Σελίδα 8 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 345678910111213 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 120 από 190

Θέμα: Πού χαθήκαν οι super sport μοτοσυκλέτες από τον δρόμο;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    οκ, και ποσο συχνα βολταρεις σε αττικη οδο με πανω απο 130?
    ή ακομα και σε εθνικη οδο (πλεον)??

δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα...
    τα ss ΦΩΝΑΖΟΥΝ οτι δεν θελουν πινακιδα...
    γενικως συμφωνω με οτι ειπε ο pipe...

εκτος αν εισαι καφετεριακιας...εκει αλλαζει το πραμα...και πινακιδα θα εχεις και σαν κοτα θα πηγαινεις μην ερθει και κολλησει κανενα μυγακι πανω και στο λερωσει και βενζινη δεν καις..και...και...και....
    α. καμμιά φορά χρειάζεται και λίγο μυαλό, ναι?
    για να στο πω απλά, πρεπει να είσαι ΜΑΛΑΚΑΣ για να πηγαίνεις στην αττική οδό ή στην εθνική εκεί που ξέρεις οτι έχει κάμερες και δουλεύουν....

β. κανένα σσ μοτοσακό δεν έχει κατασκευαστεί για να κυκλοφορεί χωρίς πινακίδες σε δημόσιους δρόμους.... ό,τι φωνάζει δεν είναι το μοτοσακό, είναι ο αναβάτης του.... ο οποίος, αν νομίζει οτι δεν μπορεί πια να πηγαίνει τάπα γιατί θα τον τσιμπήσουν, ας πάρει σκουτεράκι.... ειδάλλως ας καταθέσει πινακίδες και ας μπαίνει μόνο μέγαρα/σερρες
    πουτσ@@@@@@@@@

Αρχάριος Το avatar του/της nathair
    Τελικά είναι γεγονός πως σε αυτό το φόρουμ γράφονται επικές βλακείες...

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    Στα εικοσι χρονια που καβαλαω ζητημα να με εχουν σταματησει δυο τρεις φορες......

Και η πινακιδα παντα φαινοταν παντα θα φαινεται....

Αν τωρα την εχεις βαλει στην αναρτηση καλα κανουν και σε σταματανε..,. Κακως δεν σου ριχνουν και κληση.....
    Ναι αλλα εκανες quote εμενα

Εγω δε μιλησα για πινακιδες. Ο φιλος μιλησε και νομιζω το εφερε ως απλο παραδειγμα.

Τεσπα. Αλλο λεω εγω στο ποστ μου.
    Οσο αυξανεται η "αστυνομευση" και τα προστιμα, τοσο θα μειωνονται* και τα μηχανακια που με μισοσπασμενη πρωτη εχουν ξεσκισει τη μανουλα του ΚΟΚ.

*τουλαχιστον στους δρομους. Μπορει να τα παιρνουν για πιστες οσοι εχουν λεφτα (και ιδιωτικες πιστες).

Μακαρι να ειχα τα λεφτα να αγοραζα ενα τζιξερ ή μια Μ3 αλλα ξερω οτι απο την πρωτη εβδομαδα θα εμενα χωρις διπλωμα.
    Ε οταν θα ειχα βαρεθει πια να μενω χωρις διπλωμα μπορει να τα πουλουσα κι εγω.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    για να στο πω απλά, πρεπει να είσαι ΜΑΛΑΚΑΣ για να πηγαίνεις στην αττική οδό ή στην εθνική εκεί που ξέρεις οτι έχει κάμερες και δουλεύουν....

β. κανένα σσ μοτοσακό δεν έχει κατασκευαστεί για να κυκλοφορεί χωρίς πινακίδες σε δημόσιους δρόμους.... ό,τι φωνάζει δεν είναι το μοτοσακό, είναι ο αναβάτης του.... ο οποίος, αν νομίζει οτι δεν μπορεί πια να πηγαίνει τάπα γιατί θα τον τσιμπήσουν, ας πάρει σκουτεράκι.... ειδάλλως ας καταθέσει πινακίδες και ας μπαίνει μόνο μέγαρα/σερρες

α. μμμ, δλδ εσυ ξερεις ΑΚΡΙΒΩΣ ποιες καμερες δουλευουν ανεξαρτητως μερας και ωρας και ποιες οχι...και μπορεις να ξερεις και ποτε βγαινουν οι τσεοι με πιστολια-ρανταρ...μαλιστα...το φλιτζανι ποτε το λες?

β. ε,βεβαια ολα τα ss δεν εχουν κατασκευαστει για να κυκλοφορουν χωρις πινακιδες σε δημοσιους δρομους αλλα εχουν κατασκευαστει για να καταλυουν σχεδον ολο τον κ.ο.κ με την 1η ταχυτητα τους σε ολες τις χωρες του κοσμου...

τα ss πρεπει να κυκλοφορουν ΜΟΝΟ χωρις πινακιδα...αλλιως δεν τα χαιρεσαι...οποιος εχει και ξερει μπορει να το επιβεβαιωσει...ολοι οι υπολοιποι κοιταχτε για καμερες και κοφτε απο τα 160 στα 120 για να μην σας κανουν νταντα...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nathair Προβολή μηνύματος
    Τελικά είναι γεγονός πως σε αυτό το φόρουμ γράφονται επικές βλακείες...
    Χρονια τωρα
    πουτσ@@@@@@@@@

τα ss πρεπει να κυκλοφορουν ΜΟΝΟ χωρις πινακιδα...αλλιως δεν τα χαιρεσαι...οποιος εχει και ξερει μπορει να το επιβεβαιωσει...ολοι οι υπολοιποι κοιταχτε για καμερες και κοφτε απο τα 160 στα 120 για να μην σας κανουν νταντα...
    Μετα ομως κυρ παγκοσμιε αμα σε τσιμπησουν να εχεις τα κοχονες να μην παρακαλας να σου σβησουν την κληση

πουτσ@@@@@@@@@

Α. Ρε Σπυρο, δεν ειμαι και κομπιουτερακι να αποθηκευω στο μυαλο μου καθε σημειο που εχει καμερα.
    Ουτε και ειναι κανεις ΜΑΛΑΚΑΣ ωστε να παει με οσα εκει που ξερει οτι δουλευουν οι καμερες.
    Αλλα ποσες διαδρομες θα απομνημονευσεις?
    Χωρια που δεν ειναι κι οτι ασφαλεστερο (ειδικα με μηχανη) να κοβεις απο τα 200 στα 80 γιατι ξερεις οτι στα Χ μετρα εχει καμερα. Εσυ το ξερεις. Ο μαλακας που μπορει να ερχεται απο πισω σου το ξερει?

Β. Εγω, αν θες να ειμαι ειλικρινης (γιατι μπορω και να μην ειμαι και να λεω μαλακιες), θα τα ζυγιαζα.
    Δεν ξερω ποιο ειναι το προστιμο του να κυκλοφορεις χωρις πινακιδα. Αν ειναι πχ 300 ευρω ή Χ ευρω τελος παντων αλλα ΔΕΝ περιλαμβανει αφαιρεση διπλωματος, θα προτιμουσα να κυκλοφορω με το ρισκο να φαω την 300αρα (για οσο μπορει να την αντεχει η τσεπη μου) απλα γιατι ειδανε την πινακιδα να λειπει με το που βγηκα απο το γκαραζ και πηγα να ξεκινησω, παρα με το πρωτο ανοιγμα του γκαζιου να κινδυνευω να μεινω χωρις διπλωμα ή ακομα και να εχω το νου μου στο αν εχει καμερες αντι να ειμαι 100% προσηλωμενος στο δρομο.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος
    Ναι αλλα εκανες quote εμενα

Εγω δε μιλησα για πινακιδες. Ο φιλος μιλησε και νομιζω το εφερε ως απλο παραδειγμα.

Τεσπα. Αλλο λεω εγω στο ποστ μου.
    Οσο αυξανεται η "αστυνομευση" και τα προστιμα, τοσο θα μειωνονται* και τα μηχανακια που με μισοσπασμενη πρωτη εχουν ξεσκισει τη μανουλα του ΚΟΚ.

*τουλαχιστον στους δρομους. Μπορει να τα παιρνουν για πιστες οσοι εχουν λεφτα (και ιδιωτικες πιστες).

Μακαρι να ειχα τα λεφτα να αγοραζα ενα τζιξερ ή μια Μ3 αλλα ξερω οτι απο την πρωτη εβδομαδα θα εμενα χωρις διπλωμα.
    Ε οταν θα ειχα βαρεθει πια να μενω χωρις διπλωμα μπορει να τα πουλουσα κι εγω.
    Και γω σου λεω οτι ενα σσ μπορεις να το χαρεις στο επακρο και με την πινακιδα πανω....

πουτσ@@@@@@@@@

@@ μαστορας Το avatar του/της Bob_o_mastoras
    Η λυση ειναι να γινεται ολοι χωματινοι να ξεκ@υλωνετε εκει νομιμα. Πιστακια και διαδρομες υπαρχουν απειρες.
    Τσιμπας ενα crossακι φθηνο (πραγμα το οποιο θα κανω του χρονου) και του δινεις και καταλαβαινει.
    Ναι δεν θα πιανεις 200αρες αλλα lets face it η Ελλαδα δεν ενδεικνυται για τετοιου ειδους κανιβαλισμους.
    Γι'αυτο αλλωστε πιστευω εγω υπερισχυσαν εν τελει τα ον-οφ οειδη στην αγορα εδω. Στο εξωτερικο βριθουν απο street μηχανακια και τα βρισκεις τζαμπα ενω ενα transalp 10ετιας το πληρωνεις χρυσο. Στην Ελλαδα παλι τα ον-οφ ειναι τζαμπα λογω μεγαλης προσφορας στην αγορα. Εκει ομως εχουν και δρομους με ποιοτητα και στον ταπητα και στη χαραξη παντου. Εχουν και πιστες αρκετες στις μεγαλες χωρες και γενικοτερα ειναι αλλη η υποδομη (μαλλον υπαρχει η υποδομη).
    Γι'αυτο βγαζουν και οδηγους σε αγωνες. Αναλογικα με τοσα μηχανακια που κυκλοφορουν Ελλαδα οι μισοι στο motogp Ελληνες επρεπε να 'ναι. Και ομως οχι. Ενω βλεπεις οδηγους απο χωρες που βγαινεις στο δρομο και με το ζορι να δεις ενα μηχανακι.
    ΓΤΠ
    MADE IN JAPAN 日本製

Μετα ομως κυρ παγκοσμιε αμα σε τσιμπησουν να εχεις τα κοχονες να μην παρακαλας να σου σβησουν την κληση

πες τα σ'αυτους που παρακαλανε...
    εγω προσωπικα μια κουβεντα τους λεω εαν και εφ'οσον: "το ξερω, καντε οτι καταλαβαινετε"...

αλλα και λογικα να το παρεις ρε Σπυρακο, συμφερει η μη υπαρξη πινακιδας οταν ξερεις οτι καβαλας εναν πυραυλο εδαφους εδαφους...
    ολα τα προστιμα για υπερβολικη ταχυτητα ειναι 350 και 60 μερες το διπλωμα....
    η πινακιδα ειναι 300 σκετο, χωρις την γαρνιτουρα της κρατησης...

ποσες φορες θα σε σταματησουν χωρις την πινακιδα?ποσες φορες θα σε γραψουν?
    ενω αν τρεχεις στην αττικη οδο μπορει να τρως και απο μια 350αρα καθε μερα αμα λαχει...

αν βγαινεις καθημερινα μ'ενα gsxr π.χ., στατιστικα και μονο σε συμφερει να μην την εχεις πανω γιατι το πολυ πολυ να φας 2-3 τριακοσαρια το χρονο...

πες τα σ'αυτους που παρακαλανε...
    εγω προσωπικα μια κουβεντα τους λεω εαν και εφ'οσον: "το ξερω, καντε οτι καταλαβαινετε"...

αλλα και λογικα να το παρεις ρε Σπυρακο, συμφερει η μη υπαρξη πινακιδας οταν ξερεις οτι καβαλας εναν πυραυλο εδαφους εδαφους...
    ολα τα προστιμα για υπερβολικη ταχυτητα ειναι 350 και 60 μερες το διπλωμα....
    η πινακιδα ειναι 300 σκετο, χωρις την γαρνιτουρα της κρατησης...

ενω αν τρεχεις στην αττικη οδο μπορει να τρως και απο μια 350αρα καθε μερα αμα λαχει...

αν βγαινεις καθημερινα μ'ενα gsxr π.χ., στατιστικα και μονο σε συμφερει να μην την εχεις πανω γιατι το πολυ πολυ να φας 2-3 τριακοσαρια το χρονο...
    Ευχαριστω που απαντησες στην ερωτηση μου

Βλεπε το ποστ μου παραπανω.

Και γω σου λεω οτι ενα σσ μπορεις να το χαρεις στο επακρο και με την πινακιδα πανω....

Ενα ss δεν το χαιρεσαι στο επακρο αμα δεν μπεις στην πιστα Σπυρο.
    Απο κει και περα αλλος τη βρισκει ετσι αλλος γιουβετσι.
    Ποικιλια να υπαρχει

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος
    Ευχαριστω που απαντησες στην ερωτηση μου

Βλεπε το ποστ μου παραπανω.
    ναι ρε συ...
    αφου το εχω πει τοσα posts πιο πανω οτι συμφωνω μαζι σου και καταλαβαινω και τον τροπο σκεψης σου...

νομπελιστας χημειας!!! Το avatar του/της pilotos_xtreme
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nathair Προβολή μηνύματος
    Στο supersport μηχανάκι μου, η πινακίδα φαίνεται μια χαρα, δεν είναι δα και απαραίτητο να την εξαφανίσεις...
    Βγές Αττική οδό για βολτούλα έτσι , απλά να έχεις βαθιές τσέπες στο παντελόνι σου. Φιλικά
    Θέλω να με πας εκεί που όλα είναι ωραία
    και να 'χω πάντοτε παρέα
    σου λέω θέλω να με πας
    Θεσσαλονίκη με φεγγάρι
    όλους τους πόνους μου να΄πάρει
    να ξημερώσεις στο Βαρδάρη
    εκεί για πάντα να με πας

..........
    πάλι την αττική οδό φέρνεις για παράδειγμα και αν σου ξανααπαντήσω για την αττική οδό θα με πεις καφετζου/πυθία και δεν ξέρω γω τι.....
    πουτσ@@@@@@@@@

Σελίδα 8 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 345678910111213 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Τι μαζεψα απο τον δρομο.
    από zephyr1 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 94
    Τελευταίο μήνυμα: 23/10/2010, 19:20
  2. alpinestars απο τον τοπο σου..αλλα που;;!!
    από damien στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 09/10/2010, 15:40
  3. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 31/07/2009, 14:57
  4. Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 14/09/2007, 19:20
  5. Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 21/03/2006, 23:33

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε