Εδώ γράψτε οτι θέλετε για να μείνει το αλλο καθαρό μεχρι να το τελειώσω.
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
οκ γιατί περίμενα τόση ώρα για να το πω...
ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΚ BIKES τα υποζύγια του ανταγωνισμού....! ή τουλάχιστον όπως τα έβγαλε η μάνα τους...
Έχουν φάει πολύ πείραγμα μάλλον μερικά....
Βλέποντας τις φωτό του Άρη με το BMW δεν το πίστευα!
Ρε σεις στρίβουν κιόλας αυτά.....
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
να είστε πάντα καλά να μπορείτε να πηγαίνετε....
και ναι, καλύτερα εκεί τελευταίοι...
πουτσ@@@@@@@@@
Συγχαρητήρια, ανοίξατε ένα νέο δρόμο για πολλούς φίλους της ιστορικής μοτοσυκλέττας. Συγχαρητήρια και για την όμορφη, πλήρη και αυθόρμητα καλογραμμένη κάλυψη του event που μας παρουσιάζετε.
Στρογγυλοφαναρε συγχαρητιρια για την συμμετοχη και παντα τετοια και καλυτερα σας ευχομαι!
Μια ερωτηση. Γιατι, οπως λες, τους φανηκε περιεργο που ηρθαν Ελληνες στο event;; Η Κροατια σε μας ειναι πιο κοντα απ'οτι για καποιον απο τη βορεια Ευρωπη. Λογω αποστασης ή λογω του οτι δεν υπηρχαν ποτε ελληνικες συμμετοχες;;
MADE IN JAPAN 日本製
Eυχαριστώ!
Δημητρη σε ευχαριστώ πολύ. Ειδικά η δική σου γνώμη μετράει πολύ!
Ευχαριστώ!
Αλλοι Ελληνες δεν έχουν παει ποτέ στο event το οποίο περιλαμβάνει 3 αγώνες το χρόνο (παλιοτερα παραπανω) και γίνεται εδω και 21 χρόνια.
Και οχι δεν ειναι κοντα μας, καναμε 1μιση μερα να φτάσουμε, απο την Γερμανία και την Αυστρία απ όπου και οι περισσότερες συμμετοχές κανουν 500-600χλμ μέσο όρο, εκτός κι αν είναι πολύ βόρεια.
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Μαζι σας ταξιδεψαμε και εμεις , αψογη παρουσιαση, βρηκατε τον χρονο και βγαλατε τοσες ωραιες φωτογραφιες πραγματικο αλμπουμ!
Και του χρονου με μεγαλυτερη παρεα
αρη και δημητρη
και του χρονου σας βλεπω καπου στην μεση της βαθμολογιας στην ριγιεκα. ομως κοιτα να πατωσεις στο τατοι ωστε να γυρισει ο τροχος στην ριγιεκα
νασαστε καλα παιδια
Μπραβο ρε παιδες! Πολυ σας χαρηκα!
Και η παρουσιαση, φωτο σουπερ! Για πρωτη φορα παντως σε πιστα που δεν ξερατε και με τετοια τουμπανα που παιζανε στην πιστα, τι να λεμε, πολυ καλα τα πηγατε, ειδικα στον endurance!
@sapila σε βολεψε τελικα η φορμιτσα του Βυρωνα ε? looking good buddy
Καμια φωτο απο τη βιοτεχνια εχουμε?