Σελίδα 114 από 134 ΠρώτοΠρώτο ... 1464104109110111112113114115116117118119124 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.696 έως 1.710 από 1999

Θέμα: ΣΕ ΕΙΔΑ vol.VIII

Παλαιό μέλος Το avatar του/της camen
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από akis_trevor Προβολή μηνύματος
    σε ειδα θωμα ακα camen κατα τις 2.30-3 το μεσημερι με τον ελεφαντα σου πηγαινες απο αγ βασιλη προς ριο,παλια εθνικη.ειμασταν με την γωγω με το σμαρτ,σου πατησα μια κορνα τελευταια στιγμη...κανει μπαμ απο μακρια το μηχανακι σου,αντε να το δουμε και απο κοντα...

Aaaaaaaaaaaaaa ελα ρε, εσυ ησουν??? Θυμαμαι το αμαξι κ την κορνα αλλα δεν πηγε το μυαλο μου ρε τρελε!

Σας είδα ζευγαρακι με τον μαύρο τίγρη τσιτσιδι στη βροχή στην ΕΟ να μπαινετε Αθήνα. Πάτε καλά μωρέ; ουτε καν ενα αδιάβροχο;

Σε είδα 60αρη πρώην ζεν πρεμιέ στην κατηφορα για Ηλιουπολη, παπί, βροχή, τηλέφωνο στ'αυτι και υφακι καρδινάλιου γιατί σ'ενοχλουσαν και κάτι μαλακες με αυτοκίνητα που ηθεκαν να πάνε με πιο πολλά απο είκοσι, άκουσον άκουσον...

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Σε ειδα να με τραβας ενα φεσι ξεγυρισμενο,παρ'ολο που με φωναξες μεσα στον κατακλυσμο "και καλα" να με πληρωσεις................:a015:
    Μπορει να μην πηρα μια αλλα φευγοντας ειδα ποδηλατη ανεμελο μεσα στην βροχη φοροντας μονο μαγιο σαν του Borat...............
    Θεος λεμε!
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

στα ίχνη του καλάντουρα.. Το avatar του/της foogr01
    Σε είδα μπουμπού μου να φεύγεις για το λιμάνι για να μπεις στο πλοίο να πας Αθήνα
    Πριν από 5 χρόνια και 2 μήνες σε έφερα καινούρια καινούρια εδώ κάτω και μου χάρισες αμέτρητες όμορφες στιγμές !
    Είθε να σε χαρεί ο νέος σου ιδιοκτήτης και να σε προσέχει ώστε να του προσφέρεις κι εκείνου χαρές !

Στενοχωρήθηκα, αλλά σε πήρε καλό παιδί, δικό μας
    Φύγαμε...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Red Rider
    Σε ευχαριστώ φίλε με το Varadero χτές βράδυ,που είπες για το μπροστινό μου λάστιχο
    The only easy day was yesterday.

on-off μέλος Το avatar του/της KostRider
    Σε είδα πιπινάκι, να με κοιτάς και να μου σκας χαμόγελο, όλο νόημα, μου έφτιαξες την μέρα...δυστυχώς ήμουν εν κινήσει και δεν έπαιξε κάτι πιο πέρα...

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    σε ειδα πριν 2-3 ωρες 800gs τριβαλιτσος,προβλεπε να βγαινεις προς ριο κλπ....
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της teo_g7
    Σε είδα πιτσιρικά να με κοιτάς φουλ προβλεπόμενο πανω στο σκούτερ και να γουσταρεις.Σου παιξα δυο τρεις φορες τα φώτα κι εσκασες ενα χαμόγελο...

Νέο μέλος Το avatar του/της Earentil21
    Σε ειδα στον περιφερειακό Βόλου αναποδογυρισμένο.. Ελπίζω νασαι καλα , επαθα μεγαλο σοκ με το θέαμα.. Σε είδα κοπανε στο κεντρο της Λάρισας να σπρωχνεις το παιδί σου μέσα στο δρόμο για να με αναγκάσει ς να σταματήσω.. Πλακωθηκα στα φρένα για να μην σκοτωθει κανένας... Μηχανακιας βλακα δεν είναι βρισιά...

Σε είδα χθές στην γέφυρα της Π. Ράλλη (ρεύμα προς Πειραιώς), λίγο μετά το γνωστό στοκατζίδικο, πάνω στη στροφή της γέφυρας να έχεις πιάσει με το ανάποδο χέρι το γκάζι για να κάνεις το Σταυρό σου με το δεξί διότι στα αριστερά σου υπήρχε Εκκλησία...
    Ρε πότε θα μάθετε ότι δεν τα κάνει όλα στον αυτόματο ο (όποιος) Θεός;;;
    Τελευταία τροποποίηση από Jo.Da.; 28/09/2014 στις 16:30.
    ''Well, the rain ain't fussy about where it lands,
    It'll find you hiding no matter where you stand.
    It's gonna rain brother, and it's gonna rain hard,
    When the blues comes calling with it's calling card.''

R o r y G a l l a g h e r

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Σας είδα χιπστέρια χθες το μεσημέρι στη παραλιακή με τα μούσια και τα κουστούμια σας.

Ψαρούλης Το avatar του/της Sele
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από foogr01 Προβολή μηνύματος
    Σε είδα μπουμπού μου να φεύγεις για το λιμάνι για να μπεις στο πλοίο να πας Αθήνα
    Πριν από 5 χρόνια και 2 μήνες σε έφερα καινούρια καινούρια εδώ κάτω και μου χάρισες αμέτρητες όμορφες στιγμές !
    Είθε να σε χαρεί ο νέος σου ιδιοκτήτης και να σε προσέχει ώστε να του προσφέρεις κι εκείνου χαρές !

Στενοχωρήθηκα, αλλά σε πήρε καλό παιδί, δικό μας
    Σε είδα Γιώργο και χάρηκα πολύ που σε γνώρισα! Είδα και την καλή σου, η οποία μου έκλεισε ναζιάρικα το μάτι, οπότε αναπόφευκτα το ειδύλλιο προχώρησε! Μου ξηγήθηκε πάντως εξ αρχής ότι εσύ θα παραμείνεις η πρώτη της αγάπη και να μην κάνω ζήλιες
    Αρχίσαμε ήδη τα παιχνίδια και η συμβίωση προβλέπεται πολλά υποσχόμενη!
    I suppose it will all make sense when we grow up

Σε είδα σήμερα για πρώτη φορά ύστερα από το μοιραίο. Σου είχαν κάνει "πλαστικές" και σε είχαν συνεφέρει αλλά εγώ σε κατάλαβα από το πίσω φως και την πινακίδα . Ποιος ξέρει τι είπε ο έμπορος στον καινούριο σου και αν με σύστησε σα δικηγόρο ή γιατρό...

καλούς δρόμους να έχετε και συ και αυτός...

Σε ειδα σκατοχοντρε να μου ''πεταγεσαι απ'το στενο'' και ενω ειχα τη μικρη στο αυτοκινητο να παω στον παιδικο,σαν να μην τρεχει τιποτα και η γυναικα διπλα σου να τραβαει τα μαλλια της και να σου ριχνει μπινελικια για την μαλακια που σε δερνει πρω'ι'νιατικα..........που να πας 100 μετρα παρακατω και να σου βγει νταλικα,καργιολη και να παθεις δεκα χιλιαρικα ζημια στο κωλοaudi σου που με εκανες και εχασα δεκα χρονια απ'τη ζωη μου.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της g_m900
    Σε ειδα διπλοκαβαλο Tiger 800 το πρωι 5.15 στο ανεβασμα της Συγγρουλιγο πριν τις στηλες.
    Τι παθαινετε μερικοι και οταν βλεπετε φωτα να σας πλησιαζουν ...ανοιγετε το γκαζι λες και κανετε αγωνες...
    Μια συμβουλη...
    Αν θες να φουνταρεις....καντο μονος σου.
    Ο συνεπιβατης δεν σου φταιει σε τιποτα...

Παρόμοια θέματα

1. Σε είδα...... vol ΙΙΙ
    από MikeG στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 1183
    Τελευταίο μήνυμα: 18/04/2010, 19:17
  2. Σε είδα...... vol ΙΙ
    από MikeG στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 255
    Τελευταίο μήνυμα: 12/11/2009, 14:26

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε