Εξαιρετικη παρεα, απιστευτος καιρος, ιδανικη θερμοκρασια, καταπληκτικη μασα. Τι αλλο να ζητησει κανεις; Και στην επομενη!
αυτος ο καφες μου εκατσε,ακου μου τελιωσαν τα παγακια? το απογευμα μολις βρω χρονο θα ανεβασω φοτο.
Πολύ στροφιλίκι και σφιχτό,ωραιά θέα, rooms to let,nice sea view.Με παρέα πρώτη φορά βγαίνω στους δρόμους μετά απο 11 χρόνια περίπου.Καλά ήταν,μέτρησα τα κουράγια μου ως άμαθος σε τέτοιες βόλτες όπως επίσης δέθηκα και καλύτερα με το μηχανάκι μου.Ομοίως και η συνεπιβάτης μου.Κανα τηλέφωνο να παίζει όμως γιατι αν κάποιος χαθεί ή πάθει κάτι δεν θα ξέρουμε που να κοιτάξουμε.
Παίδες και κορασίδες χάρηκα που σας γνώρισα και πάμε για την επόμενη πρώτα ο Θεός.
Πολύ το χάρηκα που περάστε όμορφα παιδιά! Πάντα τέτοια
@Pan ... Μάλλον είμαστε αρκετοί τελικά![]()
I'm the footprint on the sand ....
Winterhater.
Και μετά σου λέει χάθηκαν τα ss... Σε όλη την διαδρομή, πετυχα τους απίθανα μαλακες που πήγαιναν μέγαρα το πρωί και θεώρησαν απαραίτητο σε μια άδεια εθνική να με περάσουν φιλερ με άπειρα. Όχι απλα μικρό πουλάκι, ανύπαρκτο σαν το iq τους, να χαθούν να χάνονται. Το λοκαλι με το cbr που μας συνόδευσε στο τρενάκι και τα "γεροντια" στην Στεμνίτσα. Αντιπρόσωπος Απρίλια με το cbr1000 του '08. Έτςςςς.
Γενικα μοτοπαρεες δεν είχε, νομιζω. Οι δυο που κατέβαιναν προς λίμνη με το bandit και το fjr, το βαρκαντερο-αφρικο-παρεακι 6 μοτοσικλετες Δημητσανα... Ερημιά![]()
Πφφφ….. ουτε βροχή , ούτε μια γκρίνια , ούτε χαθήκατε πουθενά…. Βόλτα το λέτε εσείς αυτό ???
Ωραια βολτα κανατε μαγκες , αντε και στα επομενα !!!![]()
Χαθηκαμε. Κάναμε 100 μετρα λάθος. Και βγήκε το χωριό και χειροκροτουσε την παρέα... Λολ
Επισης, τραγική μετάφραση σε πινακίδα: προς φράγμα Λάδωνα, to lock of ladon. Εεεεελεος χωριανοιιιιι!
Η ΚΑΛΗ Η ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ
ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΟΜΑΞΕΙ...
....ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ
ΣΤΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ!!!!!
Αφού είχε κίτρινα βελάκια, τι θες τώρα;