Σελίδα 2 από 13 ΠρώτοΠρώτο 123456712 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 190

Θέμα: Πού χαθήκαν οι super sport μοτοσυκλέτες από τον δρόμο;

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DoctoR_k6 Προβολή μηνύματος
    ...
    (Γεναρης να φευγεις με 12 βαθμους για βολτα-ξεκαυλωμα...ακομα τα θυμαμαι κ τα αναπολω!!)
    Όπως και παραμονη χριστουγέννων μονοήμερη Αθήνα-Γραβιά.... Όντως....
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της bros 650
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Για τον ίδιο λόγο που προτιμάει κάποιος την συγκίνηση μιας γκομενάρας, από την χοντρή τριχωτή χαμηλοκώλα που φτιάχνει ωραία κεφτεδάκια.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της bros 650
    Οι περισσότεροι έχετε δίκιο σε αυτά που λέτε.Τα ον οφ ειναι πιο πρακτικα και οικονομικα στην χρηση.Αν και νομιζω οτι ενα χιλιαρι ον οφ δεν εχει και τοσο μικρο κοστος χρησης.οντως δεν εχουμε δρομους καλους ουτε πιστες αλλα και τοτε δεν υπηρχαν.
    Εγω πιστευω οτι ενας ακομη παραγοντας που συμβαινει αυτο ειναι οτι τοτε η νεολαια δεν ειχε ουτε ιντερνετ ουτε facebook smartorhone κτλπ.Τωρα ολη η πιτσιρικαρια εχει κολησει με αυτες τις βλακειες,αλλωστε αν οδηγας μηχανη δεν μπορεις να στειλεις μηνυμα ουτε να κανεις like.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από bros 650 Προβολή μηνύματος
    Οι περισσότεροι έχετε δίκιο σε αυτά που λέτε.Τα ον οφ ειναι πιο πρακτικα και οικονομικα στην χρηση.Αν και νομιζω οτι ενα χιλιαρι ον οφ δεν εχει και τοσο μικρο κοστος χρησης.οντως δεν εχουμε δρομους καλους ουτε πιστες αλλα και τοτε δεν υπηρχαν.
    Εγω πιστευω οτι ενας ακομη παραγοντας που συμβαινει αυτο ειναι οτι τοτε η νεολαια δεν ειχε ουτε ιντερνετ ουτε facebook smartorhone κτλπ.Τωρα ολη η πιτσιρικαρια εχει κολησει με αυτες τις βλακειες,αλλωστε αν οδηγας μηχανη δεν μπορεις να στειλεις μηνυμα ουτε να κανεις like.
    τα σμαρτφόουν και το φέισμπουκ σκότωσαν τα SS?

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Εχω την εντυπωση οτι αυτο το καταφεραν οι συμμαχοι......
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Παλαιό μέλος
    Βασικα την προηγούμενη δεκαετία κυκλοφορούσε υπερβολικα μεγαλος αριθμός μοτοσυκλετων supersport.

Έχω την εντύπωση ότι η στροφή σε αυτές τις μηχανές έγινε γιατί τις οδηγάνε οι ίδιοι που πρίν 10-15 χρόνια είχαν τα SS απλά μετά από τόσα χρόνια δεν έχουν ούτε την μέση ούτε την όρεξη να οδηγούν και να συντηρούν μία μηχανή πίστας αφού ξέρουν πολύ καλά ότι δεν θα πάνε ποτέ στιν πίστα. Άσε που με το SS δεν μπορείς να κουβαλάς τα καλούδια της γυναίκας, που μετά από τόσα χρόνια της έχεις βάλει στεφάνι και δεν είναι απλά γκόμενα και έχει και λόγο στην επιλογή μοτο...

Το μπαμπούρι Το avatar του/της Bradipous
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από drspeed Προβολή μηνύματος
    Έχω την εντύπωση ότι η στροφή σε αυτές τις μηχανές έγινε γιατί τις οδηγάνε οι ίδιοι που πρίν 10-15 χρόνια είχαν τα SS απλά μετά από τόσα χρόνια δεν έχουν ούτε την μέση ούτε την όρεξη να οδηγούν και να συντηρούν μία μηχανή πίστας αφού ξέρουν πολύ καλά ότι δεν θα πάνε ποτέ στιν πίστα. Άσε που με το SS δεν μπορείς να κουβαλάς τα καλούδια της γυναίκας, που μετά από τόσα χρόνια της έχεις βάλει στεφάνι και δεν είναι απλά γκόμενα και έχει και λόγο στην επιλογή μοτο...
    Αυτο ειναι λογικο να συμβει.
    Το θεμα ειναι οτι αυτοι που ακολουθησαν (οι νεωτεροι) στραφηκαν προς την ιδια κατευθυνση.
    TO AVOID HELL-MET ALWAYS WEAR HELMET
    GO AT LEAST ONCE A YEAR TO A PLACE YOU HAVE NEVER BEEN BEFORE!

Καταραμένη κρίση φίλε, με 2€ την super unleaded, 250€ τελη και ασφάλειες μας μάμησαν, βγήκαν πινακίδες και κυκλοφορει αραια και που εκτός πόλης, και πόσους άλλους γνωστούς ξέρω με ss που εχουν κάνει το ίδιο, βολευόμαστε και με το scooter και πρωτίστως το ποδηλατάκι πλέον.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimzan
    κι εγω που ειμαι νεος θελω πολυ ενα gsxr 1000 αλλα η αληθεια ειναι πως μια χαρα τη βγαζω και με το bandit μου. Ασε που αμα παρω gsxr 1000 (ή το 750 που ονειρευομαι τοοοοσ καθε βραδυ) μαλλον θα ειναι πολυ χειροτερα για τις διαδρομες που κανω λογω abs...
    Να μου θυμιζετε οτι ειμαι νεος οδηγος στις μηχανες και δεν πρεπει να παιρνουν τα μυαλα μου αερα...

για να μπορουμε να μιλαμε κι αυριο!

κοστίζουν πολύ και δεν είναι πολυδιάστατα, πλέον οι περισσότεροι θέλουν μηχανή να τα κάνει όλα έστω και μέτρια και δεν έχουν την πολυτέλεια εκτός από το ss να έχουν και δεύτερο μηχανάκι γαιδούρι για τα υπόλοιπα.

Δεν βγάζουν καινούργια μηχανάκια ss, τα ίδια τόσα χρόνια είναι με απειροελάχιστες διαφορές. Με τι να ασχοληθούν τα περιοδικά και οι δημοσιογράφοι και ποια περιοδικά που έχουν κλείσει όλα.

ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΨΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ............

Η ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ.............ΠΕΘΑΝΕ....!!!
    Άλλαξαν τά ήθη.
    Άλλαξε ό κόσμος.
    Άλλαξαν οί νέοι.
    Πρός τό καλύτερο βεβαίως-βεβαίως......
    Φλορούμπιασε ή πλάση όλη.....!!!!

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    κατά την ταπεινή μου άποψη, το φαινόμενο δεν οφείλεται αποκλειστικά στην οικονομική κρίση...
    μάλλον οι γενιές εξελίσσονται κάπως διαφορετικά
    έχω φίλο 45άρη, που ουσιαστικά αυτός με έμαθε να οδηγώ μηχανάκι, ο οποίος ήταν πάντα του δόγματος
    "μηχανές είναι οι SS - τα άλλα είναι απλά μέσα μεταφοράς"
    νομίζω ότι κατά την πορεία αυτή η άποψη "έσβησε" και δεν είναι μόνο οικονομικοί λόγοι που το προξένησαν

θα έγραφα κι άλλα, αλλά πρέπει να πάω δουλειά

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    τα σμαρτφόουν και το φέισμπουκ σκότωσαν τα SS?
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από teogtp Προβολή μηνύματος
    Εχω την εντυπωση οτι αυτο το καταφεραν οι συμμαχοι......
    epic!!!!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Arxagelos Προβολή μηνύματος
    Καταραμένη κρίση φίλε, με 2€ την super unleaded, 250€ τελη και ασφάλειες μας μάμησαν, βγήκαν πινακίδες και κυκλοφορει αραια και που εκτός πόλης, και πόσους άλλους γνωστούς ξέρω με ss που εχουν κάνει το ίδιο, βολευόμαστε και με το scooter και πρωτίστως το ποδηλατάκι πλέον.
    Κάτσε ρε μαν, 250 ευρώ τέλη, τι έχεις κάνει το R1, χίλια οκτακόσα κυβικά;

Σελίδα 2 από 13 ΠρώτοΠρώτο 123456712 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Τι μαζεψα απο τον δρομο.
    από zephyr1 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 94
    Τελευταίο μήνυμα: 23/10/2010, 19:20
  2. alpinestars απο τον τοπο σου..αλλα που;;!!
    από damien στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 09/10/2010, 15:40
  3. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 31/07/2009, 14:57
  4. Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 14/09/2007, 19:20
  5. Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 21/03/2006, 23:33

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε