργανώνετε τώρα την πανελλήνια θα την διοργανώνετε και του χρόνου και του παραχρόνου και το πιο σωστό είναι να χρησιμοποιήσετε θετικά την κριτική του κόσμου για να βελτιώνετε την εκδήλωση κάθε χρόνο.

Πάντως, νομίζω ότι κόσμος πάντα θα έρχεται στην πανελλήνια. Η διαφορά, αν δεν αλλάξει κάτι, θα είναι ότι κάθε χρόνο θα έρχονται περισσότεροι κάγκουρες και λιγότεροι μοτοσυκλετιστές. Στο τέλος θα καταντήσει να μην μπορεί κανείς ούτε για βόλτα να περάσει...

Για μένα όλη η χαρά της πανελλήνιας ήταν το ταξίδι. Να φορτώσω τη μηχανή και να ξεκινήσω να κάνω καμιά 500αριά χιλιόμετρα σε δρόμους γεμάτους μοτοσυκλετιστές από όλη την Ελλάδα με κοινό προορισμό. Υπήρχε ένα διαφορετικό κλίμα σε όλη τη διαδρομή και σε όλες σχεδόν τις στάσεις και βέβαια υπήρχε και ο τελικός προορισμός που ήταν κάτι διαφορετικό από τη βόλτα του Σαββάτου!

Τώρα τι νόημα είχε να το διοργανώσετε δίπλα στην Αθήνα; Είναι το μεγαλύτερο αστικό κέντρο! Οι περισσότεροι κάνουμε αυτό το δρόμο κάθε 15 μέρες.

Νομίζω πολλοί θα είναι αυτοί που θα τραβήξουν άλλο δρόμο φέτος...
    Θάνος..

Ο Πεφωτισμένος Το avatar του/της illuminatios
    Νομίζω ότι αύτο που λένε οι διοργανωτές δεν είναι 'Αφού δεν συνδιοργανώνετε μη μιλάτε' Λένε αφού σας απάσχολεί το θέμα, προτείνετε κάτι!
    Έχω τοποθετηθεί επί του θέματος....δεν θα ξαναπώ τα ίδια... απλά κάτι δεν καταλαβαίνω- ή καταλαβαίνω καλά-
    Περνάει ο κάγκουρας από μπροστά σου. Έρχεται ο διοργανωτής και τον παρατηρεί.Ο κάνγκουρας όμως είναι κάνγκουρας και δεν πέρνει από λόγια.... Ρε παιδιά πρέπει να τον κοπανήσει ο διοργανωτής για μας???? Ξαναείπα ότι η τιμωρία πρέπει να είναι άμεση... ξύλο και πέταμα τα κλειδιά στη θάλλασα. Και μη μου αρχίσει κανείς τα περί πολιτισμένης κοινωνίας και διαλόγου και αρχίδια....
    5 κάνγκουρες δαρμένοι και χωρίς κλειδιά είναι καλή αρχή και καλό παράδειγμα.
    Και επειδή θα υπάρξουν αντίθετες απόψεις από τη δικιά μου, έχω να πω ότι η δικιά μου δουλεύει!Κι αν υπάρχουν αμφιβολίες υπάρχουν αποδείξεις γι αυτα που λέω.Ένας γύφτος κομοτηναίος με μπλε gsxr ίσως δεν ξανάρθει πσμ....και καλύτερα
    Όσο για τον τόπο διεξαγωγής φίλε Thano,όταν έγινε Θάσο και Αλεξανδρούπολη οι Βόριοι και οι Θρακιώτες πήγαν με τα πόδια.
    Επίσης υπάρχουν πολύ λίγα κάμπινγκ πανελλαδικά που μπορούν να υποστηρίξουν τόσο κόσμο.
    Α! για όσους θέλουν φέτος παίζει και δωμάτιο ξενοδοχείου...σε όροφο.Βεβαια θα αρχίσουν οι καγκουριές με τα kite surf αλλά...τι να γίνει.,....
    Always made to mean nothing

Τέλος πάντων... αποκλείεται να υπάρξει συμφωνία αυτό είναι σίγουρο. Κουβέντα γίνεται...

Αυτή την άποψη που ανέφερα, αν δεις προηγούμενες απαντήσεις, κάπου θα την πετύχεις...

Τώρα για τους κάγκουρες... δεν ξέρω γιατί θα πρέπει να τον κοπανήσω εγώ ή εσύ... Πάω για να περάσω καλά και όχι για να πλακωθώ με κανέναν.

Όσο για το μέρος... δεν είμαστε ίδιος αριθμός με τους Θρακιώτες. Αλλά αυτό είναι και προσωπικό θέμα του καθενός...
    Θάνος..

Σελίδα 3 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Περί ατυχημάτων… με τα δικά μου μάτια
    από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 14/06/2011, 11:11
  2. ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΔΕ ΤΡΩΝΕ ΠΟΤΕ Recycle - ΦΑΝΤΑΡΟΣ
    από xxxristos στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 15/03/2006, 12:09
  3. Προβλημα με τα "μανηταρια"μου!!!