Σελίδα 3 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 89

Θέμα: Προσθετο λιπανσης Motorkote

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από johngeo Προβολή μηνύματος
    Ρε παιδιά τι άλλο κουλό κ κουφό μαζί θα διαβάσουμε απο άσχετους κ ημιμαθείς.....Το motorkote ειναι αντιτριβικο χωρις τεφλον και κανει για καινούριους. κινητήρες κ οχι για χαρβαλα .Δημιουργεί ενα ας πούμε φιλμ το οποιο μειώνει τις φθορές των μετάλλων μπορεί να μειώσει τον ήχο πιο γλυκειά λειτουργία κ την κατανάλωση καυσίμου.Επίσης ψαξτε u tube να δείτε τεστ .Εγω το χρησιμοποιώ πάντα κ είμαι ικανοποιημένος..
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	notworthy.jpg 
Προβολές:	189 
Μέγεθος:	27,3 KB 
ID:	323651

p.s. θυμισε το μας αυτο, οταν βαλεις αγγελια το μοτοσακο σου...

@@ μαστορας Το avatar του/της Bob_o_mastoras
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από johngeo Προβολή μηνύματος
    Θα το ξαναπώ καντε μια ερευνα στο νετ και θα δείτε τι κανει το προϊόν.Τώρα οσο αναφορά τους κατασκευαστές αυτοί σου βάζουν βίδες στην μοτο σιδερένιες που μετα απο 2 μήνες αρχίζουν να βγάζουν σκουριά αντι για γαλβανισμενες η ανοξείδωτες δηλ.κοιτάνε την οικονομία ακόμη κ στο λεπτο του ευρώ λέτε να έβαζαν αντιτριβικα γιατί να μην χαλάνε να το κλείσουν το μαγαζάκι τι λέτε? Εαν οι εταιρείες που πουλούσαν αφτερ μαρκετ ειδικά προϊόντα βελτιωτικά πρόσθετα ήταν παραμύθι θα είχαν κλείσει κ μιλάμε για μεγάλα μπραντς οχι παράγκες.
    Κοιτα, το θεμα με το ιντερνετ ειναι οτι βλεποντας ενα βιντεο δεν μπορεις να εισαι σιγουρος για τιποτα. Ποιος μου λεει οτι δεν ειναι φτιαχτο;;
    Στο οτι οι εταιριες φτιαχνουν προϊοντα με ημερομηνια ληξεως με βρισκεις απολυτα συμφωνο και ειναι προφανες πιστευω σε ολους μας και το γεγονος και οι λογοι του.
    Αυτο που με προβληματιζει με αυτα τα προϊοντα ειναι γιατι δεν βγαινουν απο τις μεγαλες βιομηχανιες πετροχημικων που εχουν μεγαλυτερη οικονομικη επιφανεια για να αναπτυξουν νεα προϊοντα και τεχνολογιες και γιατι εφοσον ισχυριζονται οτι κανουν θαυματα δεν χρησιμοποιουνται ευρεως.

Εχω ενα Mazda 323 του '83 το οποιο περιεργως λειτουργει αψογα ακομα, θελει μονο ενα ρουλεμαν στο τροχο και ενα ψιλοσυμαζεμα γενικα. Το 'χω με παραδωμενες πινακιδες βεβαια. Μπορει να το δοκιμασω εκει αν μου περισευει ενα 20αρικο οταν θα ξαναγορασω λαδια και τα σχετικα να δω τη φαση.
    MADE IN JAPAN 日本製

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bob_o_mastoras Προβολή μηνύματος
    Κοιτα, το θεμα με το ιντερνετ ειναι οτι βλεποντας ενα βιντεο δεν μπορεις να εισαι σιγουρος για τιποτα. Ποιος μου λεει οτι δεν ειναι φτιαχτο;;
    Στο οτι οι εταιριες φτιαχνουν προϊοντα με ημερομηνια ληξεως με βρισκεις απολυτα συμφωνο και ειναι προφανες πιστευω σε ολους μας και το γεγονος και οι λογοι του.
    Αυτο που με προβληματιζει με αυτα τα προϊοντα ειναι γιατι δεν βγαινουν απο τις μεγαλες βιομηχανιες πετροχημικων που εχουν μεγαλυτερη οικονομικη επιφανεια για να αναπτυξουν νεα προϊοντα και τεχνολογιες και γιατι εφοσον ισχυριζονται οτι κανουν θαυματα δεν χρησιμοποιουνται ευρεως.

Εχω ενα Mazda 323 του '83 το οποιο περιεργως λειτουργει αψογα ακομα, θελει μονο ενα ρουλεμαν στο τροχο και ενα ψιλοσυμαζεμα γενικα. Το 'χω με παραδωμενες πινακιδες βεβαια. Μπορει να το δοκιμασω εκει αν μου περισευει ενα 20αρικο οταν θα ξαναγορασω λαδια και τα σχετικα να δω τη φαση.
    Σε τρωει το χερι σου να δωσεις λεφτα για κατι που λειτουργει αψογα;
    Δωστα σε κανα ανηψακι σου να βγαλει την γκομενιτσα του βολτα............
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από bros400pgm Προβολή μηνύματος
    ΕΑΝ θεωρησουμε οτι κανει δουλεια, δεν το βαζει, για να πουλαει ανταλλακτικα.
    τι ανταλλακτικα να πουλησει ρε παιδια;
    κυλινδροπιστονα μετα απο 200000χλμ;
    εδω το τοιχωμα του κυλινδρου εχει ειδικη επεξεργασια για συγκεκριμενη τραχυτητα ωστε να κραταει το φιλμ του λαδιου και θα παω να ριξω αντιτριβικο;
    αντε και πες οτι 1 στα 10 απο αυτα τα προιοντα κανει καποια δουλεια, ειναι δυνατον να πας να το ριξεις σε καινουριο μοτερ;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από toyar Προβολή μηνύματος
    εδω το τοιχωμα του κυλινδρου εχει ειδικη επεξεργασια για συγκεκριμενη τραχυτητα ωστε να κραταει το φιλμ του λαδιου και θα παω να ριξω αντιτριβικο;
    αντε και πες οτι 1 στα 10 απο αυτα τα προιοντα κανει καποια δουλεια, ειναι δυνατον να πας να το ριξεις σε καινουριο μοτερ;
    Τολμας να αντικρουεις τα θαυματουργα ματζουνια με απλες λογικες σκεψεις;
    Βλαχακο .............

@@ μαστορας Το avatar του/της Bob_o_mastoras
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από toyar Προβολή μηνύματος
    Kαι αυτο πολυ σημαντικο. Καποιες τριβες πρεπει να υπαρχουν. Η "εξισωση" του τι γινεται μεσα στο μοτερ ειναι πολυ περιπλοκη με πολλες μεταβλητες.
    Teo δεν εχω που αλλου να το ριξω! Εχει και με 6.5 Ευρω. Ουτε μια μπυρα δεν θα πιουν τα ανηψια με τοσο, ασε που δεν εχω κιολας!
    MADE IN JAPAN 日本製

Νέο μέλος
    Δηλ.εχει νικασιλ η κεραμικη επίστρωση το μοτερ δεν ειναι μονο το κυλινδροπιστονο,εχει κ αλλα εξαρτηματα τεσπα η διαφορά που φαίνεται δια γυμνού οφθαλμού είναι οταν λυθούν 2 μοτέρ που το ενα εχει το α μαντζουνι κ το αλλο τιποτα ειναι σαν τη μερα με την νύχτα τοτε πείστηκα κ εγω κ το χρησιμοποιώ πριν απο αυτο ήμουνα κ εγω πολυ επιφυλακτικος .Μαγνητακια κολοκυθάκια βραχιολακια δεν εχω βαλει ποτε και οτιδήποτε βελτιωνω στο καρ η μοτο το ψάχνω εξονυχιστικά..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της VASOS
    Κιβώτια μοτό + αντιτριβικά πρόσθετα = L.F.E

Σε μενα σε παπι, στην ποσοτητα που εγραφε το μπουκαλι, το αποτελεσμα ηταν να πατιναρει το παπι τρελά---βεβαια το κιβωτιο βουτυρο...

Σε μηχανακι βεβαια δεν το ξαναβαζω, μεσα στον κινητηρα παντα...

Οχι δεν το πεταξα...Το εκανα μιξη με λαδι κινητηρα για λιπανση αλυσιδας, τελειο...!!!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bob_o_mastoras Προβολή μηνύματος
    Kαι αυτο πολυ σημαντικο. Καποιες τριβες πρεπει να υπαρχουν. Η "εξισωση" του τι γινεται μεσα στο μοτερ ειναι πολυ περιπλοκη με πολλες μεταβλητες.
    Teo δεν εχω που αλλου να το ριξω! Εχει και με 6.5 Ευρω. Ουτε μια μπυρα δεν θα πιουν τα ανηψια με τοσο, ασε που δεν εχω κιολας!
    Καλα.Σου στελνω αριθμο λογαριασμου μου να μου στειλεις το 20ευρω.....εχω εγω ανηψια......

Παλαιό μέλος Το avatar του/της iliasfyntanidis
    Έβαλα στο αναπηρικό καροτσάκι της γιαγιάς μου....για να μην της πιάνονται τα χέρια από τις τριβές.Ίσα ίσα με ένα παλιό πινέλο που ζωγράφιζε...
    Tο απόγευμα την πήγα μία βόλτα στον Λυκαβυττό να ξεσκάσει.......ακόμα την ψάχνουμε.Άφησε 2 μεγαλοπρεπέστατες ροδιές κάτω,καπνοί,πανικός.....τύφλα να έχει η Μαύρη.

Σήμερα έφαγα 2 2πιτα με λουκάνικο,έξτρα πιπέρι.....έριξα 20ml στο καζανάκι.Λαμπίκο.Τέρμα πια τα διπλά και τριπλά τραβήγματα...

Και το καλύτερο..έβαλα και στο πουλί μου.Πήγα........

για κατούρημα και δεν μπορούσα να το πιάσω....
    Ride till the end....isle of man style!
    William Joseph "Joey" Dunlop, OBE (February 25, 1952 - July 2, 2000)

φιλε εισαι ωραιος, εχεις γερή ''πενα''.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από iliasfyntanidis Προβολή μηνύματος
    Έβαλα στο αναπηρικό καροτσάκι της γιαγιάς μου....για να μην της πιάνονται τα χέρια από τις τριβές.Ίσα ίσα με ένα παλιό πινέλο που ζωγράφιζε...
    Tο απόγευμα την πήγα μία βόλτα στον Λυκαβυττό να ξεσκάσει.......ακόμα την ψάχνουμε.Άφησε 2 μεγαλοπρεπέστατες ροδιές κάτω,καπνοί,πανικός.....τύφλα να έχει η Μαύρη.

Σήμερα έφαγα 2 2πιτα με λουκάνικο,έξτρα πιπέρι.....έριξα 20ml στο καζανάκι.Λαμπίκο.Τέρμα πια τα διπλά και τριπλά τραβήγματα...

Και το καλύτερο..έβαλα και στο πουλί μου.Πήγα........

για κατούρημα και δεν μπορούσα να το πιάσω....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από iliasfyntanidis Προβολή μηνύματος

αν οντως λυθηκε αυτο το προβλημα...προσκυνω...

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Σελίδα 3 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Πρόσθετο βελτίωσης σε λάδια
    από kalamaria στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 17/06/2007, 14:51
  2. Περί λίπανσης και καθαρισμού ο λόγος.....
    από xtapodias στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 15/07/2006, 01:34
  3. Σύστημα καθαρισμού / λίπανσης αλυσίδας Kettenmax
    από McGyver στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 15/05/2006, 15:21
  4. Τι γνωμη εχετε για το Motorkote;;;;
    από ela ela στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 13/11/2005, 20:35

Κανόνες δημοσιεύσεων